Pumas kislány arcáról mit olvastok le? Remélem nem félt annyira mint ahogy kinéz
Hogy ne csak szar acélsisakos tártáskás fotókat nézegessetek![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pumas kislány arcáról mit olvastok le? Remélem nem félt annyira mint ahogy kinéz
Hogy ne csak szar acélsisakos tártáskás fotókat nézegessetek![]()
Vigyázat jönnek az ALCA-k és mindent sz...á bombáznak!
Azt meg kell hagyni hogy a videó baromi jó.
Nem a korrektségére értettem, azt is mind tudjuk hogy mennyire vehető komolyan még CAS szerepkörben is rendes ellenféllel szemben pl egy Gripenhez képest, hanem hogy nagyon kimaxolták a látványt. Jó kis reklámanyag.Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...![]()
A multikulturalizmus jegyében egy madarat neveztek parancsnoknak, a liberális demokráciák szakértőinek véleménye alapján. Hiszen azért normális, hogy repülünk mert a madarak is ezt csinálják és ki lenne ennek a legnagyobb szakértője harci körülmények között, ha nem egy madár? Így bár talán előítéletes vagy a madarakkal szemben mert nem hiszed el, hogy ők is ugyanolyan emberek mint mi mindannyian, itt az ideje, hogy a tények meggyőzzenek, hiszen hallhatod, ahogy utasítja a pilótákat.Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...![]()
Nem a korrektségére értettem, azt is mind tudjuk hogy mennyire vehető komolyan még CAS szerepkörben is rendes ellenféllel szemben pl egy Gripenhez képest, hanem hogy nagyon kimaxolták a látványt. Jó kis reklámanyag.
Már megkopott a török tudásomEzmiez?
Ezek szerint idén már nem jön Gdrán, ha csak most irták alá a szerződést.
Látsz valahol egy szót is leírva, hogy Gidrán vagy Ejder Yalcin ?Ezek szerint idén már nem jön Gdrán, ha csak most irták alá a szerződést.
Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.Látsz valahol egy szót is leírva, hogy Gidrán vagy Ejder Yalcin ?
A múlt héten dobta be @Green Leader, hogy az NMS tárgyalások a vége felé vannak és most itt van ez.
Az illusztráció esélyesebb.Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.
Hogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.És hogy jártad be a cirka 100 kilómétert? A kézi légvédelem nem egyhelyben ücsörgött.
OffHogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.
Ez azt jelenti, hogy már lezárult a magyar török tárgyalás, és most rendelték rá meg az Aselsan tornyokat. Tornyot előre senki nem rendel!Hát a képen Yalcin van és abból gondoltam, hogy a Gidránra lesz.
Szerintem valami katona lehetett a fotós és nem azt mondta, hogy csííííz; hanem, hogy tártáááskaaa.Pumas kislány arcáról mit olvastok le?
Már csak azzal lehetett volna fokozni a látványt ha narrátornak megszólal David Attenborough!Igen, én is pont erre gondoltam. Kb. semennyire állná meg a helyét. És nemcsak arról van szó, hogy mennyire életszerű, hogy egy hegyvidéki tóparti fenyőerdő melletti házas gyönyörű családi idillbe egyszer csak megjelenik 1 db ellenséges tank. No meg éppen pont akkor és arra kolbászol kettő megfelelően felfegyverzett ALCA ...
No meg persze arra, hogy nemcsak a látványt, hanem a hangzást is kimaxolták ezzel a halom madárcsicsergéssel ...![]()
A repülőgépek a repülés kultúrális kisajátítása a madarak ellen.Igen, én is pont erre gondoltam. Kb. semennyire állná meg a helyét. És nemcsak arról van szó, hogy mennyire életszerű, hogy egy hegyvidéki tóparti fenyőerdő melletti házas gyönyörű családi idillbe egyszer csak megjelenik 1 db ellenséges tank. No meg éppen pont akkor és arra kolbászol kettő megfelelően felfegyverzett ALCA ...
No meg persze arra, hogy nemcsak a látványt, hanem a hangzást is kimaxolták ezzel a halom madárcsicsergéssel ...![]()
Mar sokszor leírtak azóta. Egyrészt meglepetés volt, másrészt le tudtak volna szedni, de ugye sem NATOban, sem VSZben nem voltunk már, elég rizikos lett volna politikailag, raadasul kapóra jött volna a jugoknak, ha minket is belerangathatnak (én amúgy ezért sem hiszem a kamu dumajukat azóta sem, hogy véletlenül csinaltak.)Hogyha nem sért államtitkot (30 év távlatában nem valószínű) és van róla infod esetleg írhatnál a barcsi bombázásról. Nekem anno furcsa volt, hogy egyáltalán nem reagált a magyar légvédelem, azt nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a radaron ne látták volna a légtérsértést, de ennek ellenére se történt intézkedés (vagy nem tudunk róla). Mindenesetre Antall történelmi lehetőséget hagyott ki a Vajdaság felszabadítására, a szerbek még casus belli-ről is gondoskodtak.
És bombázás után is tele van minden minden pilon!Bizony-bizony - hibátlan videó. Még a lombkoronaszint felett párszáz méterrel is hibátlan madárcsiripelés a pilótafülkében. Rendkívül inspiráló - egész megjött a harci kedvem ...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..