T
Törölt tag 1586
Guest
Az OSINT az kb az amit a Palantir csinál
https://www.palantir.com/offerings/intelligence/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A panda ölelgető CCP lobbival már találkoztam a BiztPol. Kína topokban.Ráadásul nem is nagyon titkolják. Pl. ha körülnézel a fórumon rögtön ki tudod szúrni ki az aki az oroszoknak dolgozik és tolja 0-24-ben az orosz dezinformációkat. Mióta elkezdődöt a haderőkorszerűsítés még a nagyobb hadiipari cégek is megjelentek. Gondolom nem kell mondjam ki képviseli pl. a SAAB-ot.
Kicsoda? Arra en is kivancsi vagyok, mert en is kedvelem a ceget. (Mondjuk dolgozni nem mennek oda, svedek nem hiresek a jo fizeteseikrol. )Ráadásul nem is nagyon titkolják. Pl. ha körülnézel a fórumon rögtön ki tudod szúrni ki az aki az oroszoknak dolgozik és tolja 0-24-ben az orosz dezinformációkat. Mióta elkezdődöt a haderőkorszerűsítés még a nagyobb hadiipari cégek is megjelentek. Gondolom nem kell mondjam ki képviseli pl. a SAAB-ot.
Nem mondod. Tényleg kedveled?Kicsoda? Arra en is kivancsi vagyok, mert en is kedvelem a ceget. (Mondjuk dolgozni nem mennek oda, svedek nem hiresek a jo fizeteseikrol. )
Aki nem gyanús, az még gyanúsabb!
Err, inkabb pont az ellenkezoje: a Palantir (a Gotham es a Foundry is) leginkabb zart adatokra epulve elemez (banki informaciok, kertyaterhelesek stb), azok egyike sem open-source, nem a publikum altal elerheto adat (nem veletlenul a bankok meg Wall St es a szolgalatok a legnagyobb ugyfelei.)Az OSINT az kb az amit a Palantir csinál
Te tenyleg vagy annyira ostoba, hogy azt hitted, nekem barmi kozom van a Saabhoz?Nem mondod. Tényleg kedveled?
Mikor ideges vagy azonnal támadsz.Te tenyleg vagy annyira ostoba, hogy azt hitted, nekem barmi kozom van a Saabhoz?
Jezusom, magasan tulbecsultelek, most jottem ra - igy hirtelen sok minden erthetove valt a kommentjeidbol.
Ki tamad?Mikor ideges vagy azonnal támadsz.
Vagy közigazgatási reformot készítenek elő...járásonként egy századot mondott. ez 174 századot jelentene...
Te Vlad, szerinted Kardigán feladja az elmeroggyant kezivezerleset avagy totalisan összeomlik a líra év elejére és csődbe megy a gazdaság?
Nem baj... van export kapacitásunk bőven.szerintem abból ott nincs hiány...
Örül is ennek valaki az tuti...Akkor itt mind azt csináljuk: cikkeket, híreket hordunk össze a világ minden részéről.
Igyekszem a jó oldalát nézni. A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy az öreg kifut az időből. Az SSB, amelyre a védelmi ipar védelmére volt szükség, távozása után nem fog olyan jól teljesíteni. Ettől egy kicsit boldogtalan leszek.Te Vlad, szerinted Kardigán feladja az elmeroggyant kezivezerleset avagy totalisan összeomlik a líra év elejére és csődbe megy a gazdaság?
Egy év alatt 40% zuhant az árfolyam, de 2017 óta az akkori 3.5 dollar ma mar 13 (!) lira körül jár és ez hibbant öregember továbbra is elszántan lefelé viszi a kamatokat, hivatalosan is 20% (gyakorlatban 30 feletti) infláció mellett, pénzügyi függetlenségről hadovalva... komplett megbolondult a dilinyos venember?
Beteszem ezt is. A hir ugyanaz, csak mások a képek. Vmi dűneverdát nézegetnek. Biztos nem a keleti frontra visszük.
Na csak lesz ebből valami? Na de mi???
Megvesszük a T-55-ket tőlük.Na csak lesz ebből valami? Na de mi???