Se a Hurka Huncam nincs rendszeresítve, se a felszerelés, se az M4. Az, hogy ezeket hordják az az amerikai "kérésnek", illetve alamizsnának köszönhető. Tetszik-nem tetszik, ha rájuk nézek, csak egy embert látok (a zsoldos túl erős lenne), amerikai "mezben", aki adott esetben könnyen lehet majd a "nép ellensége", hiszen mindenét az USA-nak köszönheti. Megjelenésében is őket képviseli, nem minket. A 2015M jónak tűnik, ha megkapják ezeket az egyenruhákat, az sokat tompíthat az amerikai zsoldos utánérzésen. Nagyon jó, hogy ha hiszünk az ígéreteknek, akkor viszonylag gyorsan kikerülnek majd hozzájuk. Örülök, hogy látszik valami fejlődés a személyi felszerelések terén, és arról sem kell elfeledkezni, hogy voltak erőtlen próbálkozások a mellények terén is. Ha nem állnak le odafent, az irány jónak tűnik.
Magyar égre magyar ufót. Biztos a Habsburg birodalom idején is fölösleges magyarkodás volt, ha az emberek nem örültek, mikor a császáriak fehér egyenruhájában látták a fiaikat. 56-ban is nyilván magyarkodás volt, mikor nekiálltak magyarosítani a katonák az egyenruhájukat. Valószínű, én is hibás vagyok azért mert zavar idegen egyenruhában látni a sajátjainkat. Én kérek elnézést.
Magyar égre magyar ufót. Biztos a Habsburg birodalom idején is fölösleges magyarkodás volt, ha az emberek nem örültek, mikor a császáriak fehér egyenruhájában látták a fiaikat. 56-ban is nyilván magyarkodás volt, mikor nekiálltak magyarosítani a katonák az egyenruhájukat. Valószínű, én is hibás vagyok azért mert zavar idegen egyenruhában látni a sajátjainkat. Én kérek elnézést.