Katonai teherautónak eleve magas a súlypontja.egy rossz kormányzás,és már borul is,rakottan.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
erre gondolsz?
Roni te beteg vagy vagy feltörték a fiókodat ? Az elmúlt félórában tiszta Orosz fannak tűnsz ! Mondjuk jó híreket raktál be !Ez volt már ?
Biztos emlékeztek hogy libában sorra jöttek a kilőtt pantsiros képek .
Viszont egy amerikai parancsnok megnevezte az orosz pantsirok által lelőtt török drónok számát ami összesen 47 db bayrakatar .Az értékük 245 millió dollár .
Ezt cáfolnám , hogy míg erdészkedtem csakis Ural és kama3 teherautókkal közelítettünk és sok 10 000m3 fa kiszállítása alatt 1 db Kama3 borult fel 12m3 uszkve 20t 5m-es cserfarönkkel egy 150m-es lejtőn keresztbe csúszás után ! Aszfalton meg a terep gumik inkább elcsúsznak így azért nem borul fel ! Az aszfalt gumi az más az már tapad annyira , hogy feltud borulni !Katonai teherautónak eleve magas a súlypontja.egy rossz kormányzás,és már borul is,rakottan.
Legfeljebb 10 -et lőttek le Líbiában, ami őszinte feltételezés, mivel a fényképeket annyira megosztják, ha megnézzük a sorok számát, akkor még tíz sem lenne. Abban az időben, amikor állítólag 48 egység TB2 -t dobtak le, a török erők már maximum 70 egységnyi TB2 -vel rendelkeztek. Úgy vélik, hogy közülük 50 -et Líbiába küldtek. Nem támogatom itt senkit, félreértés ne essék, de ha közzétesznek egy videót, ahol az általad forgalmazott védelmi rendszerek közül egyszerre 7 -et felrobbantanak, akkor a propagandánál többre van szükséged, hogy elolthasd a tüzet szamár.Ez volt már ?
Biztos emlékeztek hogy libában sorra jöttek a kilőtt pantsiros képek .
Viszont egy amerikai parancsnok megnevezte az orosz pantsirok által lelőtt török drónok számát ami összesen 47 db bayrakatar .Az értékük 245 millió dollár .
Rossz kormánymozdulat.A gyakorlatlan katonai sofőr a probléma.Ha az egy fiatal sorkatona,pláne.Ezt cáfolnám , hogy míg erdészkedtem csakis Ural és kama3 teherautókkal közelítettünk és sok 10 000m3 fa kiszállítása alatt 1 db Kama3 borult fel 12m3 uszkve 20t 5m-es cserfarönkkel egy 150m-es lejtőn keresztbe csúszás után ! Aszfalton meg a terep gumik inkább elcsúsznak így azért nem borul fel ! Az aszfalt gumi az más az már tapad annyira , hogy feltud borulni !
Katonai teherautónak eleve magas a súlypontja.egy rossz kormányzás,és már borul is,rakottan.
Taszáron az üzemanyagos MAZok rendszeresen borultak.Magas súlypont,plusz a kerozin lotyog is.Fiatal,gyakorlatlan sofőrök-boritékolható,hogy időnként megborulnak.Nekem a P-18 lokátort sikerült "kis híján" a sofőrömnek egy éles kanyarban felborítani. El kellett vagy 50-ig számolnom, hogy ne lőjem le ott helyben.
Nem volt a tartályokban áramlás korlátozó lemezelés ?plusz a kerozin lotyog is
Elvileg volt.De attol még egy tartály imbolyog.Ami azt illeti,még ha IBCket viszel platon,az is imbolyog.Másképpen kell vezetni vele.Ez pedig gyakorlat kérdése.Katonai sofőrök egyszerűen túl keveset vezetnek.Ha az még ráadásul egy 18 éves kölyök is,hát semmi furcsa nincs a borulásokban.MAZok ráadásul éktelen szar konstrukciók is voltak-de spec jol birták a borulásokat.Tartály felfogta a borulást,és birta is.Talpracsörlőzték,tükörcsere és mehetett tovább.Nem volt a tartályokban áramlás korlátozó lemezelés ?
Igen,pontosan igy lehet felboritani egyenes úton egy Kamasz-Kamazra épitett Pansirt is.
1-et látok a videóban. Azt hiszem, a probléma csak az én szememben van.Az orosz Pantsir több mint 40 török Bayraktar és Anka drónt lõtt le eddig
Egyedül nem vehetsz észre mindent. Ha veled lenne tizenkilenc haver, meg húsz üveg vodka, egyből látnátok mind a negyvenet...1-et látok a videóban. Azt hiszem, a probléma csak az én szememben van.
Nekem az se volt világos, hogy azt állítják-e, hogy ez az 1 Páncír lőtte mindet?1-et látok a videóban. Azt hiszem, a probléma csak az én szememben van.