Ha csak szimplán szakmai megjegyzések lennének és nem lenne elvből magyarelleneség akkor nem lennének lealacsonyitó megjegyzések, és alapvetően negativ feltételezések + hazugságok az ellenség dicsőítésével.
Egyesek a türköt sem veszik észre, hogy én legalább annyira kritizálom szakmailag is példáúl a románokat mint egyesek a magyarokat. Ez már forditva ugye nem tetszik nekik és pont ezért mondom, hogy bizonyos embereknél baj van a fejükben a magyarokkal kapcsolatban. Észre sem veszik, hogy nem szakmailag hanem alapvetően gyülölnek mindent ami magyar és betegesen és elfogultan imádnak mindent ami külföldi úgy, hogy nem is tudnak róla semmit.
Nem az a probléma mit mondasz hanem ahogy mondod és milyen kamukat jelentesz ki, így alapvetően nem lehet tisztelni sem téged sem mást, tsz a szokásos kevés kivételnek. Emelet a tisztelet ki kell érdemelni, és olyanak én nem adok tiszteletet aki 444.hu szinten gyűlöl mindent ami magyar.
Kamukat?
Hat legyen. Konkretan milyen kamukra gondolsz? Tudodcsak hogy lassuk miert nem tisztelsz sem engem sem mast aki nem osztja hitedet.