látom Te még koma mindig elhiszed hogy normális haderőt akarnak itt összerakni
szerinted nem szarnak bele ha Debrecen nem kap majd támogatót? dehogynem
1 normális , modern , tényleg azt tudom rá mondani hogy 21.századi dandárunk lesz , az MH25 , szóval nem mondta senki hogy bármi is lesz Debrecenben , de legalább felderítő szakaszt kapnak , innentől pluszba én már annak is örülnék ha meglenne 3 lövészzlj meg kapnának egy osztály valami kerekes SPH-t , ha nagyon álmodni akarok akkor még egy páncéltörő osztályt is jó lesne de hát ne legyen telhetetlen az ember
Kérdésedre válaszolva:
semmit nem hoznék helyettük , az APC-nek kell olyannak lennie hogy normálisan tudja támogatni a gyalogságot , 105-öst felesleges , Leo-t meg végképp nem ( persze nyilván az lenne a normális de hát a "közepes dandárba ugye minek is" logikával elég reménytelennek tűnik a dolog)
amúgy , az hogy nem jelentjük be 2-3 évvel az érkezés előtt még nem jelent semmit , ha a németek úgy akarnák akkor 2 év alatt itt lehetne mind a 44 vas
Most nyilván jöhet a "hát a semminél jobbak a T72-esek" , ez tényleg igaz is de szerintem a bárcsak ne lenne ez a fémkoporsó sokkal értelmesebb hozzáállás mert másra nem lennének jók , szerencsétlen személyzet örülne ha egyet tudna lőni mielőtt kiszedik őket , hát majdnem 25 éve a régi szaros RPG-vel átlőttük .... hagyják már ezt a T72 dolgot mert mindig ugyanoda lyukadunk ki
ezek után végképp nem értem hogy páran itt miért is Istenítik a románokat ... ha már ők is látják hogy eszik a kefét akkor mi miért képzelgünk mást ??