Durva, a 222-es beceneve meg "Kronosz" mint az ido istene? Talalo Van humor azert... Makettezoknek fel van adva a lecke, hogy ezt a kulcsinyt lemasoljak...
És még van Hádész és Dionüszosz is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Durva, a 222-es beceneve meg "Kronosz" mint az ido istene? Talalo Van humor azert... Makettezoknek fel van adva a lecke, hogy ezt a kulcsinyt lemasoljak...
És még van Hádész és Dionüszosz is
Sziasztok..Nem akarok senkit megijeszteni, de most kurva gyorsan az m zarolt cuccokat elő kellene venni..
Aztán miért?Sziasztok..Nem akarok senkit megijeszteni, de most kurva gyorsan az m zarolt cuccokat elő kellene venni..
mindent...s a katonai mentőket is.....azonnal.
sátrak, stb...rendben vannak?
remélem ellenőrök vannak...
szépen csendben.....de kurva gyorsan..
Mert vasárnap nem lesz bót!Aztán miért?
Azt hiszem pont a 222-es van nekem meg egy meg 1999-ben keszult fenykepen. A napokban ha lesz idom elokeresem. Kivancsi vagyok hogy vajon az, az a gep - e mint ez.Durva, a 222-es beceneve meg "Kronosz" mint az ido istene? Talalo Van humor azert... Makettezoknek fel van adva a lecke, hogy ezt a kulcsinyt lemasoljak...
Azoknak is lehet "tortenetuk". Hadeszt gondolom mar az alvilagbol vakartak vissza Dionusszoszba meg csak egy uveg bor utan mernek beulni
Mi anno a wc-re irtuk rá, hogy Románia.)) a pottyantósra..ugyanis csak az volt.Azt hiszem pont a 222-es van nekem meg egy meg 1999-ben keszult fenykepen. A napokban ha lesz idom elokeresem. Kivancsi vagyok hogy vajon az, az a gep - e mint ez.
a nevelt disznóra meg hogy "csaucseszku"..majd amikor le lett vágva, a belére minden esetben egy papir lett téve hogy "elena"..és ez még bőven 90 előtt volt..))Mi anno a wc-re irtuk rá, hogy Románia.)) a pottyantósra..ugyanis csak az volt.
Naigen,...Mert vasárnap nem lesz bót!
A mélységben kiépített védelem nem feltétlenül lövészárkokat jelent, hanem ha az első vonalon áttör az ellen akkor legyen mögötte valami erő ami gátolja a tevékenységét.El n tudom képzelni, ez az x fő per kilométer adat honnét jön. Ezen az alapon a 100 ezres sereged -feltételezve h a sorkatona annyit "ér" mint egy profi- megvéd 50 km-es szakaszt, az ukrán határra kéne negyedmiliò katona, a román határra meg vagy 800 e !
Szerintem úgy érdemes feltenni a kérdést mi véd meg jobban, 30 e hivatásos, vagy 100 e soros/ött-s (akiket lövésem nincs mivel, mennyire tervezel felszerelni)?
A szlovák boltokban menyire találhatók meg a magyar termékek?Naigen,...
bót az lesz, de hogy mi lesz benne, az más kérdés...
Nálunk, tótországban élelmiszerhiány még nincs, de vannak dolgok amelyeket már lessan 2 hete nem lehet venni. Legutóbb a szájmaszk ára a 25€-t is meghaladta, patikában alkohol bázisú fert. szereket, denaturált szeszt és fertőtlenitő endőket, glicerint már rendelni sem lehet (vagyis lehet, de nem kapnak), ezüst-kolloidra kérdeztem, az talán talán még lesz, mert még nem felkapott az emberek körében...
Mindenki legyint még nevet, de végül kiderül, hogy erősen készleteznek az emberek tartósitott élelmiszereket, tejet, konzerveket, liszt-cukor sok helyen hiánycikk, de azt legalább pótolják...
Igazából nem attól tartanak az emberek, hogy valami nem lesz a boltokban, hanem attól, hogy ahhoz hogy megvegyék a napi dolgokat ahhoz üzletbe emberek közé kell menniük. Ha másra nem is, de most pontosan "modelleződik" egy eddig csak elkpézelt filmekből is ismert vészhelyzet, a tömeg viselkedésén keresztül a gazdaságig most minden számadat kézzelfoghatóan rendelkezésünkre fog állni egy olyan helyzetre is, mint ha pl. egy ép kibontakozó háborús konfliktus lenne...
Aszkorbin savat pl. magyar gyártásút vettem a patikábanA szlovák boltokban menyire találhatók meg a magyar termékek?