A jövő héten, a SZA-ban kezdődó haditechnikai kiállításon mutatják be először az új orosz BTR-t a BTR-22-őt.
Akkor ami már volt az minek minősül?A jövő héten, a SZA-ban kezdődó haditechnikai kiállításon mutatják be először az új orosz BTR-t a BTR-22-őt.
![]()
Gondolom boki a külföldi bemutatót értette ezalattAkkor ami már volt az minek minősül?
Külföldön mutatják be először!Akkor ami már volt az minek minősül?
Dudi...biztos hogy turbos motor?? van esetleg motortér képed?? mintha sima szivomotor rémlene, bár nem vagyok biztos benneV8 KAMAZ turbó Dízel van a BTR-80 szériában.
Nekem turbós rémlik, de mindjárt kiderítem.Dudi...biztos hogy turbos motor?? van esetleg motortér képed?? mintha sima szivomotor rémlene, bár nem vagyok biztos benne
azért furcsa mert az ex Uralomba(4320) 240 Le kamaz motor volt..turboval csak 260 volna?? néztem bele motortérbe, de csak max fél percig mert indultak tovabb, nem volt idöm jobban szemügyre venni:-(( források meg irnak mindkettötNekem turbós rémlik, de mindjárt kiderítem.
100%-hogy turbós.Dudi...biztos hogy turbos motor?? van esetleg motortér képed?? mintha sima szivomotor rémlene, bár nem vagyok biztos benne
A Bálna pinceszintjén egy szétszedett Kamaz motor is ki van állítva (BTR-80-ból).azért furcsa mert az ex Uralomba(4320) 240 Le kamaz motor volt..turboval csak 260 volna?? néztem bele motortérbe, de csak max fél percig mert indultak tovabb, nem volt idöm jobban szemügyre venni:-(( források meg irnak mindkettöt
Turbós azDudi...biztos hogy turbos motor?? van esetleg motortér képed?? mintha sima szivomotor rémlene, bár nem vagyok biztos benne
Dudi...biztos hogy turbos motor?? van esetleg motortér képed?? mintha sima szivomotor rémlene, bár nem vagyok biztos benne
Elvileg a Kamaz-7403 motor van benne, ami turbofeltöltős, teherautókba is raktákNekem turbós rémlik, de mindjárt kiderítem.
Úgy fos mindene ahogy van.akkor lehetne kissé combosabb is..mondjuk 300+ Le....igy azert furcsa..20Le miatt több alkatrész, hibalehetőség....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..