Uraim,melleket kidülleszteni!Haditechnika Mókusokrol szoló cikkének végén forrásként fel van tüntetve a HTKA Fórum.
Nem talalom. Mi a cime es ki irta a cikket?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Uraim,melleket kidülleszteni!Haditechnika Mókusokrol szoló cikkének végén forrásként fel van tüntetve a HTKA Fórum.
Waze.Annyit vettek ahány acélkockás volt. Az a rohadt sok nincs 400 db. És azt meg is tartják a végzett acélkockák.
A legújabb számban van,reggel szedtem ki a postaládábol.Nem talalom. Mi a cime es ki irta a cikket?
Hegyi Imre Kelecsényi Istvám A levegő Mókusa, az AS 350-355 könnyűhelikopter-családNem talalom. Mi a cime es ki irta a cikket?
nem kell ezen csodálkozni , így is jó áron kaptuk a vasakat csak ennyibe kerül ha teljesen új technikát állítasz hadrendbe , nem tudom mi itt a probléma
nem kell semmit se szorozgatni meg mást sejteni a dologba, gyerekek , ennyibe kerül a zsír új technika/vas , kész, így is jól jöttünk ki
Zrinyi26
Katarnak sem! Plusz ott még ott az "arab" szorzó.Mi ezekhez az eszközökhöz mindent vettün mert semmink nem volt,szó szerint semmi.
Ok, de akkor még majd 20 tank hiányzik, még Katar sem vásárol ilyen drágán
https://www.dw.com/en/german-firm-arms-qatar-with-tanks/a-16760975
nem kell ezen csodálkozni , így is jó áron kaptuk a vasakat csak ennyibe kerül ha teljesen új technikát állítasz hadrendbe , nem tudom mi itt a probléma
nem kell semmit se szorozgatni meg mást sejteni a dologba, gyerekek , ennyibe kerül a zsír új technika/vas , kész, így is jól jöttünk ki
Katarnak sem! Plusz ott még ott az "arab" szorzó.
A fene egye meg. A málhazsákot arra találták ki, hogy valamilyen eszköz(teherautó, BMP, BTR) hurcolja, a harcosnak nem a hátán kellett hordania., mert "málhazsák" és nem hátizsák.Annyit vettek ahány acélkockás volt. Az a rohadt sok nincs 400 db. És azt meg is tartják a végzett acélkockák.
Az sem reális. Miért lenne nekünk negyede az ár mint Qatarnak?szerintem a 600 millió USD-t sikerült valakinek jól tükörfordítani...
Van egy régi francia málhazsákom,még a hh-ban használták az ottani sorkatonák.Méretre,formára kb mint a milyenk.Sima zöld vászon,kb mint a milenk...Semmi extra...DE....Széles,és párnázott vállpántok,2 keresztpánttal,meg középtájon egy hordfoganttyú..És hordható,stabil a háton,nem akarja amputálni az ember vállát.Nameg az alja kapott egy gumirozást,hogy a vizes fűbe is le lehessen támasztani.Semmi űrtechnika,semmi drága különlegesség-csak egy kis odafigyelésNem adnak mást helyette mert nincs...
Az egész néphadsereges gépeszített lövész koncepció egy elbaszott halva született szar, ami az első olyan tűzharcnál amiben el kell távolodni a járművektől és 5 percnél tovább tart kinyírta volna a deszantot....A fene egye meg. A málhazsákot arra találták ki, hogy valamilyen eszköz(teherautó, BMP, BTR) hurcolja, a harcosnak nem a hátán kellett hordania., mert "málhazsák" és nem hátizsák.
Korábban poénkodtunk, hogy olyan drága a PUMA, hogy jobb lenne, ha a helyett is Leo 2-t vennénk...Az sem reális. Miért lenne nekünk negyede az ár mint Qatarnak?
Én is sokallom a 600 Mrd-t, talán a forint megrottyanása is drágítja......
10%-ot esett a Forint. Azért az nem dobna annyit rajta.Az sem reális. Miért lenne nekünk negyede az ár mint Qatarnak?
Én is sokallom a 600 Mrd-t, talán a forint megrottyanása is drágítja......
Dehogy kaptunk!BMW kap tőlünk féláron egy gyárat....Mármint tőlünk,adófizetőktőlMi kaptunk egy BMW gyárat.
Csak van egy olyan aprócska probléma....
.....hogy a 600Mrd Forint az majd 2Mrd EUR!!!!
Ha rugalmasak a csomag elemei, akkor sem fog a 600-700-800M USD/EUR 2Mrd-ra felmenni!
Ráadásul az A4-ekre a 10M-ós átlagár igen erős túlzás, pláne ha az elején még lízingeljük is őket.
A PZH2000-is 8M körül mozoghat. A Wisent 2 meg a Leguan mindennel együtt már kicsit meg is haladhatja
DE a 2Mrd EUR az elképesztően túlárazott dolog lenne. Ezért írtam, hogy a 2Mrd-ban már lennie kell valami egészen másnak is!!! (vagy félreértés / félre írás)
A félreértések elkerülése érdekében a Mrd. a milliárd rövidítése.