Valóban hülye kérdés. A nehézfegyverzetű nehéz lövészpáncélos helye a nehéz lövészdandárban van.Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valóban hülye kérdés. A nehézfegyverzetű nehéz lövészpáncélos helye a nehéz lövészdandárban van.Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?
Ha nem kap pénzt cigánykerekezhet is.Értem, hogy a minimális jó élethez szükséges bér kell, hogy az ember csak a szakmájara kelljen fokuszalnia. Mind itt reméljük ez nagyon gyorsan rendeződni fog, de,… Látjuk RR is azért lett kinevezve, hogy ezt rendezze.
A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.Ha megjön a fegyver pénz lesz utána kilépési hullám?
A rendőröknél sokan csak ezt várják...
ezt engedd el de kurva gyorsan... Elmentek marha sokan akkor a BM statisztika meg hazudik mint a vízfolyás.A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.
Biztos a "nehézfegyverzetű" vezetett meg... én ebből 100mm fölötti dolgokra asszociáltam (tank, tüzérségi löveg, mittudomén).Valóban hülye kérdés. A nehézfegyverzetű nehéz lövészpáncélos helye a nehéz lövészdandárban van.
Romulánok is jobban keresnek??Zárójelben megjegyzem, hogy jelenleg albánia és a két újonnan csatlakozott macedónia és montenegró ahol szarabb a katonák bérezése mint nálunk. Amíg ezek be nem léptek az előkelő utolsó előtti helyet foglaltuk el, figyelembe véve azt is, hogy az albánok viszont külszolgálatban jobb bért kapnak.
ja.Romulánok is jobban keresnek??
Ahogy a romulán tanárok is.Romulánok is jobban keresnek??
Napaszmek.Ahogy a romulán tanárok is.
Baszki ott meg a komcsi tábornokok is extra nyugdíjat kapnak. Szerinted miért tömik az állami dolgozokat különösen a secusokat meg a katonákat be vannak szarva Erdély miatt.Romulánok is jobban keresnek??
egy harckocsi dandárnak is vannak lövész zászlóaljai (vagy zászlóalja)Biztos a "nehézfegyverzetű" vezetett meg... én ebből 100mm fölötti dolgokra asszociáltam (tank, tüzérségi löveg, mittudomén).
Te most racionalizálod, hogy ott miért magasabbak a katonafizetések?Baszki ott meg a komcsi tábornokok is extra nyugdíjat kapnak. Szerinted miért tömik az állami dolgozokat különösen a secusokat meg a katonákat be vannak szarva Erdély miatt.
Igen, de ez már 100 éve így van a komcsi idokben is így volt.Te most racionalizálod, hogy ott miért magasabbak a katonafizetések?
Összefoghatnál molnival egy jó videósorozatra, ahol a magamfajta kocáknak röviden elmagyarázzátok a MH doktrínáját meg a szervezeti felépítést. Csak mert eléggé átláthatatlanegy harckocsi dandárnak is vannak lövész zászlóaljai (vagy zászlóalja)
A miénk meg lövész dandár kiegészítő harckocsi zászlóaljjal.
@pöcshuszár gyere! Itt is elsüthetsz egy "Olvass visszát!"Összefoghatnál molnival egy jó videósorozatra, ahol a magamfajta kocáknak röviden elmagyarázzátok a MH doktrínáját meg a szervezeti felépítést. Csak mert eléggé átláthatatlan![]()
Akinél ez igazoltan indokolt, ott a parancsnok a katonával közös megegyezéssel felbonthatja a szolgálati viszonyt. Az elmúlt két évben is elment több mint kétezer katonánk. De az, hogy 2010-hez képest 13 ezer katonával van több az országban. Ebből 11.000 körül van a tartalékos.A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.
A doktrina elovasható a neten. Me a szervezeti felépítés is.Összefoghatnál molnival egy jó videósorozatra, ahol a magamfajta kocáknak röviden elmagyarázzátok a MH doktrínáját meg a szervezeti felépítést. Csak mert eléggé átláthatatlan![]()
Nem. A Lynx Gyalogsági harcjármű IFV - (Infantry Fighting Vehicle). A BTR lövészpáncélos (APC - Armored Personel Carrier). Nehézdandárba a gyalogsági harcjármű való.Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?
Nem így lesz.Nem. A Lynx Gyalogsági harcjármű IFV - (Infantry Fighting Vehicle). A BTR lövészpáncélos (APC - Armored Personel Carrier). Nehézdandárba a gyalogsági harcjármű való.
Szerintem egyébként a közepes dandárba is Lynx kerül. És azért lesz csak közepes a neve, mert nem lesznek benne harckocsik. Ergo ott a Lynx a legfajsúlyosabb eszköz. De ez majd kiderül, hogy így lesz-e.
Te meg olvass vissza.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..