A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

És uj egyenruhábol legalább fegyvernemenként kulonbozo kellene.nem csak lovészkatona létezik sot még ott se mind1 gpus karabélyos rpgs vagy távcsoves aknavetos... stb

Ennyi plussz igazán beleférne és akkor lenne egy kulon gyakteres loteres ruházat... egy valodi gyakorlo. Az overall elso osztályu oda... akinek meg nem tetszik nem hordaná ugyse... szinte minden teren hasznos lenne egy plusz overál ami direktbe van alakitva és jo a mintázata kivul bellul

Amugy ki is van vonva a rendszerbol legalábbis majdnem minden alegysegnél sok helyen egyszeruen csak nem része a harcászati felszerelésnek

Benyújtotta a Nemzetgazdasági miniszter a 2017 évi költségvetés tervét.
Amennyiben jól vettem ki, honvédelemre az idei keretnél 51 milliárddal jut több.

Amennyiben jól vettem ki, honvédelemre az idei keretnél 51 milliárddal jut több.

Amennyiben ez így alakul, akkor ez 2 év alatt 100 milliárdos növekedés, 2015-höz képest.

2015 - kb., 250 milliárd
2016 - kb., 300 milliárd
2017 - kb., 350 milliárd

Az ördög persze a részletekben lesz majd.

Ebből vajon hány Honvéd-stadion fog épülni az országban?! :-(

A ht visszaszorulását a kommentelők idézik elő nem az orosz vagy nyugati fan (vagy Mackensen kínával) hanem a kommentelők.Mi a bűbánat köze van pl ennek a topiknak ahhoz amiről a kb utolsó 10 hozzászólás szól???

Amugy ki is van vonva a rendszerbol legalábbis majdnem minden alegysegnél sok helyen egyszeruen csak nem része a harcászati felszerelésnek

Hát nemtudom, Hódmezőn is van mindenkinek, meg része is a kötelezőnek. Nálunk dettó.