Az sötét. Én világos zöldet tennék bele. Fű zöldet.Már van rajta egy zöld árnyalat standard... Milyenre gondoltál?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az sötét. Én világos zöldet tennék bele. Fű zöldet.Már van rajta egy zöld árnyalat standard... Milyenre gondoltál?
Jó rikító színt, az a tutiAz sötét. Én világos zöldet tennék bele. Fű zöldet.
Sötét még elmegy...Az sötét. Én világos zöldet tennék bele. Fű zöldet.
Világosabb jobb lenne. Itt alig van különbség a két zöld között. Amúgy szép munka. Münchenben dolgozol?Sötét még elmegy...
Nem tom néztem világos zölddel.... végül is nem olyan rossz.. München? Miért dolgoznák ott? (amúgy nem szép munka de egy két kattintással megvan, szóval legalább gyors )Világosabb jobb lenne. Itt alig van különbség a két zöld között. Amúgy szép munka. Münchenben dolgozol?
Azt hallottam ott építik újjá őket. A festők meg nézik a htka-t, milyenre pingaljanak.Nem tom néztem világos zölddel.... végül is nem olyan rossz.. München? Miért dolgoznák ott? (amúgy nem szép munka de egy két kattintással megvan, szóval legalább gyors )
Ja, havernak kell.
Egy alacsony láthatóságú felségjellel éles helyzetben
Szerintem ez lenne a legjobb a magyar terepre.
Gratula!
El kellene küldeni a HM sajtó-nak, hogy ilyenre fújják, ha még lehet.
Egy alacsony láthatóságú felségjellel éles helyzetben
Alacsony láthatóságú felségjel..nem éles helyzetben...Egy alacsony láthatóságú felségjellel éles helyzetben
Jaj, még a könnyem is kicsordult. Köszi!csakneked!
Illetve az ismerősödnek....
Hogy a tökömbe kell ide képet beilleszteni?
Mert a gugli képkeresőből másoltad és nem úgy hogy jobb klikk kép címének másolása.Ezt tettem és bár engedte beilleszteni, mégse jelent meg...
Mivel az egész Kárpát-medencét az elsivatagosodás fenyegeti, és mi most a jövő hadseregét építjük ezért szerintem ez lenne az igazán jövőbe mutató...
Mivel az egész Kárpát-medencét az elsivatagosodás fenyegeti, és mi most a jövő hadseregét építjük ezért szerintem ez lenne az igazán jövőbe mutató...