Milyen Falconhoz ez+az-ra gondoltál?Olyan gatya állapotban voltak a gépek, hogy inkább hagyták a fenébe.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen Falconhoz ez+az-ra gondoltál?Olyan gatya állapotban voltak a gépek, hogy inkább hagyták a fenébe.
Új hifi rendszer?Milyen Falconhoz ez+az-ra gondoltál?
Elvileg ez német, de csak csapatpróba jelenleg. Nem tudom a repkarbantartók mit kapnak, de kérdezd Tindalost. Bár 15M-ből elvileg van repkarbantartó verzió (ami szerintem hülyeség a a kezeslábasnak százszor több értelme van)
Új hifi rendszer?
Music in the Air
Bár az "kilátszana"...
vajon mi lehet az????? p)Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint.
Hát a rendőrség kapott akkor pisztolyt. Ne keverd a kettőt. Amúgy a hadi raktárak feltöltésével kezdik az meg jóval több mint az aktív létszám.
én úgy tudtam hogy a zsidók elég jó bőrbelsőt is csinálnak olyan fa berakással hogy megzavarodsz , jöhetnek a luxus "csapatszállítók" , a katonáinknak mindentÚj hifi rendszer?
Music in the Air
Bár az "kilátszana"...
Ezt tudom, először a készenléti rendőrség kapott P-09-eket. Minimális mennyiség van kint az alakulatoknál egyelőre, kivéve a katrendész zászlóaljat.Ezt tudod, vagy gondolod?
Szolnok,Debrecen,Hódmező vagy Tata kapott már?
Külszolgálatban van?
Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint.
Köszi a normális választ!Közös fejlesztésű radarról suttogtak nagyon halkan itt-ott.
Tudnék még sorolni :Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint.
Nem győzöm hangsúlyozni a Lynxet. Nekem is beakadhat a lemez néha!Tudnék még sorolni :
Negev NG7, Spike, David's Sling, Trophy, ATMOS bár ott inkább az EVA lesz tán a befutó..., stb.
Sokkal jobb lemez ez, mintha te is a retro rádiót nyomatnád.Nem győzöm hangsúlyozni a Lynxet. Nekem is beakadhat a lemez néha!
https://www.armyrecognition.com/msp...rocket_launcher_system_mspo_2013_0309133.html
Ezt tudom, először a készenléti rendőrség kapott P-09-eket. Minimális mennyiség van kint az alakulatoknál egyelőre, kivéve a katrendész zászlóaljat.
Azt is tudom. Minden beszerzésnél a tartalékkészlet képzésével kezdik. Legyen az ruha vagy fegyver.Bocsi. Nem fogalmaztam egyértelműen. A raktárakra gondoltam a kérdésemben.
Mit tudtok a +2 Mi-24 felújításról (opciós tétel volt talán)?
Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint.