Pumas kislány arcáról mit olvastok le? Remélem nem félt annyira mint ahogy kinéz (hátha ennyire örül )
Hogy ne csak szar acélsisakos tártáskás fotókat nézegessetek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pumas kislány arcáról mit olvastok le? Remélem nem félt annyira mint ahogy kinéz (hátha ennyire örül )
Hogy ne csak szar acélsisakos tártáskás fotókat nézegessetek
Vigyázat jönnek az ALCA-k és mindent sz...á bombáznak!
Azt meg kell hagyni hogy a videó baromi jó.
Nem a korrektségére értettem, azt is mind tudjuk hogy mennyire vehető komolyan még CAS szerepkörben is rendes ellenféllel szemben pl egy Gripenhez képest, hanem hogy nagyon kimaxolták a látványt. Jó kis reklámanyag.Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...
A multikulturalizmus jegyében egy madarat neveztek parancsnoknak, a liberális demokráciák szakértőinek véleménye alapján. Hiszen azért normális, hogy repülünk mert a madarak is ezt csinálják és ki lenne ennek a legnagyobb szakértője harci körülmények között, ha nem egy madár? Így bár talán előítéletes vagy a madarakkal szemben mert nem hiszed el, hogy ők is ugyanolyan emberek mint mi mindannyian, itt az ideje, hogy a tények meggyőzzenek, hiszen hallhatod, ahogy utasítja a pilótákat.Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...
Nem a korrektségére értettem, azt is mind tudjuk hogy mennyire vehető komolyan még CAS szerepkörben is rendes ellenféllel szemben pl egy Gripenhez képest, hanem hogy nagyon kimaxolták a látványt. Jó kis reklámanyag.
Már megkopott a török tudásom szerint ezt jelenti:Ezmiez?
Ezek szerint idén már nem jön Gdrán, ha csak most irták alá a szerződést.
Látsz valahol egy szót is leírva, hogy Gidrán vagy Ejder Yalcin ?Ezek szerint idén már nem jön Gdrán, ha csak most irták alá a szerződést.
Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.Látsz valahol egy szót is leírva, hogy Gidrán vagy Ejder Yalcin ?
A múlt héten dobta be @Green Leader, hogy az NMS tárgyalások a vége felé vannak és most itt van ez.
Az illusztráció esélyesebb.Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.
Hogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.És hogy jártad be a cirka 100 kilómétert? A kézi légvédelem nem egyhelyben ücsörgött.
OffHogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.
Ez azt jelenti, hogy már lezárult a magyar török tárgyalás, és most rendelték rá meg az Aselsan tornyokat. Tornyot előre senki nem rendel!Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.
Szerintem valami katona lehetett a fotós és nem azt mondta, hogy csííííz; hanem, hogy tártáááskaaa.Pumas kislány arcáról mit olvastok le?
Már csak azzal lehetett volna fokozni a látványt ha narrátornak megszólal David Attenborough!Igen, én is pont erre gondoltam. Kb. semennyire állná meg a helyét. És nemcsak arról van szó, hogy mennyire életszerű, hogy egy hegyvidéki tóparti fenyőerdő melletti házas gyönyörű családi idillbe egyszer csak megjelenik 1 db ellenséges tank. No meg éppen pont akkor és arra kolbászol kettő megfelelően felfegyverzett ALCA ...
No meg persze arra, hogy nemcsak a látványt, hanem a hangzást is kimaxolták ezzel a halom madárcsicsergéssel ...
A repülőgépek a repülés kultúrális kisajátítása a madarak ellen.Igen, én is pont erre gondoltam. Kb. semennyire állná meg a helyét. És nemcsak arról van szó, hogy mennyire életszerű, hogy egy hegyvidéki tóparti fenyőerdő melletti házas gyönyörű családi idillbe egyszer csak megjelenik 1 db ellenséges tank. No meg éppen pont akkor és arra kolbászol kettő megfelelően felfegyverzett ALCA ...
No meg persze arra, hogy nemcsak a látványt, hanem a hangzást is kimaxolták ezzel a halom madárcsicsergéssel ...
Mar sokszor leírtak azóta. Egyrészt meglepetés volt, másrészt le tudtak volna szedni, de ugye sem NATOban, sem VSZben nem voltunk már, elég rizikos lett volna politikailag, raadasul kapóra jött volna a jugoknak, ha minket is belerangathatnak (én amúgy ezért sem hiszem a kamu dumajukat azóta sem, hogy véletlenül csinaltak.)Hogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.
És bombázás után is tele van minden minden pilon!Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...