Szerintem csak tollakat és a cukorkát gyűjtötték be...Arra reflektálok, hogy nem álltak le tárgyalni minden standon amit megnéztek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem csak tollakat és a cukorkát gyűjtötték be...Arra reflektálok, hogy nem álltak le tárgyalni minden standon amit megnéztek.
Szerintem a preciziós tüzérségi lőszer még mindig olcsóbb mint a drón. Persze kell cirkáló lőszer is, de nem ördögtől való Negan elképzelése egy önálló tüzér dandárról.Nem érted, hogy már a dandártüzérség osztálya is túlzás bizonyos szempontból! Sokszorosát tudja majd a Pzh2000 osztályunk, mint anno az Akácija tudott (most tekintünk el ettól, hogy ez 3x8-as, míg az 3x6-os üteget alkotott)! De ez még optimálisan elmegy, tehát brutalizáljuk a dandár tüzérségi támogatását, de a hadosztály esetében pont az erős dandártüzérségek miatt szükségtelenné vált a dandár méretű tűztámogatás! Egész más szempont lesz ott:
Namost ez nem mennyiséget igényel! Itt minőségi moduláris MLRS képesség kell és sok-sok drón!
- mélységi precíziós csapásmérés -amit nagy mértékben, átvesznek a drónok, kivéve a nagy rombolást követelő céloknál!
- az azonnali tüzérségi ellencsapás képessége az ellenséges tüzérségi eszközökre.
Igazság az,hogy így telóról nem néztem utána.Es humorbonbonnak szántam.Arra reflektálok, hogy nem álltak le tárgyalni minden standon amit megnéztek.
Lófaszt van nyugodtság! Itt a 2. század a Gripen mellé!Emberek, valszeg megnézték a kiállítást is ha már ott voltak.
Nyugodtság van.
Meg egy pár érdekes katalógust! Lehet ez is egy olyan érdekes termékbemutatóval egybekötött kirándulás mint amit a nyugdíjasoknak szerveznek!Szerintem csak tollakat és a cukorkát gyűjtötték be...
Csak onnan nem engednek haza, amíg nem veszel 3 műanyag tálat 120 ezerért, részletre!Meg egy pár érdekes katalógust! Lehet ez is egy olyan érdekes termékbemutatóval egybekötött kirándulás mint amit a nyugdíjasoknak szerveznek!
Mert szerinted az Arab fegyvernepperek? Ha nem vásárolsz RszR mehet valakihez 6. feleségnek!Csak onnan nem engednek haza, amíg nem veszel 3 műanyag tálat 120 ezerért, részletre!
Szerintem nem! Az csak egy elkapott kép! Ha veszünk is max a Honvédelmi nyári táboros gyerekek reptetésére lenne jó semmi másra! Arra viszont nagyon jó! Ha valaki teheti egyszer próbálja ki!Konkrétan szakadok a nevetéstől Formában vagytok! Aztán remélem nem veszünk mégis paplanernyős-harciszöcskét.
Komolyra fordítva a szót, azért ezeket a speciális cuccokat nem poénból találják ám ki, valamilyen részfeladatra ez a legjobb megoldás. Akinek kell, vesz belőle. Többnyire olyan alakulatok, hogy nem fogjuk tudni ki vett.Ha veszünk is max a Honvédelmi nyári táboros gyerekek reptetésére lenne jó semmi másra!
És mire tudják használni?! Mert hogy rohadt lassú és még hangos is mellé az biztos!Komolyra fordítva a szót, azért ezeket a speciális cuccokat nem poénból találják ám ki, valamilyen részfeladatra ez a legjobb megoldás. Akinek kell, vesz belőle. Többnyire olyan alakulatok, hogy nem fogjuk tudni ki vett.
Konkrétan használták már ilyet mélységi beszivargasra, éles helyzetbeSzerintem nem! Az csak egy elkapott kép! Ha veszünk is max a Honvédelmi nyári táboros gyerekek reptetésére lenne jó semmi másra! Arra viszont nagyon jó! Ha valaki teheti egyszer próbálja ki!
Megnyugodtam nem feleslegesen költünk pénzt, már ha egyáltalán költünk! Szerintem nem!Konkrétan használták már ilyet mélységi beszivargasra, éles helyzetbe
Ahol nem támaszkodhatsz helikopterre ott jó lehet, exfil lehetőségeket is bővíti.És mire tudják használni?! Mert hogy rohadt lassú és még hangos is mellé az biztos!
Meglehet hogy egy esetleges konfliktusnál a 25-30 napon már másképp gondolna az ember arra a Maljutkára. Amikor nagyhatalmi támogatás nélkül vagy nagyhatalmi baráti kavarásal a raktári készletek jelentősen leapadnának. És az ellen már alig lenne használható eszköz. Lásd az ukrán konfliktust.
“Szia Uram! Kátting edzs teknológia érdekel”?
Ami a konfliktus első napján nem hatékony az a 30. napra hatékony lesz? Hány nap után lesz érteleme számszeríjal lőni gépkarabély helyett?Meglehet hogy egy esetleges konfliktusnál a 25-30 napon már másképp gondolna az ember arra a Maljutkára. Amikor nagyhatalmi támogatás nélkül vagy nagyhatalmi baráti kavarásal a raktári készletek jelentősen leapadnának. És az ellen már alig lenne használható eszköz. Lásd az ukrán konfliktust.
Ha már csak nyílvessződ van de töltényed nem. Persze ma már nem halnak bele az emberek ha nyíllal meglövik őket mert elavult.Ami a konfliktus első napján nem hatékony az a 30. napra hatékony lesz? Hány nap után lesz érteleme számszeríjal lőni gépkarabély helyett?
Inkább ne gondolkozz ilyeneken, hiba volt feltenni a kérdést.Ha már csak nyílvessződ van de töltényed nem. Persze ma már nem halnak bele az emberek ha nyíllal meglövik őket mert elavult.