Van az 3 is!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van az 3 is!!!
Teljesen esélytelen volt a Puma az ára miattÚgy látszik a Rheinmetal rugalmasabb volt mint a KWM a helyi gyártás tekintetében mindenesetre én a Pumát éreztem picivel esélyesebbnek most már csak a mennyiség a kérdés.
Nem tudom ők mit választottak, csak most előre elég nagy konkrétumokat ír subsonic amiket lehet még nem kéne.Ez most mit jelent?
Csehek is ezt választották?
Csak halkan mondom nem csak a Nasams tudja indítani az Amraam-ot nagy kártyázás van a háttérben
Pesti vagyok, de ez nem jó szemlélet.Van olyan pesti szemlélet(sajnos már találkoztam vele) amely szerint Budapesten kívül minden annak számít
Úgy látszik a Rheinmetal rugalmasabb volt mint a KWM a helyi gyártás tekintetében mindenesetre én a Pumát éreztem picivel esélyesebbnek most már csak a mennyiség a kérdés.
Teljesen esélytelen volt a Puma az ára miatt
Ezek nyílt titkokNem tudom ők mit választottak, csak most előre elég nagy konkrétumokat ír subsonic amiket lehet még nem kéne.
kicsit összetettebb.na akkor lehetne venni technológiát, ha tényleg komolyan gondolja a kormányzat a hadiipar építést!
néhány búr mérnöknek lehetne adni akár gyorsítottban állampolgárságot
...például az usából?
azt olvastam hogy moszkva ide szólt hogy nekünk inkább buszgyártással kéne foglalkoznunk. ezért nem lett 8x8 magyar pszh (
A Lynx olcsóbb?Teljesen esélytelen volt a Puma az ára miatt
Pesti vagyok, de ez nem jó szemlélet.
Normális vidék nélkül nincs fejlett Bp.
az egy dolog, utalni lehet rá, de konkrétumot mondani nem ildomos bejelentésig.Ezek nyílt titkok
Vidékről kerültem fel 25 éve....Így van és az az érdekes,hogy kivétel nélkül nem törzsgyökeres pestiektől hanem vidékről felkerülteknél tapasztaltam ezt a szemléletet.
Pontosan így gondolom én is. Nem vagyok csalódott, mert pöpec 'tekknikánk' lesz, de itt szemmel láthatóan a gazdasági/politikai érdek sokat nyomott a latba. Nagy gratula, hogy így lezsírozták a dolgot...Úgy látszik a Rheinmetal rugalmasabb volt mint a KWM a helyi gyártás tekintetében mindenesetre én a Pumát éreztem picivel esélyesebbnek most már csak a mennyiség a kérdés.
Van ellentételezés,tech transzfer, befektetés , munkahelyek jönnek létre! Ez egy hatalmas politikai és gazdasági siker ezért olcsóbb!A Lynx olcsóbb?
Igen, akkor a Spike esélyes, gondolom, ha ez lesz, mindenre integráljuk.Mindenki Spike-ot akar nem kérdés az megy az Airbusokra is,majd
Apu! Ma ünnep van!
Vidékről kerültem fel 25 éve....
Én csak arról írtam amit mindenki tud és be lett jelentve! Semmi titok nincs ebben!az egy dolog, utalni lehet rá, de konkrétumot mondani nem ildomos bejelentésig.
Engem abszolút nem zavar,...Nem tudom ők mit választottak, csak most előre elég nagy konkrétumokat ír subsonic amiket lehet még nem kéne.