Meg jönnek a svéd Griffek a bikini-válogatottjukkal.Ugye kérdés, hogy az amerikaiak számítanak e versenyre 2026 után, hogy esetleg promózzanak egy típust? Vagy akár a Dassault vagy Eurofighter.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg jönnek a svéd Griffek a bikini-válogatottjukkal.Ugye kérdés, hogy az amerikaiak számítanak e versenyre 2026 után, hogy esetleg promózzanak egy típust? Vagy akár a Dassault vagy Eurofighter.
Inkább mi menjünk testületileg, testközelből megnézni oda. És ha már ott vagyunk....A-10 mar volt. Vszinu F-35 lesz, a Raptoron meglepodnek.
Reapereket mennyire szoktak mutogatni? Gyeresrol atrepulhetne egy a statikus sorra
Üdv!jó a komment de ezt nemtudom mire vélni. miylen credoval utaztál te? az én 192 centimmel buszhoz mérten kéynelmesen elférek, előtte szarrakás kínai szemétdombok jártak felénk(kingkong), az ülése meg messze kényelmesebb mint a csuklós volvókban amivel pestre járok
Utóbbiak maradjanak otthon.Kíváncsi vagyok hogy a (K) C-390 lesz-e? F-22 nem lesz az tuti! A románok hogyha jönnek tuti hogy az F-16 lesznek!
Mindegyik itt lesz! Mindenki el akarja nekünk adni a portékáját. Ez meg nekik szinte semmibe nem kerül.Ugye kérdés, hogy az amerikaiak számítanak e versenyre 2026 után, hogy esetleg promózzanak egy típust? Vagy akár a Dassault vagy Eurofighter.
A-10 mar volt. Vszinu F-35 lesz, a Raptoron meglepodnek.
Reapereket mennyire szoktak mutogatni? Gyeresrol atrepulhetne egy a statikus sorra
Kíváncsi vagyok hogy a (K) C-390 lesz-e? F-22 nem lesz az tuti! A románok hogyha jönnek tuti hogy az F-16 lesznek!
a Breitling csapat L-39-cel, török/holland F-16-os bemutató?, olasz/lengyel M346 gépek
Itten vannak romulániában és polóniában, csak beugranak csevegni egymásal.A Breitling-nek nincs már szponzora. A Baltic Bees esélyesebbnek tűnik. De a legvalószínűbb hogy az Aero vonul fel mindennel.
Holland F-16 demó már évek óta nincs. Ahogy holland Apache demó sincs.
Chinokk és Apache leginkább csak amerikai lehet, ha ráérnek 3 napra megállni és engedélyezik nekik.
A lengyeleknél repülőnap van azon a hétvégén.
Hát ha ez mind lesz statikus soron, én már azzal is elégedett leszek. Főleg az F-35-ben bízom statikuson, jó lenne már látni testközelből.Mindegyik itt lesz! Mindenki el akarja nekünk adni a portékáját. Ez meg nekik szinte semmibe nem kerül.
Idén, de legkésőbb jövőre döntés lesz a '26 utáni időkről.
Nekünk meg jó, mert egy igen magas színvonalú haditechnikai fesztivál kerekedhet belőle, ami megint igen komoly PR értékű lehet.
Ami szerintem biztosan ott lesz szárazföldről:
- a teljes jelenlegi technika mint a Budaörsi happeningen. (T-72, BTR, PTSZ, MAN-ok, Rába-H-k, Mistrál rendszer, BAT-2 stb)
- Leo 2 A4
- demó Lynx
- Gidrán, meg esetleg egy NMS
- ha van egy kicsit szerencsénk, akkor esetleg egy már saját PZH is beeshet.
- meg talán egy Büffel
- Ha szerencsénk lesz, akkor valamelyik frissen bejelentett kerekes tüzérségi jármű (Caesar/EVA/ATMOS/MAN-Archer?)
És a levegőből:
- itthonról: H145M, , Mi-24, Mi-17, Zlinek, Mókus, szállítógépek, esetleg megreptetnek pár kivont gépet (AN-26), Gripenek valami nagyot fognak villantani
tiszteletét teszi áthúzással egy C-17
- szerintem jön egy brazil KC-390, egy vendég PUMA
- külföldről F-35, Gripen E, Rafale, EF2000, A400M, NG
- statikus sorra: Chinook, Apache, stb.
- bemutató csapatok közül jönnek a Su-35-ösök, a Breitling csapat L-39-cel, török/holland F-16-os bemutató?, olasz/lengyel M346 gépek,
- magyar és külföldi drón bemutató
Ez a késő nyári időpont már csak azért is szerencsés lehet, mert talán addigra lesz olyan vírushelyzet, hogy Európa talán idén első igazán nagy haditechnikai seregszemléje lehet.
Még arra is tudok gondolni, hogy olyanok fognak eljönni, akik még csak el akarják adni a rendszereiket.
Meg lesz hívva ide mindenki a szomszédból. Szerintem biztosan lesz RM pavilon, Arzenal pavilon, Elbit System, FN Herstal/Unique Alpine, CZ termékbemutató,
HM EI. Reméljük a nagyközönség is megkapja a Digitális katona bemutatót. Meg lehet tapogatni majd a felszereléseket.
Legalábbis én ennél a programnál lejjebb nem adnám!
Itten vannak romulániában és polóniában, csak beugranak csevegni egymásal.
Remélem lesz egy HTKA stand is, egy T-72/Pogány moddal, és Kim Philby powerpointos védelmivonal kiépítési tanulmánnyal.Mindegyik itt lesz! Mindenki el akarja nekünk adni a portékáját. Ez meg nekik szinte semmibe nem kerül.
Idén, de legkésőbb jövőre döntés lesz a '26 utáni időkről.
Nekünk meg jó, mert egy igen magas színvonalú haditechnikai fesztivál kerekedhet belőle, ami megint igen komoly PR értékű lehet.
Ami szerintem biztosan ott lesz szárazföldről:
- a teljes jelenlegi technika mint a Budaörsi happeningen. (T-72, BTR, PTSZ, MAN-ok, Rába-H-k, Mistrál rendszer, BAT-2 stb)
- Leo 2 A4
- demó Lynx
- Gidrán, meg esetleg egy NMS
- ha van egy kicsit szerencsénk, akkor esetleg egy már saját PZH is beeshet.
- meg talán egy Büffel
- Ha szerencsénk lesz, akkor valamelyik frissen bejelentett kerekes tüzérségi jármű (Caesar/EVA/ATMOS/MAN-Archer?)
És a levegőből:
- itthonról: H145M, , Mi-24, Mi-17, Zlinek, Mókus, szállítógépek, esetleg megreptetnek pár kivont gépet (AN-26), Gripenek valami nagyot fognak villantani
tiszteletét teszi áthúzással egy C-17
- szerintem jön egy brazil KC-390, egy vendég PUMA
- külföldről F-35, Gripen E, Rafale, EF2000, A400M, NG
- statikus sorra: Chinook, Apache, stb.
- bemutató csapatok közül jönnek a Su-35-ösök, a Breitling csapat L-39-cel, török/holland F-16-os bemutató?, olasz/lengyel M346 gépek,
- magyar és külföldi drón bemutató
Ez a késő nyári időpont már csak azért is szerencsés lehet, mert talán addigra lesz olyan vírushelyzet, hogy Európa talán idén első igazán nagy haditechnikai seregszemléje lehet.
Még arra is tudok gondolni, hogy olyanok fognak eljönni, akik még csak el akarják adni a rendszereiket.
Meg lesz hívva ide mindenki a szomszédból. Szerintem biztosan lesz RM pavilon, Arzenal pavilon, Elbit System, FN Herstal/Unique Alpine, CZ termékbemutató,
HM EI. Reméljük a nagyközönség is megkapja a Digitális katona bemutatót. Meg lehet tapogatni majd a felszereléseket.
Legalábbis én ennél a programnál lejjebb nem adnám!
Szerintem egész nyáron nagyüzem lesz hadgyakorlatokban. Az amerikaiak ki sem fognak mozdulni innen.A Breitling-nek nincs már szponzora. A Baltic Bees esélyesebbnek tűnik. De a legvalószínűbb hogy az Aero vonul fel mindennel.
Holland F-16 demó már évek óta nincs. Ahogy holland Apache demó sincs.
Chinokk és Apache leginkább csak amerikai lehet, ha ráérnek 3 napra megállni és engedélyezik nekik.
A lengyeleknél repülőnap van azon a hétvégén
Szerintem most még lehetne tolni a magyar dátumon előre is hátra is!Egyébként meg eddig ezekre sikerült rászervezni a kecskeméti repülőnapot:
22 Aug 2021 (Sun) - 28 Aug (Sat) Russian Federation - Kubinka ARMY International Military-Technical Forum
26 Aug 2021 (Thu) - 27 Aug (Fri) United Kingdom - Clacton-on-Sea Air Show
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Switzerland - Dittingen Flugtage
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Germany - Zwickau Flugplatzfest
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) United Kingdom - Rhyl Air Show
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Poland - Radom-Sadkow AB Air Show
Lesz! Ugyanott, csak egy héttel később!Remélem lesz egy HTKA stand is, egy T-72/Pogány moddal, és Kim Philby powerpointos védelmivonal kiépítési tanulmánnyal.
(Lassan a "troll" becenevet is elérem.)
Benkő spirit fm ma.
Nem hallgattam meg, a macska már alszik.
Dr. Benkő Tibor, Honvédelmi Miniszter
Listen to Dr. Benkő Tibor, Honvédelmi Miniszter by Spirit FM 87.6 on SoundCloudm.soundcloud.com
Végig a COVID ról van benne szó meg 26 perctől a vadászgépek váltótipusáról
Gondolom a dátum még változhat erre-arra.Egyébként meg eddig ezekre sikerült rászervezni a kecskeméti repülőnapot:
22 Aug 2021 (Sun) - 28 Aug (Sat) Russian Federation - Kubinka ARMY International Military-Technical Forum
26 Aug 2021 (Thu) - 27 Aug (Fri) United Kingdom - Clacton-on-Sea Air Show
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Switzerland - Dittingen Flugtage
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Germany - Zwickau Flugplatzfest
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) United Kingdom - Rhyl Air Show
28 Aug 2021 (Sat) - 29 Aug (Sun) Poland - Radom-Sadkow AB Air Show
Én merészen megkockáztatnék egy Bayraktar bemutatót is!Hát ha ez mind lesz statikus soron, én már azzal is elégedett leszek. Főleg az F-35-ben bízom statikuson, jó lenne már látni testközelből.
Gondolom a dátum még változhat erre-arra.
Nem sűrűn járok ilyen eseményekre, de az általad felsoroltak közül egy külföldinek Kecskemétre jönni a legolcsóbb... Itthonról is szép számmal lenne érdeklődő, a budaörsin is többen voltak mint amire számítottam.
Új röppályán a légierő - Honvédelem
A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően a légierő is régen várt fejlesztési pályára állt. A legnagyobb kihívás a megfelelő személyi állomány toborzása, kiképzése és képzettségének szinten tartása lesz - véli Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága légierő...honvedelem.hu
Illetve neked a Bronco bemutató!Lesz! Ugyanott, csak egy héttel később!