Igen, igaz. Meg elotte hosszu ideig megfigyelt az U16… ez egy hosszu sztori igazabol.Prien nem csak beosont. A németek legbrutálabb ügynöke tette lehetővé, hogy bejusson.
Igen, igaz. Meg elotte hosszu ideig megfigyelt az U16… ez egy hosszu sztori igazabol.Prien nem csak beosont. A németek legbrutálabb ügynöke tette lehetővé, hogy bejusson.
Miért ,van Lancasteres topic?Jó, hogy ott a címben a pontos dátum, mert igy nem kell vitatkozni azon,hogy a 2.VH mettől-meddig tartott
![]()
Nincs semmi bajom a Lancasterrel. Sőt.Miért ,van Lancasteres topic?
Nemvan.
A Lancaster 2.vh-s?
Igen.
Menő a videó?
Igen.
Menő a Lancaster?
Jóhogy.
mhm.Nincs semmi bajom a Lancasterrel. Sőt.
A topik cimének a pontosságát dicsértem.![]()
A Hadtörténelem fejezetben beírtam a topikok címébe a dátumokat, mert nem mindenki emlékszik rá hogy kb. mi mikor történt. Persze a 2. világháborút valószínűleg mindenki tudja, csak furcsa lett volna ha csak az egyik topiknál nem írom oda. Lehet hogy elég lett volna csak az hogy 1939 - 1945? Vagy hogy áll most a tudomány, mikor kezdődött a 2. világháború? Beleszámolják már a japán-kínai háborúk kezdetét is? Vagy nem is volt 2. világháború, mert minden csak az 1. világháború folytatása volt?Jó, hogy ott a címben a pontos dátum, mert igy nem kell vitatkozni azon,hogy a 2.VH mettől-meddig tartott
![]()
Terminátor vasöklű ilyen dolgokba , bármi ami kicsit is nem a topickhoz köthető kép azt vagy spoilerezteti , vagy száműzi a humorbaMiért lett spoilerbe téve a róka a 2.vh-s topicban?
Mióta diszkriminálja a htka.hu a rókákat (Vulpes vulpes)?
a gép megőrült , ez mért lett ide pakolva mostTerminátor vasöklű ilyen dolgokba , bármi ami kicsit is nem a topickhoz köthető kép azt vagy spoilerezteti , vagy száműzi a humorbaénmár csak tudom , sokszor kellet át élnem hogy a jó vicces képem nem látta senki mert humorba lett taszítva a skynet által...
Miért lett spoilerbe téve a róka a 2.vh-s topicban?
Mióta diszkriminálja a htka.hu a rókákat (Vulpes vulpes)?
Terminátor vasöklű ilyen dolgokba , bármi ami kicsit is nem a topickhoz köthető kép azt vagy spoilerezteti , vagy száműzi a humorbaénmár csak tudom , sokszor kellet át élnem hogy a jó vicces képem nem látta senki mert humorba lett taszítva a skynet által...
Rendben, de máshol csak az évszámok vannak megadva,itt meg a napok is és ez tünt fel nekem. Szerintem az év elég lenne az egységesség miatt.A Hadtörténelem fejezetben beírtam a topikok címébe a dátumokat, mert nem mindenki emlékszik rá hogy kb. mi mikor történt. Persze a 2. világháborút valószínűleg mindenki tudja, csak furcsa lett volna ha csak az egyik topiknál nem írom oda. Lehet hogy elég lett volna csak az hogy 1939 - 1945? Vagy hogy áll most a tudomány, mikor kezdődött a 2. világháború? Beleszámolják már a japán-kínai háborúk kezdetét is? Vagy nem is volt 2. világháború, mert minden csak az 1. világháború folytatása volt?
De nem ez a legnagyobbRendben, de máshol csak az évszámok vannak megadva,itt meg a napok is és ez tünt fel nekem. Szerintem az év elég lenne az egységesség miatt.
De ez legyen a legnagyobb baj...
Hát nem...De nem ez a legnagyobb![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..