Itt a nyilatkozat.
tehát :
Egy rendkívüli gazdasági bejelentés Szingapúrból
Egy külgazdasági minisztertől
Hadiipari,honvédelmi nemzetbiztonsági témakörben
Ne vegyük komolyan ?))
Ám legyen
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt a nyilatkozat.
Ezek szerint igen.Tehát a Hungarian Insider, aminek a hivatalos kiadója a washingtoni magyar nagykövetség, félrefordítja a külügyminiszter szavait?
Most már tényleg bánom, hogy csak arcoskodtam, de nem vettem Rába részvényt, a közgyűlésről első kézből tudnék beszámolni.
Azt mondta, hogy vesz részvényt, de nem vett végülArcoskodtam ?
Azt mondta, hogy vesz részvényt, de nem vett végül
Ja en is lecsuztam errol a hatarpenz egy reszebol akartam volna venni /de meg nem keso./Most már tényleg bánom, hogy csak arcoskodtam, de nem vettem Rába részvényt, a közgyűlésről első kézből tudnék beszámolni.
Ja en is lecsuztam errol a hatarpenz egy reszebol akartam volna venni /de meg nem keso./
Es amit a NASA most bejelntett a hold sotet oldalan nem viz van....... Hat persze hogy nem.Ott van a Siriusról ideszármazott magyarok első települése amit a Föld kolonizáláshoz használtak kiindulópontnak és máig is lakják (természetesen a Höld sötét oldalán)
Ha megnézitek 3 havi árfolyammozgást elég érdekesen alakult. Jobb felső sarokban kell átállítani.Azt mondta, hogy vesz részvényt, de nem vett végül
Ez az, hogy senki, pedig kéne!!Itt mindenki tőzsdézik ?
Mipydn 2 század Gripen.
Ha megnézitek 3 havi árfolyammozgást elég érdekesen alakult. Jobb felső sarokban kell átállítani.
https://www.portfolio.hu/arfolyam/RABA/raba
Okt.13-án Szíjjártó bejelentkezett Szingapúrból, okt 14-én sajnos nem vettem részvényt, pedig vki okt 15-én nagyon durván bevásárolt, az alsó ábrán látszik, hogy a forgalom is kiemelkedő volt okt. 15-16-17-én, azóta pötyi van, de kitart a magasabb árfolyam. Ha tippelnem kell, akkor a héten még megindulhat felfelé, persze ha van eladó...
Hát valszeg amikor eldöntötték, hogy kapni fog komolyabb csontot a rába akkor "kormányközelibb" tulajdonosokat kerítettek hozzá.igazgatóság-felügyelőbizotsá elnökének visszahívása
Vagy valami orbitális disznóságot követtek el
Vagy újpályára áll a Rába ?
Lefejezik vagy átstrukturálják a céget.
Ha tippelnem kell, akkor a héten még megindulhat felfelé, persze ha van eladó...
75% állami tulajdon, a többi részvényes. A vezetés már így is kormányközeli, ők nevezték ki. Sztem csak az új üzletághoz, új emberek kellenek. Nem tudni milyen tulajdonosi szerkezete lesz az új cégnek, már ha lesz. Valszeg ahogy az RM-nél lesz vmi vegyesvállalat, kis kínai vezetőkkel.Hát valszeg amikor eldöntötték, hogy kapni fog komolyabb csontot a rába akkor "kormányközelibb" tulajdonosokat kerítettek hozzá.
Amúgy orbitális disznóságokat követnek el folyamatosan 25 éve.....
Ahogy mondtam, tippeltem.Ezt mire alapozod ?