Akkor itt hagyom ezt:
Röviden: Katie Boumanról zeng a fél világ, közben ő maga csak egy minimális kis szeletét írta a kódnak, aminek az elsöprő részét (900 000 sorból 850 000-et) Andrew Chael írta. A programban amúgy összesen 200 tudós vett részt, mégis Boumant látni mindenhol.
Ilyenkor hol van a nemi egyenlőség?
Köszi, a hozzátevést.
Az általam linkelt cikkben teljesen egyértelműen leírják
- mert ezért tettem be, hogy el kell olvasni! -
, hogy mennyien vettek rész, továbbá a videóban a kisasszony kijelenti, hogy a csillagászati ismeretei a 0-hoz konvergálnak.
1. Valakit ki kellett emelni a közreműködők közül, aki kellően dinamikus, talán nem a topmodellek közül való, jó előadó képességekkel rendelkezik.
Ez a nagy népnek szóló előadás, amit szerintem jól teljesítettek.
Gondolom az előadás videót megnézted?
Nekem, azért vannak kétségeim a végeredmény értelmezésével, Pl. gömbszimmetrikus a rendszer, és az ígért fényeltolódást nem látom + és - ba.
Nem vagyok nagy akármi, de igyekszek.
Nagyon valósnak hat, hogy a galaxisra merőlegesen látunk rá, és a f. lyuk anyagbefogadási korongja forgásügyileg nem nagyon befolyásolja a meglesését. EZ FONTOSnak itélem meg.
Még azt is feltételezem, hogy korántsem végeredmény, csak a projektet valahol behatárolt, így zárni kell a pénzügyi forrásokat és kihasználni a médiát (GoTo1).
[ Ezt meghagyom, örök tanulságul, hogy a válasznál közben gondolkodtam
mivel ez nem optikai /Pl. szem által érzékelt/, hanem rádió hullámokból [ szelete a teljes spektrumból] összehozott, vizuálisra átkonvertált kép, így elveszhettek azok a részletek, amelyek még sokat mondanak. pl a f. lyuk akkréciós korong
gravitációs lencse hatás
Virgó elliptikus g. halmaz, a legnagyobb f. lyuk a környéken
]
Meguntam a válaszadást. D