Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy kupiban sokkal nagyobb rend volt/van, úgyhogy ne tessék sértegetni a Madámot!! Na meg a "szakdolgozókat" se!!Rendre ez megy, lejárnak az üzemidők, szakszolgálati engedélyek, elmúlnak képességek...mint egy szaros kupiban! Ki a felelős?
Ja, ezt hallottam én is. Valaki gondolom megkapta lobbizsugát.Nem felejtették le csak megy a huzavona egy amcsi meg egy másik közt.Az amcsi olcsó de szar,ezt akarják fejesek a másik meg drágább de jó ezt akarják az ejtőernyősök.
Ja, ezt hallottam én is. Valaki gondolom megkapta lobbizsugát.
Az amerikai csak nem a T-10?Nem felejtették le csak megy a huzavona egy amcsi meg egy másik közt.Az amcsi olcsó de szar,ezt akarják fejesek a másik meg drágább de jó ezt akarják az ejtőernyősök.
Az amerikai csak nem a T-10?
Akkor az valószínűleg az a "szögletes" típus lesz, amivel pár éve volt itthon egy amerikai-magyar gyakorlat is. Mondjuk akkor elrontottam előbb, mert az a T-11. Mit akarnak az ejtőernyősök?Nem vagyok ejtőernyős szóval nem tudom.Az az ernyő amit alig lehet irányítani mert arra találták ki,hogy egy halom embert kiszórjanak vele rövid idő alatt viszonylag alacsonyról.Azt szokták felróni legjobban neki,hogy nem arra való mint amire mi használnánk.
Nem tudom ennyire sosem mentem bele.Akkor az valószínűleg az a "szögletes" típus lesz, amivel pár éve volt itthon egy amerikai-magyar gyakorlat is. Mondjuk akkor elrontottam előbb, mert az a T-11. Mit akarnak az ejtőernyősök?
Végül is azt se lenne hülyeség tisztázni, hogy nekünk mire kell ernyő. Mert szokás szerint utolsó utáni pillanatban vagyunk.Nem tudom ennyire sosem mentem bele.
Ja, azt elfelejtettem, hogy az RS-4/4-et gyártja még valaki? Miért kell egyáltalán cserélni, csak mert lejárt az élettartama?
Ezek szerint van komoly tervük, koncepciójuk.
Van utódja arra azt mondják,hogy jó.Igen lejárt az élettartamuk.
https://www.spekon.de/truppenfallschirme.htmlVan utódja arra azt mondják,hogy jó.Igen lejárt az élettartamuk.
Nagy buli volt...Nagy előnye volt, hogy anno az MHSZ keretein belül a sorköteles leendő bakák már ugrottak vele mire bevonultak.
Inkább hírhedt nem?https://www.jetfly.hu/phirek/9/alakulatok-hirei/vilaghiru-viztisztito-berendezes-a-hmfest-en
Méghogy nincs itt innováció?!!
csak az vanEzek szerint van komoly tervük, koncepciójuk.
Nem vagyok ejtőernyős szóval nem tudom.Az az ernyő amit alig lehet irányítani mert arra találták ki,hogy egy halom embert kiszórjanak vele rövid idő alatt viszonylag alacsonyról.Azt szokták felróni legjobban neki,hogy nem arra való mint amire mi használnánk.