Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt mondja hogy, nem 150, nem 300
Szóval a kettő közt
nem szóltam sry300+?Még is monek szerel fel az a haver?
Én is úgy értelmeztem amit írt ahogy Dudi, nem 150, nem 300, hanem kicsit több. Tehát a 300 nál kicsit több. Négy gyerekkel azért nem akkora művészet az családistul, adójóváírásostul már egy zászlósi hellyel is megvan bőven.Picit több mint 150, de nem 300. Szóval valami szak altiszti beosztás.
Hát majd nyilatkozik, hogy melyikünknek van igaza.Én is úgy értelmeztem amit írt ahogy Dudi, nem 150, nem 300, hanem kicsit több. Tehát a 300 nál kicsit több. Négy gyerekkel azért nem akkora művészet az családistul, adójóváírásostul már egy zászlósi hellyel is megvan bőven.
Nekem .Hát majd nyilatkozik, hogy melyikünknek van igaza.
Most így megint újraolvasva, akkor valóban. De akkor meg valami kurva jó helyen van még zászlósként is... Én nem keresek 300-at.Nekem .
Cimbora most szerel föl...nem 150, nem 300...picit több Igaz nem rangnélkül, de tán még altiszt lesz, meg van 4 gyereke.
Én is úgy értelmeztem amit írt ahogy Dudi, nem 150, nem 300, hanem kicsit több. Tehát a 300 nál kicsit több. Négy gyerekkel azért nem akkora művészet az családistul, adójóváírásostul már egy zászlósi hellyel is megvan bőven.
ezzel megint az a probléma hogy torzító hatású , így fent megint elmondhatják hogy az átlagbér ennyi és ennyi .... amíg a kezdő ( ahogy kriss is mondta) kap 150-et addig ne várjuk javulástHát majd nyilatkozik, hogy melyikünknek van igaza.
Nincs is 4 gyereked. Én szds-ként bőven 4 kiló felett viszek haza, és 1-el kevesebb a gyerek, a családit meg nem is én veszem fel.Most így megint újraolvasva, akkor valóban. De akkor meg valami kurva jó helyen van még zászlósként is... Én nem keresek 300-at.
az oké Papi hogy a körülmények olyanok amilyenek de az a kisebb gond , mint írtam, az illetmény egy nagyon fontos megfogó erő , nyilván nem az egyelten amivel meglehetne fogni az embereket de ha a körülmények olyanok is ha meglátja a kezdő bruttóját olyan gyorsan szalad el hogy el nem hiszed , mi a cégnél rohadt jó feltételeket adtunk csak jöjjenek az emberek ( rugalmas munkarend , 2 nap ON 2 nap OFF , 40 óra úgy ahogy akarják csak adják le időben a következő hónapra az "igényeket" , buszoztatás , szép kártya , amíg volt erzsébetutalvány) és mégis , érdekes módon csak akkor kezdek jönni a jelentkezők amikor a bruttót 350 fölé vittük ....
Most így megint újraolvasva, akkor valóban. De akkor meg valami kurva jó helyen van még zászlósként is... Én nem keresek 300-at.
Mondjuk TI kiemelt helyzetben vagytok, ne idegeld ki az átlag embert, mert mindjárt megjön Dudi és eltolja a szokásos sérelmét, hogy Kecsón a pilótáknak mééÉÉÉG fagyigép is volt ingyen fagylalttal!!!!!Mindennel együt sem?
Gyere át repműszakinak és már főtörzsként is felette leszel!
Esetleges lízinggel meg akár a 400-at is elérheted!
Mondjuk TI kiemelt helyzetben vagytok, ne idegeld ki az átlag embert, mert mindjárt megjön Dudi és eltolja a szokásos sérelmét, hogy Kecsón a pilótáknak mééÉÉÉG fagyigép is volt ingyen fagylalttal!!!!!
Én mindig azon röhögtem, mikor ezt felhozta a légierő-szárazföld témáknál, gondolom nem szeretheti nagyon a fagyit, csak egy kicsit !
Hagyjuk ezt itt abba szerintem, mert kontraproduktív lesz a bérfeszültség kitárgyalása nyilvánosan, csak még kevesebben leszünk holnap reggelre !Jut eszembe! A kecsói mechák a szomszéd irodában egy százassal többet keresnek...
Lehet ezt is fikázni, szerintem fogják is sokan, de bizony nagyon is szükséges a legtöbb itt felsorolt dolog én azt gondolom, csak úgy mint ahogy a szétfikázott buszokra is szükség volt.https://jogalappal.hu/megjelent-a-h...lbNFmMPQLiqEBXYkeBm-ztM8AB-Fj41RnvufU1Fy8bZRc
katasztrófavédelmi beszerzések listája.
Kompatibilisek a tárak egymással, egyelőre úgynézki ők is átnyergelnek Bren-re.A szolokiaknál bren lessz(van) rendszeresítve?
Csak mert pár fényképen most azt láttam.
Akkor az m4 leváltva? Vagy mindkettő rendszerben van?
Esetleg ezek a műanyag bren tárak és az m4 tár kompatibilis(mármint a tárfészek)?
Szóval ha amikkal nyomulnak bárhol, tárat tudnak egymásnak adni? Vagy max lőszert?