Nekem azért szóljatok lécci! Most is fekete a fórum hátterem aztán nem veszem észere hogy "gyász van"...Ha nem lehet megírni a fekete címlapból is értünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem azért szóljatok lécci! Most is fekete a fórum hátterem aztán nem veszem észere hogy "gyász van"...Ha nem lehet megírni a fekete címlapból is értünk.
Az a jóóó! Alkohol+ gyógyszer! És,ha a toxin kérdezik miért!? Hát mert menesztették a Maróthot! Ki a faszom az?Igyál rá, ne legyek egyedül
II.es lvl 6 szintig felpáncélozható (akkor már nem úszik).Aknavédelme már nem annyira javitható,a régi merevtegelyes konstrukció miatt.Egyfeladatos? Konkrétan univerzális alváz amit vv kocsitól kezdve, aknavető hordozón keresztül a híradó és parancsnoki változatban is.
Egyetlen gond, hogy a védelme gyengébb.
az egész fórumnak Nemdrmaróthgáspár profilképet beállítani nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzemHa nem lehet megírni a fekete címlapból is értünk.
Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.Annyira nem illik Gion Gáborra a pozi, Maróth meg a Zrínyi annyira összenőtt, hogy jó nagy balfaszság lenne így lukra futtatni.
Tudom, hogy tudsz valamit! Mond el!Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.
Az jó lenne: a politikai szerep amúgy sem állt jól MG-nek...azt inkább vigye a Rezsi-Szilárd!Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.
#gombokèrtTalálgatás.
Holnap hozunk infót.
#letoltgatya#gombokèrt
#nemrúgtakki
Nem èrtem mit találgattok?! Állìtólag a 18as kötsègvetésben le van ìrva minden....!Találgatás.
Holnap hozunk infót.
Az a jóóó! Alkohol+ gyógyszer! És,ha a toxin kérdezik miért!? Hát mert menesztették a Maróthot! Ki a faszom az?
Német vonal:A német vonal nem rossz, de lassú volt eddig. De most felgyorsul az eszközök beérkezésével. A török vonal is ilyesmi, lásd, a Gidránok már készen felsorakozva várnak Törökországban.
A török-német együttműködésről azt nyilatkozták hogy nagyon nehézkes, ezért nem halad. Nem biztos hogy úgy valósul meg, ahogy gondoltuk.Eddig a kettő - német és török - nem zárta ki egymást, sőt, Kaposvár kapcsán együttműködés is körvonalazódik.
Most kötöttek egy nagy együttműködési szerződést a törökökkel, amiben sok minden benne lehet. Ez a török vonal erősödésének tűnik. Izraelben is visszatért a régi barát. Német politikával probléma van, Amerikában nem jön vissza Trump, V4 is problémás az ukrán helyzet miatt, Dél-Koreáról pedig mintha lecsúsztunk volna...Stratégiai váltás... Gyorsítás... Ez bizony lehetséges. Egyúttal mégis negatívan festi a geopolitikai világképet.
A High-tech Force Fb oldal úgy indult, mint a MG kormánybiztos hivatalos oldala. Aztán lett MG-nek saját Fb oldala, a HtF oldalt pedig átnevezték a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalának.SzVSz egyetlen publikus negatívum jöhetne szóba. Nemrég a High Tech Force facebook oldalán olyan kép, talán borítókép jelent meg, ami Maróth-ot ábrázolta haditechnikai eszköz átvételénél. Ez egy kicsit személyi kultusz ízű, de ezt lehet csak én gondolom. Viszont mostanra el is tűnt a kép. Szóval Maróth egyfajta sztárpolitikus volt, még ha nem is pártpolitikai értelemben. Az elmúlt években kialakult szaktudása viszont hiányozna, ha nem maradna a tűz közelében.
Ez volt már?
Valószínűleg megvan, hol folytatja Maróth Gáspár - A kormány cáfol (2.)
Nagyon valószínű, hogy a Miniszterelnök Katonai Irodájának vezetőjeként folytatja karrierjét Maróth Gáspár, honvédelmi államtitkár, korábbi védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Update: másfél nappal cikkünk megjelenése után a kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem kerül erre sor.www.portfolio.hu
Ha valakinek van facebookja, van a szöveg mellé egy összefoglaló videó is.M.G: A 2016-ban elindított Honvédelmi és haderőfejlesztési program, az elmúlt évek sikerei után, új szakaszba lép. A napokban benyújtottuk politikai döntéshozatalra a következő 10 év haditechnikai fejlesztési tervét. Ezzel együtt a magyar hadiipar újjáépítésében most új fejezet kezdődik.
Köszönöm a bizalmat és a támogatást, sokat merítettem ebből az elmúlt években. Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek a folytatáshoz.
Ez vót má?Ez volt már?
Valószínűleg megvan, hol folytatja Maróth Gáspár - A kormány cáfol (2.)
Nagyon valószínű, hogy a Miniszterelnök Katonai Irodájának vezetőjeként folytatja karrierjét Maróth Gáspár, honvédelmi államtitkár, korábbi védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Update: másfél nappal cikkünk megjelenése után a kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem kerül erre sor.www.portfolio.hu
Igen volt. Még 2019. március 4.-én, amikor az írás megjelent.Ez vót má?
Magyar katonai beszerzések: leopárdok után pumákat is veszünk?
Fürge, de védett harckocsikat veszünk a Népszava szerint.index.hu
#karmelita#letoltgatya
#nincsmegagatya
#akrissgatyája