Oktatás-egészségügy forevör!!!Hát szerintem több köze van a katonai felsőoktatás átszervezésésenek a lehetséges fejlődési irányokhoz mint a döglődő cseh repgyártás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oktatás-egészségügy forevör!!!Hát szerintem több köze van a katonai felsőoktatás átszervezésésenek a lehetséges fejlődési irányokhoz mint a döglődő cseh repgyártás.
Idén megduplázták volna a bevételeiket a tervek szerint. Ez abszolút nem garantál nyereséget, de sztem nem így szoktak döglődni.Hát szerintem több köze van a katonai felsőoktatás átszervezésésenek a lehetséges fejlődési irányokhoz mint a döglődő cseh repgyártás.
Hát szerintem több köze van a katonai felsőoktatás átszervezésésenek a lehetséges fejlődési irányokhoz mint a döglődő cseh repgyártás.
Szerintem meg nem.Hát szerintem több köze van a katonai felsőoktatás átszervezésésenek a lehetséges fejlődési irányokhoz mint a döglődő cseh repgyártás.
Jó az alap, ha vmi friss infót akarsz, akkor a külföldi oldalakat kell böngészni, meg a gyártók kommunikációját.Vigyázzunk ezekkel az információkkal, mert amilyen elmebeteg titkolózás folyik a beszerzések körül,mert lehet ha elmondja,akkor mindenkiért aki olvasta a postot érte megy a nagy fekete autó
Tuti kap belőle a szolnoki dandár isHa mindem rosszul alakul és nem lesz normális zlj.tüzérség, meg fűnek-fának kiszórják, akkor is csak ennyit látok:
5x zlj.tü. MH 1, 2, 3, 39, 62. = 40db EY SRAMS
1x pct.r.o. MH 36. = 24db EY ATGM
katonai rendészet: 50-60db EY APC
dd., zlj., szd.törzsek és támogatók járműigénye = 50-60db EY APC
Ez 160-180 jármű, nem néhány száz!
Minek! Nekik van amerikai minőség!Tut
Tuti kap belőle a szolnoki dandár is
Szakadt hmvv-k vannak az meg elég ergya.Minek! Nekik van amerikai minőség!
Szakadt hmvv-k vannak az meg elég ergya.
Újraindult az alapkiképzés Kecskeméten. Volt egy dolog, ami kicsit megütötte a fülem. Azt mondták, hogy a bevonult állományból 7-en szállítórepülőgép pilótaként kezdik majd meg szolgálatukat. Ha a meglévő pilótáink mellé ők is bekerülnek a rendszerbe, akkor szerintem egy kicsit sokan lennének a meglévő 2 Airbusra és 2 Falconra. Lehet, hogy mégis közelebb van az új gépek megérkezése, mint azt hittük..?
Ez célzott bevonultatás. 99%, hogy ezek a jelentkezők már most pilóták.Siman bevonulnak es pilotak lesznek, masnak meg el kell vegezni az NKE-t a megfelelo szakon, diplomaval angol felsofoku nyelvvizsgaval, es ha szerencseje lesz, akkor amikor vegez epp lesz helye valamelyik sugarhajtasu gepen es nem helikopterpilota vagy legiiranyito lesz belole?!?
Siman bevonulnak es pilotak lesznek, masnak meg el kell vegezni az NKE-t a megfelelo szakon, diplomaval angol felsofoku nyelvvizsgaval, es ha szerencseje lesz, akkor amikor vegez epp lesz helye valamelyik sugarhajtasu gepen es nem helikopterpilota vagy legiiranyito lesz belole?!?
Valószínűleg "COVID árvák".Ez célzott bevonultatás. 99%, hogy ezek a jelentkezők már most pilóták.
Valószínűleg "COVID árvák".
Végül is felajánlhatunk számukra a szakadt hmw-k helyett,pár vadonatúj Yalcint egy szolid viszonteladói árrésselmert hát ugye V4 meg közös történelem vagy mifene..
Kriss Szolnokot írta a szakadt hmvv-ra.
Ha török oda én max az nms-t tudnám elképzelni.
De nem is tudom pár polarisokon meg a pár hmvv-n kívűl milyen épkézláb járműveik vannak.
Arra meg nem emlékszem dudi írta e már ők mit tartanának szükségesnek különleges ddként.
Pár jó terepjáró képességekkel rendelkező páncélos biztos nem ártana.
Én ezt inkább kinézem az NMS-ből mint a Yalcin-ból.
És mivel a hírekben Yürüköt(az ha jól gondolom az NMS) is írták, majd ki derül.
https://www.armadninoviny.cz/ztraty-ukrajinskych-obrnenych-vozidel-na-donbase.html
Nem tudom hova tegyem, az ukrán dombas-i veszteségeit haditechnikai szempontból elemző cikk cseh átirata. Lehet tanulni/okulni belőle...