Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mekkora barom ez a Csunderlik. Egy igazi bolsevik gyökér.Egy történész így látja:
Meg lehetett volna előzni a II. világháborút? | 24.hu
Nem először és nem utoljára igazolódott be: a diktátorokkal szemben a konfrontatív idealizmus a realizmus, mert csak az erőből értenek, és minden kompromisszumban a gyengeség jelét látják.24.hu
Csak szűk szegmensből láttatja a történelem egy rövid szakaszát. Én is nagy élvezettel olvastam A.P. Taylor munkáit, igazán egyedi gondolkodásmód jellemzi - például, hogy az első világháború kitötésének oka a vasúti menetrendekben keresendő - de nem jelenti azt, hogy tuti igaza van (mondjuk azt sem, hogy mindenben téved...). Csundelik látványosan megfeledkezik a világháborút valódi világégéssé tévő eseményekről, amik ráadásul időben meg is előzték az európai eseményeket v.ö. japán-kínai konfliktus, és úgy egyben a japán terjeszkedési politika, valamint a Szovjetunió azóta bizonyítottan támadó szándékáról első körben a cári birodalmi területek visszaszerzésére, ami csak időben későbbi kezdetet jelentett volna egy európai konfliktus kitörésében. Részigazságokat meg könnyű mondani, ezt nap mint nap tapasztaljuk.Mekkora barom ez a Csunderlik. Egy igazi bolsevik gyökér.
Ja,tényleg a ratyi angolok bukták a gyarmatokatAttól még igaza van abban, hogy a buksisimi nem sok jót eredményezett.
mindenkiJa,tényleg a ratyi angolok bukták a gyarmatokat
lehet már volt, de nem találtam
De amúgy nem rossz, valamikor láttam egy hasonlót, csak StuG-osat
Eddig nem is sejtettem, hogy a Renault FT-t használták még 1940-ben a franciák. Pedig tényleg használták és a németek tényleg jó párat zsákmányoltak és ők is használták, vannak róluk képek.
Ruhe in Frieden,alte Kamerad.