Arra alapozom, hogy tudtommal még bár az igaz hogy NATO tagok, és gyenge - kis ország vagyunk, de SZUVERÉN entitás a térképen.
Mondhatjuk hogy állandó bázist NEM adunk akkor sem ha kérnek. Ezt nem is értem hogy miért kell magyarázzam?
Az USA egy háborújához leszarom amúgy hogy szükség van e Kecsóra vagy bármilyen más hazai bázisra, engem csak az érdekel ha itt vannak bárhol nálunk állandóra, ha addig nem, az után fix hogy célpontot csinálnak belőlünk.
Azt is tudom biztosra hogy MI nem akarjuk megtámadni Oroszországot.
Bennük te 100% ban biztos vagy?
Ez a lényeg, Dudi.
Ők nem állandó bázist akarnak itt hanem egy olyan bázist ahová bármikor jöhetnek megkérdezés nélkül.Ez szezon és fazon esete.Ne keverjük már össze a kettőt.Ezen kívül attól a pillanattól kezdve,hogy NATO tagok vagyunk célpontnak számítunk Oroszország szemében függetlenül attól,hogy van-e vagy nincs bármilyen(állandó vagy ideiglenes)amerikai bázis az országban.Tényleg olyan naív vagy,hogy csak azért mert a vajda meg Putyin haverok mi nem számítunk célpontnak?Putyin nem hülye,tökéletesen tisztában van vele,hogy csak addig a haverja a vajda míg rá nem gorombítanak azaz nagyon korlátozott ez a barátság.