Hát én a foszforbombát választanám, mert attól nem lesznek 4 fejű gyerekek illetve egyéb testi mutációk, vagy degenerációk, meg 40 év sugárszennyezés, és a legkülönfélébb rákbetegségek
gondolom ti se szívesen spekulálnátok egy pókember képességre
Amúgy annyi különbség van, a "koncentrációs" táborok, és a szövetségesek által elkövetett civil célpontok elleni támadások között, hogy míg az elsőnek a kutathatóságát törvénnyel lehetetlenítik el, addig a másik, még mindig tabunak számít
Ja meg még annyi, hogy az elsőn egy " jól körülhatárolható világ" van felháborodva addig a másik oldal kegyetlenségei, azok lerövidítették a háborút
Jajj természetesen le is felejtettem a rengeteg elítélt konyhást, meg táborúrt aki csilliók haláláért volt felelős, a másik oldalon, meg.. hát senki, de ugye jajj a legyőzötteknek.
Nem mellesleg talán egy éve olvastam, hogy az egykori amcsi atomtöltet célpontok kódjai nyilvánosak lettek. Megszerezték hozzá a kulcsokat és kiderült, hogy rengeteg "civil" besorolású célpont volt közöttük. Mindenkit megnyugtatok Budapesti célpontok is voltak, pl az illatos úti vegyi üzem
Hát legalább egy nagyhatalmi térképen tuti rajta voltunk, mióta ilyen kicsik vagyunk mondhatnánk erre epésen