Amíg nem küld nekem az RM LLM-Varioray-t (feketét, a barnát tartsák meg maguknak) addig, csak ne reklámozgassanak tényként tesztüzemet. Igen jól állnak ezzel a dologgal, de tényként azért még ne kezeljük.Ennél jobb a helyzet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amíg nem küld nekem az RM LLM-Varioray-t (feketét, a barnát tartsák meg maguknak) addig, csak ne reklámozgassanak tényként tesztüzemet. Igen jól állnak ezzel a dologgal, de tényként azért még ne kezeljük.Ennél jobb a helyzet.
Nem a haderőfejlesztés volt a téma....MG
Ha tippelnem kell akkor a német tárgyalásairól számol be.
Ha tudnám ki lesz a műsorvezető, küldenék neki kérdést.
Velkovics anno érdekeseket kérdezett.
nem volt semmi,csak aValaki nézi a hír tv-t?
Fordítva ulsz a lovon.se harckocsijuk, se tüzérségük. Baromira nem gépágyún múlik!
Aztán a dísszemlén 1300 fő tudott megjelenni de még a minisztériumból is kihozták manci nénit.Fordítva ulsz a lovon.
25 darab RM-70/85 Modular sorozatveto és 16 db Zuzana 2000 + 8 db Zuzana 2 onjáró tarack vs egy tucatnyi D-20 vontatot tarack
Az RM-70/85 Modular érdekes konstrukció. A Diehl is benne volt, nem?Fordítva ulsz a lovon.
25 darab RM-70/85 Modular sorozatveto és 16 db Zuzana 2000 + 8 db Zuzana 2 onjáró tarack vs egy tucatnyi D-20 vontatot tarack
https://www.valka.cz/SVK-DEU-RM-70-85-Modular-122mm-227mm-raketomet-t12992Az RM-70/85 Modular érdekes konstrukció. A Diehl is benne volt, nem?
Tudsz esetleg egy oldalt linkelni, ahol van róla leírás?
Maximum range: 40km ???Bruhaha Akkor sem tudnánk a Pzh-val olyan közelre lőni ha akarnánk....!Fordítva ulsz a lovon.
Konkrétan adding tudunk lőni vele...
Maximum range: 40km ???Bruhaha Akkor sem tudnánk a Pzh-val olyan közelre lőni ha akarnánk....!
Most ezt muszáj volt elárulni a szlovákoknak...?Konkrétan adding tudunk lőni vele...
Kivéve a nagyon speckó gránátokkal.
Tudják használni a guglit, mert ha igen szerintem tudják. Ez nem hadi titok hanem evidencia.Most ezt muszáj volt elárulni a szlovákoknak...?
Ne beszélj butaságot! 100 db hx3 l60 rendel...! Az a kavicsot is elrepíti 80 kilcsire...!Tisztelt dr Maróth Gáspár Tekintetes Államtitkár Úr!
Kérem a beszerzési listára jegyezzen be 49 db Pzh 2000 önjáró löveghez való "nagyon speckó gránátot", hogy @fitom fórumtársunk nyugodtam, míg @PavolR fórumtársunk nyugtalanul aludjon a továbbiakban.
Köszönöm!
UI: elég 49, mert bízom tüzéreinkben, de leginkább a lovasságunkban...
Ha már mindenki kívánhat, én egy Land Rover Defender MY 2022, királykék, Ingenium 3.0l diesel motoros MHEV (elég lesz a 250 LE-s is) gépjárművet kérnék.100 db páncélozott 4x4 es civil terepjáróra bejelentkezhetnénk. és 200 db 4x4 esre páncélzat nélkül. Van még uaz raktárba néháby zsigulit is a listára lehet tenni és ha szükséges.Technical Difficulties
www.state.gov
Oké, de középtávról beszélgettünk - CV90-esük sem lesz még jó pár évig.Fordítva ulsz a lovon.
el kell keserítselek itt ez esetben csak a Ford Ranger jöhet szóba. (nállunk a katasztrófa védelem használja egyébként nagy számba (Heros szervizeli)Ha már mindenki kívánhat, én egy Land Rover Defender MY 2022, királykék, Ingenium 3.0l diesel motoros MHEV (elég lesz a 250 LE-s is) gépjárművet kérnék.
Én nem vagyok nagy igényű ha csak Ranger lehet akkor nekem jó lesz egy Raptor is...!el kell keserítselek itt ez esetben csak a Ford Ranger jöhet szóba. (nállunk a katasztrófa védelem használja egyébként nagy számba (Heros szervizeli)