Tudom, hogy tudsz valamit! Mond el!Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, hogy tudsz valamit! Mond el!Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.
Az jó lenne: a politikai szerep amúgy sem állt jól MG-nek...azt inkább vigye a Rezsi-Szilárd!Szerintem Gion Gábor csak a politikai államtitkári feladatokat veszi át, a többi feladat átkerül máshová.
#gombokèrtTalálgatás.
Holnap hozunk infót.
#letoltgatya#gombokèrt
#nemrúgtakki
Nem èrtem mit találgattok?! Állìtólag a 18as kötsègvetésben le van ìrva minden....!Találgatás.
Holnap hozunk infót.
Az a jóóó! Alkohol+ gyógyszer! És,ha a toxin kérdezik miért!? Hát mert menesztették a Maróthot! Ki a faszom az?
Német vonal:A német vonal nem rossz, de lassú volt eddig. De most felgyorsul az eszközök beérkezésével. A török vonal is ilyesmi, lásd, a Gidránok már készen felsorakozva várnak Törökországban.
A török-német együttműködésről azt nyilatkozták hogy nagyon nehézkes, ezért nem halad. Nem biztos hogy úgy valósul meg, ahogy gondoltuk.Eddig a kettő - német és török - nem zárta ki egymást, sőt, Kaposvár kapcsán együttműködés is körvonalazódik.
Most kötöttek egy nagy együttműködési szerződést a törökökkel, amiben sok minden benne lehet. Ez a török vonal erősödésének tűnik. Izraelben is visszatért a régi barát. Német politikával probléma van, Amerikában nem jön vissza Trump, V4 is problémás az ukrán helyzet miatt, Dél-Koreáról pedig mintha lecsúsztunk volna...Stratégiai váltás... Gyorsítás... Ez bizony lehetséges. Egyúttal mégis negatívan festi a geopolitikai világképet.
A High-tech Force Fb oldal úgy indult, mint a MG kormánybiztos hivatalos oldala. Aztán lett MG-nek saját Fb oldala, a HtF oldalt pedig átnevezték a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalának.SzVSz egyetlen publikus negatívum jöhetne szóba. Nemrég a High Tech Force facebook oldalán olyan kép, talán borítókép jelent meg, ami Maróth-ot ábrázolta haditechnikai eszköz átvételénél. Ez egy kicsit személyi kultusz ízű, de ezt lehet csak én gondolom. Viszont mostanra el is tűnt a kép. Szóval Maróth egyfajta sztárpolitikus volt, még ha nem is pártpolitikai értelemben. Az elmúlt években kialakult szaktudása viszont hiányozna, ha nem maradna a tűz közelében.
Ez volt már?
Valószínűleg megvan, hol folytatja Maróth Gáspár - A kormány cáfol (2.)
Nagyon valószínű, hogy a Miniszterelnök Katonai Irodájának vezetőjeként folytatja karrierjét Maróth Gáspár, honvédelmi államtitkár, korábbi védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Update: másfél nappal cikkünk megjelenése után a kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem kerül erre sor.www.portfolio.hu
Ha valakinek van facebookja, van a szöveg mellé egy összefoglaló videó is.M.G: A 2016-ban elindított Honvédelmi és haderőfejlesztési program, az elmúlt évek sikerei után, új szakaszba lép. A napokban benyújtottuk politikai döntéshozatalra a következő 10 év haditechnikai fejlesztési tervét. Ezzel együtt a magyar hadiipar újjáépítésében most új fejezet kezdődik.
Köszönöm a bizalmat és a támogatást, sokat merítettem ebből az elmúlt években. Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek a folytatáshoz.
Ez vót má?Ez volt már?
Valószínűleg megvan, hol folytatja Maróth Gáspár - A kormány cáfol (2.)
Nagyon valószínű, hogy a Miniszterelnök Katonai Irodájának vezetőjeként folytatja karrierjét Maróth Gáspár, honvédelmi államtitkár, korábbi védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Update: másfél nappal cikkünk megjelenése után a kormány egyértelműen kijelentette, hogy nem kerül erre sor.www.portfolio.hu
Igen volt. Még 2019. március 4.-én, amikor az írás megjelent.Ez vót má?
Magyar katonai beszerzések: leopárdok után pumákat is veszünk?
Fürge, de védett harckocsikat veszünk a Népszava szerint.index.hu
#karmelita#letoltgatya
#nincsmegagatya
#akrissgatyája
Nem mondod pedig én mà aszittem hogy a hiton helyett pumàkat veszünkIgen volt. Még 2019. március 4.-én, amikor az írás megjelent.
Szia,ott vannak pl a TVZ k TVZ nként 2-3-4 modern APC szükséges. ezt fölösleges tagadni.
ha nem is ők a prioritás hanem közben megjár egy pár évet az aktív állományba a gép sem akkora probléma (vagy azok túlnyomó része) és csak kisebb tétel kerül azonnal a tartalékosoknak kiképzés gyanánt.) De mindenféle képpen szükséges eszköz (ha jönne 2030 ba hitron akkor is ha nem akkor meg pláne.)
szerintem valami félre ment. Én nem azt írtam hogy most lenne modern apc je a tartalékosoknak.Szia,
Szerintem a TVZ-k szamara az egyetlen realis APC a BTR-80 (meg csak nem is az BTR-80A) meg evekig.
Epp most emelik meg a gepesitett lovesz zaszloaljak szamat, es semmi jel nincs arra, hogy az ezekhez szukseges felszerelest megvegyek (marmint 3 zaszloalj IFV-t igen, de ennel tobbel emelik a letszamot). Tehat szerintem minden BTR-80A kell az aktivoknak, plusz meg a BTR-80-asbol is tobbet es nem kevesebbet fognak hasznalni, mint eddig.
Ezert gondolom azt, hogy evekig csak az inkurrens BTR-80-asokra van esely a TVZ-knel.
Persze szerintem is kell "kis" szamban APC nekik, de egyszeruen nem jut modern.
Aztan ha jopar ev eltelt, es elkezdenek erkezni a modern APC-k (es tobb mint 3 zaszloalj IFV), akkor is elso korben a sima BTR-80-asok kerulnek ki az aktivaktol, es csak tovabbi evek mulva kezdenek el BTR-80A-k kikerulni az aktivaktol. Aztan, amikor ez lezajlott, akkor lesz az az allapot, hogy (vegre!) mar nincs az aktivoknak BTR-je, csak annal modernebb, szerintem majd akkor lehet azon gondolkodni, hogy akkor vegyenek meg egy "keveset", es a modern, kicsit hasznalt APC-k mehetnek a TVZ-kbe. De nagyobb az esely arra, hogy be kell meg akkor is erniuk BTR-80A-val.
Ennèl feljebb nem bukhat,fent lesz a karmelitába...!Ez nagyon rossz hír, hacsak nem felfelé bukik...