A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ez most mit jelent? :)
Csehek is ezt választották?

A csehek az év végéig eldöntik,hogy melyik IFV választják de ott nem biztos,hogy a Lynx lesz a befutó legalább annyi esélyt (de lehet picivel többet)adnak az Ascodnak is,mivel ott a sikeres pályázat feltétele az,hogy a megrendelés végösszegének 40%-n a cseheknél kell beruházni értsd,legalább ekkora értékben kell a nyertesnek cseh vállalatokat bevonni a gyártásba,így nyertes pályázónak az áron kívül legalább 40%-n (de gyakorlatilag biztos,hogy ennél nagyobb mértékben)kell Csehországban legyártani az IFV-t.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Viszont kezdhetunk visszaszamolni, par honapon, ha nem heteken belul a romanok bejelentik, hogy megiscsak rafekszenek az Agilis gyartas beinditasara, valamint a Piranhabol ketszer annyit szerelnek majd ossze mostantol... :D
A Piranhát ők szerelik össze??
Ha Agilist ők fogják gyártani, akkor nem kell.

Hát én már akkor sem így tudtam, de akkor még valóban kétesélyes volt a játék.

Nekem azt is csiripelték a verebek anno,hogy még akár Namer is befújja a szél... :) és még mást is :)

Mivel engem valószínűleg nem fog a katonai elháritás kérdőre vonni elárulom,hogy nekem ezt kb 8-10 hónapja egy KWM-n dolgozó emberke mondta,azt mondta,hogy ezen rugóznak a magyarokkal:)

Elképesztő hír! A teljes Z2026-al kapcsolatban ennek a Lynx döntésnek örülök a legjobban. 2-3 éve még hihetetlennek tűntek volna ezek a dolgok. 2022-ben reméljük már nem lesznek visszafordíthatóak ezek a lépések, egy esetleges ellenzéki siker esetén.

Elképesztő hír! A teljes Z2026-al kapcsolatban ennek a Lynx döntésnek örülök a legjobban. 2-3 éve még hihetetlennek tűntek volna ezek a dolgok. 2022-ben reméljük már nem lesznek visszafordíthatóak ezek a lépések, egy esetleges ellenzéki siker esetén.
A jelenlegi ellenzék garantáltan visszadobna mindent. Csak azért is. Lesz helyette genderegyetem, gendergimnázium meg genderovóda.
Nem jöhetnek vissza, csak majd 2030-ban :)

Tudom korai kérdés, de hol lesz a gyár?
És ugye Kf41-ről beszélgetünk?
Illetve mivel a moduláris variálhatósága az egyik nagy előnye, ezért milyen felépítménnyel, toronnyal várhatóak?

Én egyébként nagyon örülök ennek, főleg, hogy lesz itthon gyártás, csak dinamikusan menjen mert különben besül mint az oláj piranha.. mondjuk az nem baj. :-)
Én megérzéssm szerint Győrben lesz az üzem.

• Tetszik
Reactions: vasszekely