A Boxert 65 %-ban birtokolja a Rheinmetall. De legyen!Így viszont borítékolható, hogy a bajorok a Boxer megrendelést kapják sztem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Boxert 65 %-ban birtokolja a Rheinmetall. De legyen!Így viszont borítékolható, hogy a bajorok a Boxer megrendelést kapják sztem.
Carlsberg! De nem 1, nem vagyok kislány!Bontottál a hírre egy pezsgőt? Vagy inkabb egy üveg német sört?
Nem mertem rekesszel írni, nehogy magadra vedd.Carlsberg! De nem 1, nem vagyok kislány!
Ez most mit jelent?
Csehek is ezt választották?
A Piranhát ők szerelik össze??Viszont kezdhetunk visszaszamolni, par honapon, ha nem heteken belul a romanok bejelentik, hogy megiscsak rafekszenek az Agilis gyartas beinditasara, valamint a Piranhabol ketszer annyit szerelnek majd ossze mostantol...
Isten őrizz!!Eurocopter Tiger?
Nem kell nekünk harci helikopter! Drón,drón na az kell bővenIsten őrizz!!
Hát én már akkor sem így tudtam, de akkor még valóban kétesélyes volt a játék.
Nekem azt is csiripelték a verebek anno,hogy még akár Namer is befújja a szél... és még mást is
Engem sem fog nyugiMivel engem valószínűleg nem fog a katonai elháritás kérdőre vonni elárulom,hogy nekem ezt kb 8-10 hónapja egy KWM-n dolgozó emberke mondta,azt mondta,hogy ezen rugóznak a magyarokkal
A jelenlegi ellenzék garantáltan visszadobna mindent. Csak azért is. Lesz helyette genderegyetem, gendergimnázium meg genderovóda.Elképesztő hír! A teljes Z2026-al kapcsolatban ennek a Lynx döntésnek örülök a legjobban. 2-3 éve még hihetetlennek tűntek volna ezek a dolgok. 2022-ben reméljük már nem lesznek visszafordíthatóak ezek a lépések, egy esetleges ellenzéki siker esetén.
Teljesen esélytelen volt a Puma az ára miatt
Engem sem fog nyugi
Úgy néz ki mégse! Bár az örök az üzlet ami alá van írva és ki van fizetve! Ebben az esetben az is érvényes épüljön meg és legyen használható!Sőt még a Renk-l melózó ismerősöm is azt mondta,hogy úgy tudják,hogy a Pumák jönnek hozzánk
vagy kijavitják a mostani megrendelés hibáit (nemtudjuk,hogy van e neki,mert nem is tudunk konkrétumokat),mint anno a Gripennel tették.....A jelenlegi ellenzék garantáltan visszadobna mindent. Csak azért is. Lesz helyette genderegyetem, gendergimnázium meg genderovóda.
Nem jöhetnek vissza, csak majd 2030-ban
Lehetnek csavarok a BMW is a legutolsó pillanatban fordult le Miskolcról és lett Debrecen az erősebb kutya ba..... csak ráfogták a reptérre.... semmilyen logika nem diktálta Debrecent! Ezzel arra célzok itt bármikor bármi megtörténhet...Úgy néz ki mégse! Bár az örök az üzlet ami alá van írva és ki van fizetve! Ebben az esetben az is érvényes épüljön meg és legyen használható!