A haditechnikai cikkek minőségéről...

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 994
31 043
113
Beszarok baszdmeg, már konkrétan másolják a videóimat

Avagy a cím részben a Portfolio T-55 videó moszkvateres leiratának átvétele (lásd itt), miközben az illusztrációk többször egy az egyben az enyémből lettek átemelve. Tartalom szempontjából a videó lényegi része még ha parafrázisokban is, de erőteljesen hajaz azokra, amiket én a sajátomban elmondtam (főleg ha az SM-6 vs H-22 részt nézzük, amit egy elérhetetlen orosz tanulmányból vettem át), valamint meg is jelent cikkben. A végén ugrik ki igazán a nyúl a bokorból, mikor a saját gondolatoknak kellene jönniük és hát el is véreznek masszívan. Avagy szf-i és tengeri indítású Kinzsal nem létezik (sőt, ellenkezőleg, a Kinzsal az egy légi indítású átdolgozott Iszkander), valamint a hiperszonikus/ballisztikus fegyverek bevetési profiljának magyarázata is katasztrofális.

Forrásmegjelölés természetesen nincsen, hisz miért is lenne, de Youtube esetében ilyet elvárni már-már gondolatbűncselekménnyel ér fel. Igaz akkor már rögtön kibukna, hogy őőőő izé háát. Ha lenne időm reagálnék rá, de örülök ha hétvégére készen tudok lenni az ukrán atomfegyverekkel. Max majd egy csípős megjegyzésben valamelyik videómba belefonom.

Ja és úgy kifejezetten vicces, hogy elvileg ő él az oroszoknál, de baszdmeg nem tudja, hogy nem KH-nak, hanem H-nak hívják azt a tetves rakétát.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 755
32 256
113
Beszarok baszdmeg, már konkrétan másolják a videóimat

Avagy a cím részben a Portfolio T-55 videó moszkvateres leiratának átvétele (lásd itt), miközben az illusztrációk többször egy az egyben az enyémből lettek átemelve. Tartalom szempontjából a videó lényegi része még ha parafrázisokban is, de erőteljesen hajaz azokra, amiket én a sajátomban elmondtam (főleg ha az SM-6 vs H-22 részt nézzük, amit egy elérhetetlen orosz tanulmányból vettem át), valamint meg is jelent cikkben. A végén ugrik ki igazán a nyúl a bokorból, mikor a saját gondolatoknak kellene jönniük és hát el is véreznek masszívan. Avagy szf-i és tengeri indítású Kinzsal nem létezik (sőt, ellenkezőleg, a Kinzsal az egy légi indítású átdolgozott Iszkander), valamint a hiperszonikus/ballisztikus fegyverek bevetési profiljának magyarázata is katasztrofális.

Forrásmegjelölés természetesen nincsen, hisz miért is lenne, de Youtube esetében ilyet elvárni már-már gondolatbűncselekménnyel ér fel. Igaz akkor már rögtön kibukna, hogy őőőő izé háát. Ha lenne időm reagálnék rá, de örülök ha hétvégére készen tudok lenni az ukrán atomfegyverekkel. Max majd egy csípős megjegyzésben valamelyik videómba belefonom.

Ja és úgy kifejezetten vicces, hogy elvileg ő él az oroszoknál, de baszdmeg nem tudja, hogy nem KH-nak, hanem H-nak hívják azt a tetves rakétát.
YT elvileg leveszi a szerzői jogot sértő tartalmakat.

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 429
19 723
113
Egyúttal valamiért a YT algoritmus nem akarja most úgy terjeszteni a videót, ami azért furcsa, mert általában a megtekintések száma a hozzáfűzött kommentekével arányos, azaz a mostani 180 mellett ennek többszörösének kellene lennie
No tán nem "valamilyen" listára tett a Google M.I az ottani anyagaid miatt? Hmm, Óvatos légy, ha így folytatod, lassan a terjesztés is szép lassan "lecseng" stb.
Én 12 éve jártam így a Google maillel, ahol a piát szerető barátomnak küldtem "Dobj be egy italt :) " című levelet, benne egy JPG rajzolt kép. Ezen Joker rohan az utcán, kezében egy Molotov koktélos begyújtott palack..
Barátom soha nem kapta meg.
Következő reggel mikor postát nyitottam ez a kezdő kép fogadott:

" Önnek letiltottuk a postafiókját a benne szereplő illegális tartalom miatt, és az illetékes szervek rendelkezésére bocsájtottuk átvilágításra"

Két hetembe került hogy visszaszerezzem a teljes levelezésem fiókom.. Tehát már akkor, a M.I olvasgatta elemezte az összes tartalmat - még röptében. Megtudtam hogy a Google 20 Euró vagy 20 USD fizetése mellett bármely kérvényező "hivatalnak" kiszolgáltat minket tudtunk nélkül is. Az én esetemben ez kiderült mert letiltottak mint aki terrorista anyagot küldött (olimpia, zavargások...) Tehát a M.I már évtizedek óta olvasgat elemez minket, szabadon, de ő is hibázik néha..
Ezenkívül az egyik importőr beszállítom kapott 3,5 év letöltendőt - a fő bizonyíték ellene a magyar bíróságon , a nyomozó hatóság által benyújtott Skype kommunikáció volt..

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 707
72 041
113
No tán nem "valamilyen" listára tett a Google M.I az ottani anyagaid miatt? Hmm, Óvatos légy, ha így folytatod, lassan a terjesztés is szép lassan "lecseng" stb.
Én 12 éve jártam így a Google maillel, ahol a piát szerető barátomnak küldtem "Dobj be egy italt :) " című levelet, benne egy JPG rajzolt kép. Ezen Joker rohan az utcán, kezében egy Molotov koktélos begyújtott palack..
Barátom soha nem kapta meg.
Következő reggel mikor postát nyitottam ez a kezdő kép fogadott:

" Önnek letiltottuk a postafiókját a benne szereplő illegális tartalom miatt, és az illetékes szervek rendelkezésére bocsájtottuk átvilágításra"

Két hetembe került hogy visszaszerezzem a teljes levelezésem fiókom.. Tehát már akkor, a M.I olvasgatta elemezte az összes tartalmat - még röptében. Megtudtam hogy a Google 20 Euró vagy 20 USD fizetése mellett bármely kérvényező "hivatalnak" kiszolgáltat minket tudtunk nélkül is. Az én esetemben ez kiderült mert letiltottak mint aki terrorista anyagot küldött (olimpia, zavargások...) Tehát a M.I már évtizedek óta olvasgat elemez minket, szabadon, de ő is hibázik néha..
Ezenkívül az egyik importőr beszállítom kapott 3,5 év letöltendőt - a fő bizonyíték ellene a magyar bíróságon , a nyomozó hatóság által benyújtott Skype kommunikáció volt..
Ki gondolta volna.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 994
31 043
113
Nem tudom éppenséggel mi a pénisz baja van a Youtube-nak, de az elmúlt 3 videó esetében azt látom, hogy mintha szándékosan shadow ban alatt lennék. Így egyszerűen nem ajánlja ki a nem feliratkozottak számára a videókat és egy hét alatt sikerül olyan eléréseket összehozni, mint máskor 1 nap alatt.

Lásd az atomos videót, ami 3 nap után jár 128 ezres elérésnél, míg mondjuk az Arena videó az ugyanennyi idő alatt 222 ezret produkált. De még a szarul teljesítő júliusi Trump videónál is 306 ezres lett 3 nap alatt az elérés. Azt látom, hogy mintha szándékosan az ilyen nem mainstream csatornák elérését és terjesztését letekerné a Youtube. Ha pedig nincs elérésed, akkor buktad az egészet.

Mert hiába ugyanakkora - kb 12-16 százalék - az átkattintási arány, a nézettség a kisebb kiajánlás miatt óhatatlanul alacsonyabb lesz. Viszont így én is korlátozva vagyok eszközök szintjén, mert oké, belinkelem több helyre meg mondom elégszer, hogy osszátok meg, kommenteljetek, nem tudom mit lehetne még ezen segíteni.

• Tetszik
  • Dühítő
Reactions: fishbed and Ramzana

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 861
13 111
113
Nem tudom éppenséggel mi a pénisz baja van a Youtube-nak, de az elmúlt 3 videó esetében azt látom, hogy mintha szándékosan shadow ban alatt lennék. Így egyszerűen nem ajánlja ki a nem feliratkozottak számára a videókat és egy hét alatt sikerül olyan eléréseket összehozni, mint máskor 1 nap alatt.

Lásd az atomos videót, ami 3 nap után jár 128 ezres elérésnél, míg mondjuk az Arena videó az ugyanennyi idő alatt 222 ezret produkált. De még a szarul teljesítő júliusi Trump videónál is 306 ezres lett 3 nap alatt az elérés. Azt látom, hogy mintha szándékosan az ilyen nem mainstream csatornák elérését és terjesztését letekerné a Youtube. Ha pedig nincs elérésed, akkor buktad az egészet.

Mert hiába ugyanakkora - kb 12-16 százalék - az átkattintási arány, a nézettség a kisebb kiajánlás miatt óhatatlanul alacsonyabb lesz. Viszont így én is korlátozva vagyok eszközök szintjén, mert oké, belinkelem több helyre meg mondom elégszer, hogy osszátok meg, kommenteljetek, nem tudom mit lehetne még ezen segíteni.
Basszus akkor ezert nem dobott teged fel mostansag…

• Tetszik
Reactions: Filter and nyugger

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 994
31 043
113
Basszus akkor ezert nem dobott teged fel mostansag…
Konkrétan a ma kirakott Magyar Hírlap beszélgetésnél 98% volt a feliratkozottak és csak 2% a nem feliratkozottak aránya a nézők között. És kurvára nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni. Mert az is lehet, hogy az algoritmuson csavarva az orosz/ukrán témákat nem akarják most annyira terjeszteni vagy éppen az, hogy 1 éves lesz a csatornám és az a bajuk. Személyes segítséget ne is várj, mert a Vodafone - ex-UPC - ügyfélszolgálat segítőkészebb, mint ez a végtelenítetten automatizált szar

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 861
13 111
113
Konkrétan a ma kirakott Magyar Hírlap beszélgetésnél 98% volt a feliratkozottak és csak 2% a nem feliratkozottak aránya a nézők között. És kurvára nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni. Mert az is lehet, hogy az algoritmuson csavarva az orosz/ukrán témákat nem akarják most annyira terjeszteni vagy éppen az, hogy 1 éves lesz a csatornám és az a bajuk. Személyes segítséget ne is várj, mert a Vodafone - ex-UPC - ügyfélszolgálat segítőkészebb, mint ez a végtelenítetten automatizált szar
Ultrahangos fiukkal joba vagy? Mert ha igen javaslom kerdezz ra naluk mert valami hasonlo veluk is.
Meg csinalj probakepp mas temat is ha arra is ez van akkor az azert lesz, mert mar 1 eves elmult a csatorna.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 836
12 175
113
Meg csinalj probakepp mas temat is ha arra is ez van akkor az azert lesz, mert mar 1 eves elmult a csatorna.
Dehogy, a minőségi tematikus csatornák elérése betonszilárd.
Shadowbanhoz képest 50% esés annyira nem nagy.
@nyugger a videókon belüli lemorzsolódás nem nőtt?

• Tetszik
Reactions: nyugger

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 994
31 043
113
Ultrahangos fiukkal joba vagy? Mert ha igen javaslom kerdezz ra naluk mert valami hasonlo veluk is.
Mondjuk úgy, hogy a pontos számokat és adatokat azért megtartják maguknak, de amit én látok, hogy az algoritmus valamiért egyként kezel velük, és ha nekik rosszabbul megy, akkor az rám is kihatással van.

Témában meg akkor asszem ̶F̶i̶n̶n̶o̶-̶k̶o̶r̶e̶a̶n̶ ̶h̶y̶p̶e̶r̶w̶a̶r̶, akarom mondani a koreai hidrogéntank lesz, hogy mégis miért faszság az egész. De gondolkodok Szu-57-ben is most Zsuhaj miatt, csak az kicsit macerásabb
Dehogy, a minőségi tematikus csatornák elérése betonszilárd.
Shadowbanhoz képest 50% esés annyira nem nagy.
@nyugger a videókon belüli lemorzsolódás nem nőtt?
Gyakorlatilag ugyanarra az ívre lehetne felhúzni az összes videómat e téren. Átlagos megtekintési idő 13-15 perc között, megtekintési átlag 33-40% - ami a végére témától függően úgy 25-27, nagyon hosszúaknál 18-19 - szóval abban változás nincs.

Viszont az elérésnél "a videót javasló tartalom" rész teljes forgalomhoz viszonyított aránya 20-25%-ról - sőt van 30+ is - bezuhant 12 százalék köré. Ez meg megint az, hogy valamiért nem terjeszti az algoritmus a videókat

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 215
24 286
113
Mi bajod van azzal a lámpával ? :D
Mondjuk @nyugger azzal a lámpával már tényleg kezdhetnél valamit. Filléres egy zöld háttér és lenne mögötted valami "szemet nyugtató" háttér, mert az a lámpa egyszerűen...gáz. Mondjuk Darya Klishina vagy Anastasia Luppova best of jelenetei, vagy ilyesmi pár FAB-os képkockával megszakitva persze, hogy a témánál is maradjunk. :rolleyes: