A svédeknél ez egész jól működik!Nehéz technikát nem lehet hobbi katonákra (ÖTK) bízni. A hivatásosokat, szerződéseseket kellene jól tartana és ez által megtartani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A svédeknél ez egész jól működik!Nehéz technikát nem lehet hobbi katonákra (ÖTK) bízni. A hivatásosokat, szerződéseseket kellene jól tartana és ez által megtartani.
Svédeknél sok minden jobban működik mint nálunk!A svédeknél ez egész jól működik!
Fejezzük már be ezt a kurva sok pénzt keres mindenki nyugaton ott minden jobb ,menjél ki! Én kint végeztem, Berlinben éltem tudod mennyi volt az átlag köztisztviselői bér baszod, 600 euró az ismerősömnek. Egy magyar infós srác 1400 eurót keresett és mikor siránkozott, hogy 2000 kéne körberöhögték. Annyi pusztulat lakást mint nyugat berlinben én máshol nem láttam még. Ettől függetlenül mindenki szeretett ott élni és senki nem akart még dupla bérért sem elköltözni az ismerőseim köréből és tudod miért mert olyan jó hangulatú és rohadt olcsó a város és senkit nem érdekelt a pénz. Ezért tudnak a komcsik ott mindig nyerni!Svédeknél sok minden jobban működik mint nálunk!
Ott a konyhás néni is többet keres szerintem, mint nálunk egy hadnagy!
Bakony szerintem. De a folyó tuti külföldi képről van. Igénytelen retek...
Erdélyből Bukarest felé már Óromániában...bakonyba ilyen folyómedret nem találsz ahogy kopár sziklacsúcsot sem.
a bal oldali pl bőven az erdőhatár feletti hegygerincel rendelkezik
Tudjuk bibibi!Ez nem kérdés mer KETTŐ.
Zárójelben megjegyzem, hogy jelenleg albánia és a két újonnan csatlakozott macedónia és montenegró ahol szarabb a katonák bérezése mint nálunk. Amíg ezek be nem léptek az előkelő utolsó előtti helyet foglaltuk el, figyelembe véve azt is, hogy az albánok viszont külszolgálatban jobb bért kapnak.Fejezzük már be ezt a kurva sok pénzt keres mindenki nyugaton ott minden jobb ,menjél ki! Én kint végeztem, Berlinben éltem tudod mennyi volt az átlag köztisztviselői bér baszod, 600 euró az ismerősömnek. Egy magyar infós srác 1400 eurót keresett és mikor siránkozott, hogy 2000 kéne körberöhögték. Annyi pusztulat lakást mint nyugat berlinben én máshol nem láttam még. Ettől függetlenül mindenki szeretett ott élni és senki nem akart még dupla bérért sem elköltözni az ismerőseim köréből és tudod miért mert olyan jó hangulatú és rohadt olcsó a város és senkit nem érdekelt a pénz. Ezért tudnak a komcsik ott mindig nyerni!
Valószínűleg nem véletlenül jött elő ez a betanult szituáció, valami már le lehet szervezve.Hát Jani 2 mondat alapján nincs vakon, februárra ígérték az első darabokat, szal akár a héten ideérhetnek. Fasza lenne!!!
Értem, hogy a minimális jó élethez szükséges bér kell, hogy az ember csak a szakmájara kelljen fokuszalnia. Mind itt reméljük ez nagyon gyorsan rendeződni fog, de,… Látjuk RR is azért lett kinevezve, hogy ezt rendezze.Zárójelben megjegyzem, hogy jelenleg albánia és a két újonnan csatlakozott macedónia és montenegró ahol szarabb a katonák bérezése mint nálunk. Amíg ezek be nem léptek az előkelő utolsó előtti helyet foglaltuk el, figyelembe véve azt is, hogy az albánok viszont külszolgálatban jobb bért kapnak.
Akkor miért mondta a szájával a kinevezésekor, hogy szerinte rendbe van az illetmény?Értem, hogy a minimális jó élethez szükséges bér kell, hogy az ember csak a szakmájara kelljen fokuszalnia. Mind itt reméljük ez nagyon gyorsan rendeződni fog, de,… Látjuk RR is azért lett kinevezve, hogy ezt rendezze.
Biztos a sajatjára gondolt.Akkor miért mondta a szájával a kinevezésekor, hogy szerinte rendbe van az illetmény?
Akkor miért is ot neveztek ki mint hr-s tábornokot?Akkor miért mondta a szájával a kinevezésekor, hogy szerinte rendbe van az illetmény?
Ha megjön a fegyver pénz lesz utána kilépési hullám?Biztos a sajatjára gondolt.
Egyébként idén sztem nem lehet panasz. Persze egyszeri tűzoltás.
Még mindig nem lehet leszerelni.Ha megjön a fegyver pénz lesz utána kilépési hullám?
A rendőröknél sokan csak ezt várják...
Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?Leo2A7+ , Lynx, PzH
igen, ez a másik amit sokan várnak...sajnos.Még mindig nem lehet leszerelni.
49 tonna nem elég nehéz?Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?
Valóban hülye kérdés. A nehézfegyverzetű nehéz lövészpáncélos helye a nehéz lövészdandárban van.Hülye kérdés, de a Lynxek miért nehézfegyverzetű dandárba kerülnek? Nem lövészpáncélosok?
Ha nem kap pénzt cigánykerekezhet is.Értem, hogy a minimális jó élethez szükséges bér kell, hogy az ember csak a szakmájara kelljen fokuszalnia. Mind itt reméljük ez nagyon gyorsan rendeződni fog, de,… Látjuk RR is azért lett kinevezve, hogy ezt rendezze.
A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.Ha megjön a fegyver pénz lesz utána kilépési hullám?
A rendőröknél sokan csak ezt várják...