Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért próba. Ellenben a gyárnak en block kijárt volna a gulág.Köszönöm, jó olvasmány. A cikkben szerepeltek de berakom ide is ezeket a képeket. Azért az elég meredek lehetett mikor az úszópróba alatt elsüllyedt az Objekt 1040 proto. Ott alaposan át kellett értékelni a dolgokat.
Persze próba, de akkor is előzetesen úgy ítélték még, hogy el fogja bírni és élesben derült ki, hogy nem. Azért a gyár védelmében legyen mondva, hogy folyamatosan azzal küzdöttek, hogy az egész felépítmény túlsúlyos volt. Nem tudom ezen az ominózus úszópróbán mekkora volt a ballaszt súlya de gondolom több mint amire eredetileg tervezve lett a jármű.Azért próba. Ellenben a gyárnak en block kijárt volna a gulág.
Amikor egy szinte teljesíthetetlen feladatot bíznak rád - sőt, az volt, mert platformot váltottak és átírták a műszaki tartalmat (!) - és közlöd előre felfelé, hogy nem akarsz részt venni, mert tudod, hogy ez mission impossible...Azért próba. Ellenben a gyárnak en block kijárt volna a gulág.
Sajnos minden erőfeszítés ellenére is benne maradnak ilyenek. Hivatásos lektorra nincs forrás, de adományokat elfogadunk.Nagyon jó volt olvasni! Köszönöm szépen!
Nagyon pici, építő jellegű kritika. Itt-ott előfordult elgépelés, kis és nagybetű tévesztés, néhol a mondatok nem teljesen "kerekek". A barna hátterűt olvastam.
Nagyon jó volt olvasni! Köszönöm szépen!
Nagyon pici, építő jellegű kritika. Itt-ott előfordult elgépelés, kis és nagybetű tévesztés, néhol a mondatok nem teljesen "kerekek". A barna hátterűt olvastam.
A gulág azért járt volna, mert egy focimeccs miatt senki se volt a gyárban.A teszt arra való,hogy kiderüljön,hogy el fog süllyedni...
Gulág akkor járt volna ha a sorozattgyártott gépek süllyednek el.
Ez megint vicces komment. A futballmeccsek jellemzően munkaidő utén vannak és egy fejlesztő üzem nem 0/24 órásban dolgozó valami.A gulág azért járt volna, mert egy focimeccs miatt senki se volt a gyárban.
De az sem derül ki, hogy munkaidőben volt meccs. Az is lehet, hogy főnököt nem érdekelte a foci és önként bent volt, túlóra. Mert építeni akart a szovjet rendszert. Honnan tudjam...Szerintem úgy értette, hogy az a fajta elszámolatlan hanyagság, hogy egy hadiüzemben a darabra meglevő foglalkoztatottság olyan trehányságot eredményezett, hogy a melósok munkaidőben inkább focimeccset néztek, érdemel úgymond Gulágot. Nem a tervezők megfelelni nem tudása a lehetetlen és folyton variált koncepcióknak. Annak ugyanis senki se tud.
.... ellenőrzés nélkül bejutottak a gyárba.De az sem derül ki, hogy munkaidőben volt meccs. Az is lehet, hogy főnököt nem érdekelte a foci és önként bent volt, túlóra. Mert építeni akart a szovjet rendszert. Honnan tudjam...
Ahogy írtam, nem derül ki a szövegből egyértelműen. Ez kb. olyasmi, hogy azért gulagra küldeni embereket, mert este 6-8 magasságában nincsenek ott. Mert focimeccs munkaidő után van sanszosan a munkások paradicsomában is. A szövegből ilyen finomságok nem derültek ki, és én meg nem álltam ott, ahogy gacsat sem...
A zsebdiktátor mentalitás az, amitől a falra mászok már első körben. Akkor ezentúl minden technikai alanfabétát bannounlk, aki 0 tudássál áll bele műszaki
Azért meg nem a dolgozót, hanem a biztonságért felelőst kell seggbe rúgni....... ellenőrzés nélkül bejutottak a gyárba.
Hát, gyurmáztunk is vele jó sokat.Na mindegy, bárhogy is volt, jó kis anyag született, kéne propagálni szélesebb körben is, hadd terjedjen a tudomány magyar nyelven is.
Az egész cikkben egy kép se volt a belsejéről. Egy szó sem arról, hogy kinek mit kellett csinálni hány mp alatt.