Most is szerezhetsz ingyen C-s jogsit.Szóval ha pici pénzből szerezhetnének emberek mondjuk C-s jogsit vagy akár ingyen is sok fiatalt érdekelne!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most is szerezhetsz ingyen C-s jogsit.Szóval ha pici pénzből szerezhetnének emberek mondjuk C-s jogsit vagy akár ingyen is sok fiatalt érdekelne!
na és azok tudod honnan vannak? hát a bundeswehrtől, ipari nagyjavítás és úgy jöttek/jönnek hozzánkAzt tudtad, hogy a 12 darabot a KMW-től vesszük, nem a Bundeswehrtől?
Elvileg osztrákok voltak amúgyna és azok tudod honnan vannak? hát a bundeswehrtől, ipari nagyjavítás és úgy jöttek/jönnek hozzánk
Na ezt nem tudtam! De köszi az infót!Most is szerezhetsz ingyen C-s jogsit.
én úgy tudtam BW cucc volt (de lehet benéztem és BH volt írva rájuk) de ha azt mondod neked elhiszem, a lényeg hogy nem a gyáréElvileg osztrákok voltak amúgy
Ez a baj hogy az ilyeneket nem reklamozzak. A toborzokba ezt is emliteni kellene meg mas helyeken is. Ahogy a kesszenleti szolgalati dijat vagy hogy eretsegi + penz vagy hogy nyelvizsga + penz vagy hirados potlekra van lehetoseg stb...Na ezt nem tudtam! De köszi az infót!
a 25-30 éves levedlett szarjukat amiket maguknak építettek a saját igényeik szerint ,ne akarjuk már megvenni...
Mindenkitől vásárolnak vissza. Mi az osztrákok korábban hollandoktól vásárolt tankjait kaptuk. Ez került vissza a KMW-hez.na és azok tudod honnan vannak? hát a bundeswehrtől, ipari nagyjavítás és úgy jöttek/jönnek hozzánk
nem került vissza a KMW-hez, nagyjavításra ment vissza, utána jött hozzánkMindenkitől vásárolnak vissza. Mi az osztrákok korábban hollandoktól vásárolt tankjait kaptuk. Ez került vissza a KMW-hez.
mert nem a mi igényeinkre készültek, lehet olyan változtatásokat hajtottak rajta végre a svédek amik nekik otthonra kellettek, nyilván nem mondom hogy ami a svédeknek megfelelt az nekünk miért nem jó, csak azt hogy nem a mi igényeinkre készültek, öregek és ha el is adnák A5 szinten lennének durvánMondjuk ezzel speciel nem tudom mi lenne a halálosan nagy baj? A svédek azért törődnek a gépeikkel, lerohadt szutykot egy felvételen se láthatsz tőlük, pedig nem fukarkodnak a videókkal. A felszereltsége egész jó a gépeiknek, amiben meg eltérnek egy standard leopard 2-től az a ködgránátvető. Cserébe megerősített páncélzat a tetőn is. Ha ilyen lenne eladó(HA) akkor ezen nem kellene szenvedni, hogy beszerezzük-e.
Hát a gyár vette meg az osztrákoktól szóval a gyáré.én úgy tudtam BW cucc volt (de lehet benéztem és BH volt írva rájuk) de ha azt mondod neked elhiszem, a lényeg hogy nem a gyáré
2. Airbus gyár?
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200916/ujabb-airbus-uzem-letesulhet-magyarorszagon-448940
Valaki hallgatta èlőben Maróth-ot a rádióba? Majd megpróbálom visszahallgatni.
Amúgy ezek szerintem talán a legjobb felújítási alapanyagok lennének állapotuk és koruk miatt egyaránt. De a svédek inkább fogják őket maguk igényei szerint felújíttatni vagy átalakíttatni.nem került vissza a KMW-hez, nagyjavításra ment vissza, utána jött hozzánk
mert nem a mi igényeinkre készültek, lehet olyan változtatásokat hajtottak rajta végre a svédek amik nekik otthonra kellettek, nyilván nem mondom hogy ami a svédeknek megfelelt az nekünk miért nem jó, csak azt hogy nem a mi igényeinkre készültek, öregek és ha el is adnák A5 szinten lennének durván
"Elindult az Airbus céggel egy gyárberuházás és tárgyalunk további gyárberuházásokrólNah ide átdobom, vki ezt hallgatta? Mi ez a második Airbus gyár??
Mit veszünk még, hogy újabb beruházás jon?
mondta múltkor Maróth hogy a Lynx gyár nem az utolsó.nem hittem volna hogy ilyen hamar lesz update.Nah ide átdobom, vki ezt hallgatta? Mi ez a második Airbus gyár??
Mit veszünk még, hogy újabb beruházás jon?
koruk? 20 felett vannak tudtommal, az állapotuk oke, de a svédek igényei szerint készültekAmúgy ezek szerintem talán a legjobb felújítási alapanyagok lennének állapotuk és koruk miatt egyaránt. De a svédek inkább fogják őket maguk igényei szerint felújíttatni vagy átalakíttatni.
A svédek tudtommal a svájciakkal vannak összeborulva. De ezt most gyorsan fejből...Amúgy ezek szerintem talán a legjobb felújítási alapanyagok lennének állapotuk és koruk miatt egyaránt. De a svédek inkább fogják őket maguk igényei szerint felújíttatni vagy átalakíttatni.
Hát ha 20 felett vannak akkor kb a legfiatalabb nagyobb darabszámban elérhető állomány.koruk? 20 felett vannak tudtommal, az állapotuk oke, de a svédek igényei szerint készültek
"Javítás: a kijelentést elsőre félreértettük és azt írtuk, hogy újabb Airbus-üzem létesítéséről folyik a tárgyalás. Később a kormányiroda tisztázta: nem az Airbusszal folyik újabb gyár létesítéséről tárgyalás, hanem más cégekkel tárgyalnak újabb hadiipari üzemek létrehozásáról.""Elindult az Airbus céggel egy gyárberuházás és tárgyalunk további gyárberuházásokról
– mondta el Maróth Gáspár a műsorban."
Tippelni ér!!!
Airbus 2.0
Nurol Makina a kebabhoz
Saab-Aero Vodochody???? Gripen+század
Rheinmetall-Raba
Und noch???
"Maróth Gáspár a műsorban beszélt arról is, hogy a koronavírus-krízis alatt bár számos üzem leállt Európában, a hadiipari üzemek tovább működtek, részben azért, mert ezek nem függtek a kínai ellátmányi lánctól, amely szintén összeroppant a krízis alatt. Így a hadiipar egy diverzifikációs eszközként is szolgálhat az országos ipari kapacitásban. "