Ez a Facebook-bejegyzés már nem érhető el. Lehet, hogy eltávolították, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a Facebook-bejegyzés már nem érhető el. Lehet, hogy eltávolították, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.
Miért, mi volt a képen?Ilyen gyorsan takarítanak?
Ez a baj, hogy én sem láttam.Miért, mi volt a képen?
Rendszámból ítélve nem lehet honvédségi. Ha egy megrendelés akkor én inkább valami erdőgazdaságra tippelnék.
Nem csak telefonról szar valamiért. Vettünk pár új hiluxot.Ez a baj, hogy én sem láttam.
Csak ha @krisss viszonylag gyorsan rak be valamit komment nélkül (mástól), és azt gyakorlatilag azonnal törlik, akkor ott valami szivárgás van a levesben.
@krisss arra vigyáz, hogy magától - idő előtt - ne kerüljön ki semmi, de ha valakitől kikerül, azt azért bedobja ide a közösbe...
Erdészet szerintem.
Akkor ezért volt pár hete a Hiluxokra új szerviztender kiírva. Mondjuk annak a nagyságrendje még további beszerzéseket jelent számomra.Nem csak telefonról szar valamiért. Vettünk pár új hiluxot.
Szarrá vannak hajtva a határon szegények.Akkor ezért volt pár hete a Hiluxokra új szerviztender kiírva. Mondjuk annak a nagyságrendje még további beszerzéseket jelent számomra.
Nem is csodálkozom.
Remélem megvan ezzel a végleges típusunk.
A japánok közül a Toyota a legjobb?Szarrá vannak hajtva a határon szegények.
A toyota a piacvezető autógyártó szóval valszeg jah.A japánok közül a Toyota a legjobb?
Egy Toyotát nem tudsz szarrá hajtani...Szarrá vannak hajtva a határon szegények.
Ezt osztom! A régi Toyota mentőket sem lehetett! Volt amelyiknek átfordult a km órája és az éves kötelező szervizen kívűl más baja nem volt sohasem!Egy Toyotát nem tudsz szarrá hajtani...
Ex-Toyotás vagyok, szóval osztom! De azért ne felejtsük hogy a határon gyakorlatilag folyamatosan 0-24-ben jár a motor, és nagyrészt alapjáraton amit egy autó se szeret. Kilométer férne beléjük papíron bőven amúgy, de ez hogy tényleg heteken vagy hónapokon (nem tudom hogy rotálják a kocsikat, mikor vannak kivonva szervízbe) napi 1-2 óránál hosszabb időre sose állítják le a kocsik egy jó részét, az még egy Toyotának se kedvez, főleg hogy többet pörög a motor állóban vagy 2-esben araszolva mint normál tempóban ahogy az úton mész.Egy Toyotát nem tudsz szarrá hajtani...
Szereljenek rájuk APU-t.Ex-Toyotás vagyok, szóval osztom! De azért ne felejtsük hogy a határon gyakorlatilag folyamatosan 0-24-ben jár a motor, és nagyrészt alapjáraton amit egy autó se szeret. Kilométer férne beléjük papíron bőven amúgy, de ez hogy tényleg heteken vagy hónapokon (nem tudom hogy rotálják a kocsikat, mikor vannak kivonva szervízbe) napi 1-2 óránál hosszabb időre sose állítják le a kocsik egy jó részét, az még egy Toyotának se kedvez, főleg hogy többet pörög a motor állóban vagy 2-esben araszolva mint normál tempóban ahogy az úton mész.
Plusz aku kell ra es allofuttes.Szereljenek rájuk APU-t.