A haditechnikai cikkek minőségéről...

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 917
30 269
113
Beszarok baszdmeg, már konkrétan másolják a videóimat

Avagy a cím részben a Portfolio T-55 videó moszkvateres leiratának átvétele (lásd itt), miközben az illusztrációk többször egy az egyben az enyémből lettek átemelve. Tartalom szempontjából a videó lényegi része még ha parafrázisokban is, de erőteljesen hajaz azokra, amiket én a sajátomban elmondtam (főleg ha az SM-6 vs H-22 részt nézzük, amit egy elérhetetlen orosz tanulmányból vettem át), valamint meg is jelent cikkben. A végén ugrik ki igazán a nyúl a bokorból, mikor a saját gondolatoknak kellene jönniük és hát el is véreznek masszívan. Avagy szf-i és tengeri indítású Kinzsal nem létezik (sőt, ellenkezőleg, a Kinzsal az egy légi indítású átdolgozott Iszkander), valamint a hiperszonikus/ballisztikus fegyverek bevetési profiljának magyarázata is katasztrofális.

Forrásmegjelölés természetesen nincsen, hisz miért is lenne, de Youtube esetében ilyet elvárni már-már gondolatbűncselekménnyel ér fel. Igaz akkor már rögtön kibukna, hogy őőőő izé háát. Ha lenne időm reagálnék rá, de örülök ha hétvégére készen tudok lenni az ukrán atomfegyverekkel. Max majd egy csípős megjegyzésben valamelyik videómba belefonom.

Ja és úgy kifejezetten vicces, hogy elvileg ő él az oroszoknál, de baszdmeg nem tudja, hogy nem KH-nak, hanem H-nak hívják azt a tetves rakétát.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 671
31 779
113
Beszarok baszdmeg, már konkrétan másolják a videóimat

Avagy a cím részben a Portfolio T-55 videó moszkvateres leiratának átvétele (lásd itt), miközben az illusztrációk többször egy az egyben az enyémből lettek átemelve. Tartalom szempontjából a videó lényegi része még ha parafrázisokban is, de erőteljesen hajaz azokra, amiket én a sajátomban elmondtam (főleg ha az SM-6 vs H-22 részt nézzük, amit egy elérhetetlen orosz tanulmányból vettem át), valamint meg is jelent cikkben. A végén ugrik ki igazán a nyúl a bokorból, mikor a saját gondolatoknak kellene jönniük és hát el is véreznek masszívan. Avagy szf-i és tengeri indítású Kinzsal nem létezik (sőt, ellenkezőleg, a Kinzsal az egy légi indítású átdolgozott Iszkander), valamint a hiperszonikus/ballisztikus fegyverek bevetési profiljának magyarázata is katasztrofális.

Forrásmegjelölés természetesen nincsen, hisz miért is lenne, de Youtube esetében ilyet elvárni már-már gondolatbűncselekménnyel ér fel. Igaz akkor már rögtön kibukna, hogy őőőő izé háát. Ha lenne időm reagálnék rá, de örülök ha hétvégére készen tudok lenni az ukrán atomfegyverekkel. Max majd egy csípős megjegyzésben valamelyik videómba belefonom.

Ja és úgy kifejezetten vicces, hogy elvileg ő él az oroszoknál, de baszdmeg nem tudja, hogy nem KH-nak, hanem H-nak hívják azt a tetves rakétát.
YT elvileg leveszi a szerzői jogot sértő tartalmakat.

• Tetszik
Reactions: Pogány

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 355
19 128
113
Egyúttal valamiért a YT algoritmus nem akarja most úgy terjeszteni a videót, ami azért furcsa, mert általában a megtekintések száma a hozzáfűzött kommentekével arányos, azaz a mostani 180 mellett ennek többszörösének kellene lennie
No tán nem "valamilyen" listára tett a Google M.I az ottani anyagaid miatt? Hmm, Óvatos légy, ha így folytatod, lassan a terjesztés is szép lassan "lecseng" stb.
Én 12 éve jártam így a Google maillel, ahol a piát szerető barátomnak küldtem "Dobj be egy italt :) " című levelet, benne egy JPG rajzolt kép. Ezen Joker rohan az utcán, kezében egy Molotov koktélos begyújtott palack..
Barátom soha nem kapta meg.
Következő reggel mikor postát nyitottam ez a kezdő kép fogadott:

" Önnek letiltottuk a postafiókját a benne szereplő illegális tartalom miatt, és az illetékes szervek rendelkezésére bocsájtottuk átvilágításra"

Két hetembe került hogy visszaszerezzem a teljes levelezésem fiókom.. Tehát már akkor, a M.I olvasgatta elemezte az összes tartalmat - még röptében. Megtudtam hogy a Google 20 Euró vagy 20 USD fizetése mellett bármely kérvényező "hivatalnak" kiszolgáltat minket tudtunk nélkül is. Az én esetemben ez kiderült mert letiltottak mint aki terrorista anyagot küldött (olimpia, zavargások...) Tehát a M.I már évtizedek óta olvasgat elemez minket, szabadon, de ő is hibázik néha..
Ezenkívül az egyik importőr beszállítom kapott 3,5 év letöltendőt - a fő bizonyíték ellene a magyar bíróságon , a nyomozó hatóság által benyújtott Skype kommunikáció volt..