Voltam kint, tök jól meg volt szervezve, le a kalappal a katonàk elött. A bemutatók is nagyon làtvànyosak voltak. A helikopterrel kiemelés fasza volt, dübörögtek felettünk és löttek a mi24ek, azért ott van pszichikai hatàs, rohadt félelmetesek pàrban. A Gripenek toltak egy fàklyàt felettünk 100 m magasan, jo hangjuk volt. Nagyon jo hangulat volt, rengetegen voltak, nagyon sok gyerekkel. Tanàcs: holnap aki megy, menjen nyitàs elött, akkor lesz parkolohelye és oda tud férni a leokhoz. Aranyosak voltak a kisgyerekek és a wotos tinédzserek, de a pzh2000et, leoA7 az A4, a btr, a t72(azt nem tudom, mert a sok gyerek miatt a formàjàt sem làttam) ès a török 4x4es jàrmûveket lènyegében elleptèk. Se fénykép, se beülès nem volt. Tehàt holnap nyitàsra menjen, aki megy. Összességében a legfaszàbb talàn a debreceni lövészek bemutatója volt. 3 btr, mentek elöre, löttek mint az àllat, mindenki rohant oda, hogy mi történt. Én nem ismerem fel, hogy 30mm-el löttek vagy a 14.7el, de dübörgött a fõld is alattuk a lövésektöl. A H145 bemutato is volt ès egy a földön is volt nyitott ajtókkal, régi vasak is ki voltak rakva. A h145ok mèg Luftwaffe jelzéssel voltak a repülést is németek csinàltàk. A leokon is együtt voltak német, osztràk ès magyar katonàk. Szóvsl biztos sok munka volt benne, de megérte sztem.Hatalmas tömeg volt, fanyalgàst nem hallottam.