Várják hogy Patton végre lelépjen....Szerencsétlen Bradley meg épp próbál kitalálni valamit, hogy miért
van kva sürgős dolga, valahol kvára máshol
Várják hogy Patton végre lelépjen....Szerencsétlen Bradley meg épp próbál kitalálni valamit, hogy miért
van kva sürgős dolga, valahol kvára máshol
Mögötte meg egy Tempest parkol. A Britek akkori bomba kamionjahehe
![]()
/ja, és kanadai/

Typhoon lesz az. Mk I BMögötte meg egy Tempest parkol. A Britek akkori bomba kamionja![]()
tudtam, hogy rosszul írtam a nevét. De a "T" eltaláltam legalábbTyphoon lesz az. Mk I B

Nagyon hasonlóak, leginkább a szárny amiben különböznek.tudtam, hogy rosszul írtam a nevét. De a "T" eltaláltam legalább![]()
A történészek nem értenek egyet veled. Joggal.
Majd kijön vele valaki, hogy tulajdonképpen ezek IS az angolszászok voltakMilyen történészek?
Kassa bombázása régóta nem titok, ezt az idióta német-román-szíriuszi gépek voltak baromságot - bármiféle bizonyíték nélkül - a kommunista időkben tolták, meg ma azok az elkötelezett ex-kommunista történészek, akiknél beakadt a lemez.
A 80-as években már ki merték mondani kutatók azt, ami nyilvánvaló, hogy valószínűleg eltévedt, talán a revízió miatti szlovák/magyar határváltozásokkal tisztában sem lévő, eltévedt szovjet bombázók és vadászgépek dolgoztak a térségben.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..