Ha.1200 milliárd fölött lesz az. Az idei 778 milliárd 1.66% GDP körül, de tavaly a gazdaság beszakadt. Ha visszatérünk egy 3-5%-os gazdasági növekedéshez, ez 2015 óta megvolt és felkúszik a büdzsé 2%-ig, akkor inkább fölötte lesz 2026-ban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha.1200 milliárd fölött lesz az. Az idei 778 milliárd 1.66% GDP körül, de tavaly a gazdaság beszakadt. Ha visszatérünk egy 3-5%-os gazdasági növekedéshez, ez 2015 óta megvolt és felkúszik a büdzsé 2%-ig, akkor inkább fölötte lesz 2026-ban.
Kicsit szándékosan alulbecsültem a covid lehetséges hosszabb távú hatásai miatt, optimális esetben ‘26-tól 1000-1100 milliárddal számolhatunk, ‘30-tól pedig 1200-1300 milliárddal.1200 milliárd fölött lesz az. Az idei 778 milliárd 1.66% GDP körül, de tavaly a gazdaság beszakadt. Ha visszatérünk egy 3-5%-os gazdasági növekedéshez, ez 2015 óta megvolt és felkúszik a büdzsé 2%-ig, akkor inkább fölötte lesz 2026-ban.
A HM EI Zrt. most is HM cég, mint a neve is tükrözi. Az más kérdés, hogy a tulajdonosi jogokat ki gyakorolja, ez most éppen Palkovics. A HM EI Zrt. soha nem volt honvédségi cég."Rendszerbe építésüket pedig egy volt honvédségi cég végzi..."
Ki végzi? A HM EI zrt, csak már átkerült a cég Palkovics Lászlóhoz az Innovációs és technológiai minisztérium felügyelete alá, azért mondja így?
A lengyelektől mit vettünk a digitális katona felszereléshez?
tiszta sor, én csak azt mondom hogy abból kiindulva amit látok először inkább apróbb dolgokról álmodoznékHa nem tűzöl ki célokat, akkor nem is fogod őket elérni A leírtak/álmodtak lehet(né)nek hosszútávú célok. A 2,5% pedig nem irreális. A 3 váltás ruhát (meg téli/nyári/átmeneti), meg az egyéni felszerelés (annak évenkénti pótlásával) nem rajtunk, hanem a katonai vezetésen múlik szerintem.
ámen!1200 milliárd fölött lesz az. Az idei 778 milliárd 1.66% GDP körül, de tavaly a gazdaság beszakadt. Ha visszatérünk egy 3-5%-os gazdasági növekedéshez, ez 2015 óta megvolt és felkúszik a büdzsé 2%-ig, akkor inkább fölötte lesz 2026-ban.
Mindegy, hogy ki, megvan az első megrendelés, az a lényeg.Aero dodá celou letku nových cvičných letounů L-39NG do Vietnamu - iDNES.cz
Český výrobce Aero Vodochody dodá dvanáct nových cvičných letounů L-39NG do Vietnamu. Zakázku v hodnotě několika miliard korun podepsali zástupci vietnamského ministerstva obrany a společnosti Omnipol, která je pro českého leteckého výrobce strategickým partnerem.www.idnes.cz
Vietnam?
Erre nem szamitottam.
Pedig 440M-dolláros beruházasi segélyhitelprogram után ez lenne a minimum (pont négy hónapja) ...Aero dodá celou letku nových cvičných letounů L-39NG do Vietnamu - iDNES.cz
Český výrobce Aero Vodochody dodá dvanáct nových cvičných letounů L-39NG do Vietnamu. Zakázku v hodnotě několika miliard korun podepsali zástupci vietnamského ministerstva obrany a společnosti Omnipol, která je pro českého leteckého výrobce strategickým partnerem.www.idnes.cz
Vietnam?
Erre nem szamitottam.
van a kormánynak 1 marha nagy pénzöszeg a kezében amivel várnak mint aduval, mégpedig a turizmus beinditása a kártyálon lévő x100 vagy inkább 1000milliárdnyi szabadidő forint. ezzel lapitanak nagyon. azt ugye csak itthon lehet elverni. nos ha aztraengedik nyáron a turizmusra lesznek itt fura árak mindenben..meg gdp löket.
és az megvan hogy egy gazdaságot újraindítani mennyibe is fáj? én optimista vagyok de ilyenekkel számolni feleslegesvan a kormánynak 1 marha nagy pénzöszeg a kezében amivel várnak mint aduval, mégpedig a turizmus beinditása a kártyálon lévő x100 vagy inkább 1000milliárdnyi szabadidő forint. ezzel lapitanak nagyon. azt ugye csak itthon lehet elverni. nos ha aztraengedik nyáron a turizmusra lesznek itt fura árak mindenben..meg gdp löket.
nem negativmként irtam, csak hogy közeleg május..és az megvan hogy egy gazdaságot újraindítani mennyibe is fáj? én optimista vagyok de ilyenekkel számolni felesleges
jól van közeledjen csak, a rázós móka amúgy is utána jön május amúgy is nagyon nagyon optimista ha lement a "nyitás" akkor az utána lévő dolgok lesznek az érdekesek és kalandosaknem negativmként irtam, csak hogy közeleg május..
Remélem kellemes 22-23 fokMi lesz májusban?
Valszeg az utolsó negyedévi GDP pozitív meglepi kesz, erre utalt ma a főnök.és az megvan hogy egy gazdaságot újraindítani mennyibe is fáj? én optimista vagyok de ilyenekkel számolni felesleges
Nem -11 lesz csak -9?Valszeg az utolsó negyedévi GDP pozitív meglepi kesz, erre utalt ma a főnök.
Nagy meglepetésre utalt Orbán Viktor
Orbán Viktor mai parlamenti évadnyitó beszédében utalást tett a magyar gazdaság múlt évi teljesítményére. Az adat hivatalosan csak holnap jelenik meg, de a miniszterelnök elszólása lehetőséget ad, hogy hozzávetőleg megbecsülhessük, hogyan alakulhatott a koronavírus második hulláma miatt...www.portfolio.hu
jól van jól van én csak örülnék neki , csak azt modnom hogy hiába a jó adat, az igazi izgalom a nyitás után jönValszeg az utolsó negyedévi GDP pozitív meglepi kesz, erre utalt ma a főnök.
Nagy meglepetésre utalt Orbán Viktor
Orbán Viktor mai parlamenti évadnyitó beszédében utalást tett a magyar gazdaság múlt évi teljesítményére. Az adat hivatalosan csak holnap jelenik meg, de a miniszterelnök elszólása lehetőséget ad, hogy hozzávetőleg megbecsülhessük, hogyan alakulhatott a koronavírus második hulláma miatt...www.portfolio.hu