Mekkora barom ez a Csunderlik. Egy igazi bolsevik gyökér.Egy történész így látja:
![]()
Meg lehetett volna előzni a II. világháborút? | 24.hu
Nem először és nem utoljára igazolódott be: a diktátorokkal szemben a konfrontatív idealizmus a realizmus, mert csak az erőből értenek, és minden kompromisszumban a gyengeség jelét látják.24.hu
Csak szűk szegmensből láttatja a történelem egy rövid szakaszát. Én is nagy élvezettel olvastam A.P. Taylor munkáit, igazán egyedi gondolkodásmód jellemzi - például, hogy az első világháború kitötésének oka a vasúti menetrendekben keresendő - de nem jelenti azt, hogy tuti igaza van (mondjuk azt sem, hogy mindenben téved...). Csundelik látványosan megfeledkezik a világháborút valódi világégéssé tévő eseményekről, amik ráadásul időben meg is előzték az európai eseményeket v.ö. japán-kínai konfliktus, és úgy egyben a japán terjeszkedési politika, valamint a Szovjetunió azóta bizonyítottan támadó szándékáról első körben a cári birodalmi területek visszaszerzésére, ami csak időben későbbi kezdetet jelentett volna egy európai konfliktus kitörésében. Részigazságokat meg könnyű mondani, ezt nap mint nap tapasztaljuk.Mekkora barom ez a Csunderlik. Egy igazi bolsevik gyökér.
Ja,tényleg a ratyi angolok bukták a gyarmatokatAttól még igaza van abban, hogy a buksisimi nem sok jót eredményezett.

mindenkiJa,tényleg a ratyi angolok bukták a gyarmatokat![]()
lehet már volt, de nem találtam
De amúgy nem rossz, valamikor láttam egy hasonlót, csak StuG-osat

Eddig nem is sejtettem, hogy a Renault FT-t használták még 1940-ben a franciák. Pedig tényleg használták és a németek tényleg jó párat zsákmányoltak és ők is használták, vannak róluk képek.
Ruhe in Frieden,alte Kamerad.Ő is elment
RIP Sir
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..