Nekem ez jött le...lehet hogy újra kéne hallgatni.23-ban nemcsak a kezdő szet A7+ jön?? 25-ig volt a terv a 44-re.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem ez jött le...lehet hogy újra kéne hallgatni.23-ban nemcsak a kezdő szet A7+ jön?? 25-ig volt a terv a 44-re.
De az nem Tatán van, és a céljai is teljesen mások.Én meg nem, mert tudom hogy nem így van. A Ludovikán van 2 ami teljesen jó..
Ezt sztem okosan kimatekozták. A végszerelést szépen kiszervezik Csehorszagba, Szlovákiába, Görögországba, Olaszországba. Ezzel minden kormány tud otthon villantani, a meglévő cégeinek lesz meló.Ez utóbbi fontos kitétel napjainkban! Már majdnem visszakérdeztem ki vett meg kit?!
Félre értés ne essék: örülök a Lynx gyárnak és ha csak fotógörgőket meg a tornyot mi vinnék minden más Lynx projektre, hát akkor is megtérülhetne - némi túlzással. Egy picit azért zavar, hogy szuper különlegeseknek vagyunk be állítva, "launch costumer" stratégiai partner meg minden, de kb. ugyan ezzel a dumával házal szinte mindenhol a RM!
"Megcsalnak minket!"
Ha azt mondaná nekik Németország vagy Lengyelország, hogy 800 darabot rendelek csak hozd ide a komplett európai gyártást, akkor Papperger már aznap csomagolna tőlünk! Max itt összeszerelik azt a 256 járgányt...
Legyen igazad!! Akkor 2025ig még 44 belefér!Nekem ez jött le...lehet hogy újra kéne hallgatni.
Nem lenne rossz egy saját automata aknavetős megoldás a NEMO helyett, ami szintén zárt térből tüzel - ha már lett egy aknavetős cégünk.Plusz mondjuk a légvédelmi, műszaki, aknavető verzió csak Zalában készül, ezt szépen mki innen veszi és már hosszú távon van lefedett kapacitás itthon.
Ilyesmirol nem is hallottam idekint, szerintem Dimon is hamarabb lelephetne a Chase elerol, ha menni akar.Nálunk fél év a felmondási idő, egy komolyabb beosztás esetén. ( német cég )
Vajon minek a zl tüzérség,mikor van dd tüzérség? És minek a század aknavetok,mikor. Van zl tüzérség?De áruld már el, hogy minek vegyünk kis hatótávolságút KÜLÖN, ha egy rendszerben megveheted a teljes range-et.
Itt a következő rész:
Bázisugrás Szurok Andrással - 2021.10.20. - Vendég: Maróth Gáspár, Dr. Resperger István - Fő téma: Harckocsik
(Lynx, Leopard, ...)
A Puma eléggé egyfunkciósra sikerült és drága. IFV-nek tök jó, de sok más feladatkör is van!
Harctéri mentőnek, légvédelmis vagy aknavetős járműnek lehet, hogy keresnek valami mást...
Ha azt mondaná nekik Németország vagy Lengyelország, hogy 800 darabot rendelek csak hozd ide a komplett európai gyártást
Hende a színrelépése után még mondott olyat a sajtónak, hogy reaktiválna egy T-72 ezredet! Aztán jött gondolom a rozsdás valóságHát a 2 működő T-72 már ennek a kormánynak az eredménye is volt 2016-ban!!
Csak nem tudsz valamiről?És még egy nagyon fontos dolog! Mit mondott a professzor a harckocsikról...???
Kit érdekel hogy az országon belül hol van, ha a működőképesség a kérdés?De az nem Tatán van, és a céljai is teljesen mások.
Ne csigázz! Mire nem figyeltünk fel? 2x is meghallgattam, de nem lettem figyelmes új infóra.És még egy nagyon fontos dolog! Mit mondott a professzor a harckocsikról...???
Hat,ennel konkretabb volt, mert pont azt mondta, hogy az elso publikus verzion meg valami RMes nyom is maradt, olyan szinten centire le lett kopizva a koreaiak altal a Lynx.Ott okosat akart mondani csak nem sikerült.
És ROLE-4-es kórház miért nincs a segélyhelyek helyén, vagy B-52-est miért nem tart a US ARMY? Pedig azzal is lehet CAS-t adni. Adtak is!Vajon minek a zl tüzérség,mikor van dd tüzérség? És minek a század aknavetok,mikor. Van zl tüzérség?
Hende a színrelépése után még mondott olyat a sajtónak, hogy reaktiválna egy T-72 ezredet! Aztán jött gondolom a rozsdás valóság
És még egy nagyon fontos dolog! Mit mondott a professzor a harckocsikról...???
Ahogy én hallgattam, azt mondta a M. Hogy átmeneti időszak van addig maradnak a t72 esek. Mert a modern tankokra 5-6 évet kell várni a megrendeléstől a leszállításig. Mivel azt mondtak, hogy 23-ig megjön a 44 db és ez itt van mindjárt, nem ekkora számbÁN gondolkodnak. Ergo már megrendelték az újabb adagot is szerintem.Ne csigázz! Mire nem figyeltünk fel? 2x is meghallgattam, de nem lettem figyelmes új infóra.
Én arról kezdtem el fantáziálni, hogy maradnak a t72-k, amíg nem bővítjük a leo flottát +44 db-al.
A 23-as dátumot a riporter vetette fel, igaz megcáfolva sem lett.Ahogy én hallgattam, azt mondta a M. Hogy átmeneti időszak van addig maradnak a t72 esek. Mert a modern tankokra 5-6 évet kell várni a megrendeléstől a leszállításig. Mivel azt mondtak, hogy 23-ig megjön a 44 db és ez itt van mindjárt, nem ekkora számbÁN gondolkodnak. Ergo már megrendelték az újabb adagot is szerintem.
ÉS hogy teljesen körbeforog a torony rajta...Hogy nehezebb 20 tonnánál, lánctalpas, legalább 75 milis hk. ágyú van rajta, nem szállít gyalogságot, és fő feladata az ellenség harckocsijainak és egyéb páncélosainak a pusztítása.
Sőt, én is megmondtam már a legelején, hogy minimum meg1x emnyi jön majd (igazából 3x ennyi illene az ország mérete es helyzete miatt plusz meg1x annyi letarolva.)A 23-as dátumot a riporter vetette fel, igaz megcáfolva sem lett.
Az itteni hivatásosok sem cáfolják a további mbt beszerzést, sőtt, az is elhangzott, hogy '30 elött számíthatunk rá.
Szerintem 26-ig bejön az első 44, és 28-30-ig a második.