Külföldön soha nem ajànl téged, de molnit sem, ozzy-t sem.Nem tudom éppenséggel mi a pénisz baja van a Youtube-nak, de az elmúlt 3 videó esetében azt látom, hogy mintha szándékosan shadow ban alatt lennék. Így egyszerűen nem ajánlja ki a nem feliratkozottak számára a videókat és egy hét alatt sikerül olyan eléréseket összehozni, mint máskor 1 nap alatt.
Lásd az atomos videót, ami 3 nap után jár 128 ezres elérésnél, míg mondjuk az Arena videó az ugyanennyi idő alatt 222 ezret produkált. De még a szarul teljesítő júliusi Trump videónál is 306 ezres lett 3 nap alatt az elérés. Azt látom, hogy mintha szándékosan az ilyen nem mainstream csatornák elérését és terjesztését letekerné a Youtube. Ha pedig nincs elérésed, akkor buktad az egészet.
Mert hiába ugyanakkora - kb 12-16 százalék - az átkattintási arány, a nézettség a kisebb kiajánlás miatt óhatatlanul alacsonyabb lesz. Viszont így én is korlátozva vagyok eszközök szintjén, mert oké, belinkelem több helyre meg mondom elégszer, hogy osszátok meg, kommenteljetek, nem tudom mit lehetne még ezen segíteni.
Célirànyosan kell ràtok keresni.