A II. világháború (1939 - 1945)

5 évig tartott. Annyi idő alatt csak találtak 10 percet a borotválkozásra. :)
Viccen kivül:Akkor nem volt divat a szakál, csak esetleg a tengerészeknél,ott is inkább a tengósoknál.
bezzeg egy szép bajusz
the-stache.png

Viccen kivül:Akkor nem volt divat a szakál, csak esetleg a tengerészeknél,ott is inkább a tengósoknál.
És még pár öntörvényű ásznál:
Kurt_Knispel.jpg

Kurt Knispel. 168 orosz harckocsit pusztított el igazoltan. A háború befejezése előtt 10 szaros nappal halt hősi halált Csehországban 21 évesen.

Kurt_Knispel.jpg

Kurt Knispel. 168 orosz harckocsit pusztított el igazoltan. A háború befejezése előtt 10 szaros nappal halt hősi halált Csehországban 21 évesen.
Kinézett a búvónyiláson,és egy repesz fúródott a koponyájába. 45 Április 28-án halt meg a Vroboveci katonai kórházban 23 éves volt.
2013-ban találták meg a maradványait 15 másik katonával együtt. A dögcédulák alapján tudták azonosítani őket. A brnoi német katonai temetőben nyugszik. Ruhe in Frieden.

Kinézett a búvónyiláson,és egy repesz fúródott a koponyájába. 45 Április 28-án halt meg a Vroboveci katonai kórházban 23 éves volt.
2013-ban találták meg a maradványait 15 másik katonával együtt. A dögcédulák alapján tudták azonosítani őket. A brnoi német katonai temetőben nyugszik. Ruhe in Frieden.
Valóban 23 volt, rosszul emlékeztem.

• Tetszik
Reactions: Ashtar and aquarell
Aquarell bàcsi.
Ha valahol, akkor a tengòsoknàl borotvàlkoznak.
Gépészek,torpedòsok. Dízel+Elektromos gépek bizony klòrgàz veszélyesek. A nukleàrisokat nem is említem.
Az hogy 1-2 tiszt (!) hajlékony, akik gyakorlatilag soha nem mennek be ezekbe a szektorokba ,csak a fix irànyítòban hegyelnek....előfordul.
Bùvàrok is tisztàlkodnak rendesen.
Kurt_Knispel.jpg

Bro.
Ez a valaki most jött meg valahonnan.
Szakàl 7-10 napos, duzzadt kialvatlan szem, vicsorba fordulò "mosoly"....
Egyenruha szintén beszédes.
Szòval ez a valaki is tisztàlkodik rendesen ha tud.
De aki még hàborù közelében sem jàrt,cserében minden este hazamegy....
Na azzal mi lesz hàborùban?
Megfullad maszk nélkül?
Szét ég az arca a làngolò szőrtől?
Tetű,bolha,gomba,stb. Kollektív egészségügyi veszélyforràs.
Alapjàrat és a szükség nem ugyanaz.

Aquarell bàcsi.
Ha valahol, akkor a tengòsoknàl borotvàlkoznak.
Gépészek,torpedòsok. Dízel+Elektromos gépek bizony klòrgàz veszélyesek. A nukleàrisokat nem is említem.
Az hogy 1-2 tiszt (!) hajlékony, akik gyakorlatilag soha nem mennek be ezekbe a szektorokba ,csak a fix irànyítòban hegyelnek....előfordul.
Bùvàrok is tisztàlkodnak rendesen.

Bro.
Ez a valaki most jött meg valahonnan.
Szakàl 7-10 napos, duzzadt kialvatlan szem, vicsorba fordulò "mosoly"....
Egyenruha szintén beszédes.
Szòval ez a valaki is tisztàlkodik rendesen ha tud.
De aki még hàborù közelében sem jàrt,cserében minden este hazamegy....
Na azzal mi lesz hàborùban?
Megfullad maszk nélkül?
Szét ég az arca a làngolò szőrtől?
Tetű,bolha,gomba,stb. Kollektív egészségügyi veszélyforràs.
Alapjàrat és a szükség nem ugyanaz.
Nem. Knispel renegát volt. Kecskeszakáll,az előírtnál hosszabb haj,és a balhék. Négyszer terjesztették fel a Lovagkeresztre,de egyszer sem kapta meg. Ez volt a felsőbb parancsnokság válasza a különcségeire. Volt rá példa,hogy megvert egy gyalogos altisztet,mert összevesztek. Sok zűrje volt,de a közvetlen felettesei,meg a bajtársai szerették. Ő volt az egyetlen altiszt a Wehrmachtban,aki megkapta a Német Aranykeresztet.

Nem. Knispel renegát volt. Kecskeszakáll,az előírtnál hosszabb haj,és a balhék. Négyszer terjesztették fel a Lovagkeresztre,de egyszer sem kapta meg. Ez volt a felsőbb parancsnokság válasza a különcségeire. Volt rá példa,hogy megvert egy gyalogos altisztet,mert összevesztek. Sok zűrje volt,de a közvetlen felettesei,meg a bajtársai szerették. Ő volt az egyetlen altiszt a Wehrmachtban,aki megkapta a Német Aranykeresztet.
Ez ìgy megint màs.
Nekem is vannak heppjeim, amit elnéznek/-tek.
De az nem àltalànos.
Hàborùban muszàly toleràlni a "rendetlenkedést", persze keretek között.

Ez ìgy megint màs.
Nekem is vannak heppjeim, amit elnéznek/-tek.
De az nem àltalànos.
Hàborùban muszàly toleràlni a "rendetlenkedést", persze keretek között.
Flamand már válaszolt helyettem. Nekem nagy személyes kedvencem a srác pont a renegát mivolta miatt.

Knispel dögcédulája, amit a tömegsírban talâltak 2013-ban:
1573574939_4.jpg

• Tetszik
Reactions: Flamand and Pogány