Pontosan. Amikor ezt en tavaly szajkoztam kerekesek kapcsan a Patria elonyekent, mindenki allandoan leoltott, hogy a kerekes nem jo, mert elakad...
Ugy-ugy, nem veletlenul vagyunk a vilagon ivovizzel az egyik legjobban eleresztett orszag.
Miutan tavaly errol vitaztunk es tobben irtatok errol, ugy emlekszem megneztem es a keleti orszagreszben szerintem 5-10 kilometerenkent van valami, minden masodik nem is gazolhato melysegu avagy szelessegu.
Uszokepes 8x8-at, ez szamomra nem is igazan kerdeses. Azt kizartnak tartom, hogy lemondanank a kepessegrol, viszont az teljesen logikus, hogy nem egy Lynx-szintu vedelemmel ellatott brutal vason eroltetjuk, mert akkor ugy jarunk, mint a lengyelek a Borsukkal, meg 10 ev mulva is tesztelgetnenk a protot... ergo a kerekesnel megoldjak majd, a kerdes csak az, hogy kompromisszumkent minden uj hibrid 8x8 konnyebb vedelmet kap es uszokepes marad avagy kulon konfig lesz ra, netan a boxeres tapasztalotkbol atvesszuk a modular armort es ugy lesz vagy uszokepes, vagy nem.
En az utobbira tippelek, de ez gondolom az R&D ktg fuggvenye is.