Tudom tudom...páran írtátok, hogy hülyeség, nem lesz, sőt (!) értelmetlen és inflációt növelő a béremelésMindenhol rendkivüli beremelesek lesznek még a fuldoklo járműiparban is, de Aldinál, Tesconál és azt hallottam egy régióvezetőtől, hogy a lidl 30-35%-ot tervez ev végétől! Tehát vagy reszeljük a fingot nyálcsorgatva a kirakat előtt mint a romulán hülyegyerek a youtubeon, hogy F35 meg tengeralattjárók korvettek de azzal nem láttam még háborút nyerni...vagy F I Z E T É S E M E L É S!
Oktatás fontos, de nem az orosz nyelvet akarjuk tanítani a szétlőtt iskolákban, egészsegügy fontos, de ne a tapasztalatlanokat ellatni a frontról egy tábori korházban...hanem egy kib.szott hadsereget kell megfizetni...az eszközbeszerzés sem lesz egyszerű csütörtökön három gyárto/beszállítóm irt emailt: július 1-től 20% emelkedés mindenre...ja és nem tudjuk hogy mikor tudunk beszállitani mert hiány van! De pont ez is a prioritásokat mutatja, hogy ember kell...5-10 éves reformokra szervezeti átalakitasokra már nincs idő meg a hadkötelezztségre sem! Tehát marad a drasztikus, gyors fizetésemelés!

...

Több mint ötvenmilliárdos emelés jelent meg, így nő a rendőrök és katonák bére
Megállapították a határvadászok bérét is.