Kessz mazli hogy a magyar kamionsoforoknem nem vagy csak nehezen jutott kurvazni /a gondos haziasszonyok gondoskodasaval a fizurol./
Ez a járvány rosszabb, mint egy világválság szerintem. Páran már írták itt, hogy mi lesz ha bekövetkezik. Reméljük, megússzuk minél kevesebb emberáldozattal. A másik dolog: itt le volt írva, hogy páran türelmetlenek voltunk. A két miniszter nyilatkozott, a rakétarendszer és a szállítógép ügyében, hogy még piacot kutatunk,hát sajnos szerintem most lesz bőven idő piacot kutatni. Legalább azt a 3 db szállítógépet tudtuk volna le, ha igényeinket kicsit lejjebb adtuk volna, 3 db C27-es személyében. Én ezek után 150 db Toyota Hiluxban reménykedem. Lehet itt ábrándozni, hogy ki mit fog visszamondani, az arabok biztos semmit, ha már szó volt még plusz 44 Leo-ról, vagy netán valami csoda folytán, nem tudom mostanában kik rendeltek szállítógépeket pl: C130-at mert a KC390-et a dél- amerikai országok sorra mondták vissza. Vagy esetleg az olaszokat megsegítjük 3 C27-ös személyében? Vagy esetleg fele annyi IFV vagy APC-t berendelünk, mivel azok úgysem 1-2 éven belül érnének ide. A másik kérdés, ki tudja ezidáig mire van még szerződésünk, ami még nem lett bejelentve a török 4x4-en kívül?