A II. világháború (1939 - 1945)

Jó, hogy ott a címben a pontos dátum, mert igy nem kell vitatkozni azon,hogy a 2.VH mettől-meddig tartott
:)

Nincs semmi bajom a Lancasterrel. Sőt.
A topik cimének a pontosságát dicsértem. :)
mhm.
1094471258_bb6785ec12_b.jpg
:D

• Tetszik
Reactions: Terminator
Jó, hogy ott a címben a pontos dátum, mert igy nem kell vitatkozni azon,hogy a 2.VH mettől-meddig tartott
:)
A Hadtörténelem fejezetben beírtam a topikok címébe a dátumokat, mert nem mindenki emlékszik rá hogy kb. mi mikor történt. Persze a 2. világháborút valószínűleg mindenki tudja, csak furcsa lett volna ha csak az egyik topiknál nem írom oda. Lehet hogy elég lett volna csak az hogy 1939 - 1945? Vagy hogy áll most a tudomány, mikor kezdődött a 2. világháború? Beleszámolják már a japán-kínai háborúk kezdetét is? Vagy nem is volt 2. világháború, mert minden csak az 1. világháború folytatása volt?

Miért lett spoilerbe téve a róka a 2.vh-s topicban?
Mióta diszkriminálja a htka.hu a rókákat (Vulpes vulpes)?

Terminátor vasöklű ilyen dolgokba , bármi ami kicsit is nem a topickhoz köthető kép azt vagy spoilerezteti , vagy száműzi a humorba :(:( énmár csak tudom , sokszor kellet át élnem hogy a jó vicces képem nem látta senki mert humorba lett taszítva a skynet által...

Terminátor vasöklű ilyen dolgokba , bármi ami kicsit is nem a topickhoz köthető kép azt vagy spoilerezteti , vagy száműzi a humorba :(:( énmár csak tudom , sokszor kellet át élnem hogy a jó vicces képem nem látta senki mert humorba lett taszítva a skynet által...
a gép megőrült , ez mért lett ide pakolva most :D

Néha nagyon túlzásba estek a mémekkel. De néha 1-2-t lehet hogy meg lehetne hagyni...

A Hadtörténelem fejezetben beírtam a topikok címébe a dátumokat, mert nem mindenki emlékszik rá hogy kb. mi mikor történt. Persze a 2. világháborút valószínűleg mindenki tudja, csak furcsa lett volna ha csak az egyik topiknál nem írom oda. Lehet hogy elég lett volna csak az hogy 1939 - 1945? Vagy hogy áll most a tudomány, mikor kezdődött a 2. világháború? Beleszámolják már a japán-kínai háborúk kezdetét is? Vagy nem is volt 2. világháború, mert minden csak az 1. világháború folytatása volt?
Rendben, de máshol csak az évszámok vannak megadva,itt meg a napok is és ez tünt fel nekem. Szerintem az év elég lenne az egységesség miatt.
De ez legyen a legnagyobb baj...

• Tetszik
Reactions: Terminator
FfRhv6lUUAAdKj2

Mitsubishi A6M Zero 6-27-es rakétameghajtású kazettás bombával, melyet a bombázó gépek ellen használtak.
FeEL8oCUYAE1Gqj

Egy Kínából beszerzett 21-es modell, mely 3 felségjelzéssel is repült.

Nem messze Dunkirk-től, a fövenyen a Crested Eagle roncsa.
1940 májusában több Stuka találata után kigyulladt és elsüllyedt, több százan vesztek oda rajta.
Ff2EiBiXEAEjxtu
Ff2KaGUWYAIiNfG