1848-49 szabadságharc csatái

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
@SirHiggins
Ezt most miért kaptuk?
Amúgy az 1848as játék egy kalap lótusz. Magyar? Báhálinték kitettek magukért. De amúgy valóban történelmi mulasztás, hogy nincs ilyen komoly stratégiai játék. Lehetne. Mondjuk nem TW klónnal megalkotni a teljes magyar történelmi láncolatot, benne akár kiemelten 1-1 háborút lejátszani....szakember biztos lenne, ahogy a King Arthur is elkészült a Neocore Games keze nyomán.
Mert szerintem érdekes :D Osztrákokról képek meg viszonylag kevésbé vannak a köztudatban, pl
műszakiakról. Hátha más is kedvét leli az ilyenekben.

Akkoriban azért szerintem menő volt.
Valóban szórakoztató lenne egy ilyen, de ekkora piacra kétlem, hogy bárki
belefeccölne pénzt, hogy aztán a kis piac nagy része is inkább letorrentezze...
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 421
23 190
113
Mert szerintem érdekes :D Osztrákokról képek meg viszonylag kevésbé vannak a köztudatban, pl
műszakiakról. Hátha más is kedvét leli az ilyenekben.

Akkoriban azért szerintem menő volt.
Valóban szórakoztató lenne egy ilyen, de ekkora piacra kétlem, hogy bárki
belefeccölne pénzt, hogy aztán a kis piac nagy része is inkább letorrentezze...
A stratégákat nem érdekli kinek a színeiben kell küzdeni, csak jó nehéz legyen meg a csapat menedzsment valósághű, esetleg jól állítható, az egységek kiegyensúlyozottsága is megfeleljen. Ha megfelően megtámogatná a fejlesztést a NER :eek: csak Negan berzerkedne... még a momentumosok is ezzel veretnék a parlamenti viták alatt a MiHa ellen. Sok platformra optimalizálva, mondjuk a 4iG megtámogatásával azért lehetne öldöklő lovasrohamot vezényelni a dél-koreai felhasználók ellen. :D Vagy kitalálni valami olyan csatavezénylést, ami az eredeti haditervek alapján, de on-line csapatparancsnokokkal zajlanak... Ha newbie vagy akkor csak mondjuk századparancsnok vagy...