Szlovákok félévvel korábban rendelték az ELM-2084-eseket, mint mi és nem rég kiderült csúszás van: 2024 előtt nem kapják meg...Mi van a radarokkal?Màr itt kellene lenniük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szlovákok félévvel korábban rendelték az ELM-2084-eseket, mint mi és nem rég kiderült csúszás van: 2024 előtt nem kapják meg...Mi van a radarokkal?Màr itt kellene lenniük?
Akkor zsidóktól 10 atombomba hoci...!Szlovákok félévvel korábban rendelték az ELM-2084-eseket, mint mi és nem rég kiderült csúszás van: 2024 előtt nem kapják meg...
Tavaly évvégén még 500x elmondta hogy "jön a Vaskupola radarja" - de hát csak nem jön, pedig már 2023Q1-nek már inkább a vége felé járunk...Bubunak inkább ezt kéne intéznie de tegnapra!
Igen, de ha az állítólagos "szakértő" ahhoz sem veszi a fáradságot, (hogy a példánál maradva) öt másodperc guglizással utána nézzen, hogy azt a szerencsétlen Borsukot ki is gyártja akkor miről is beszélünk?Én már egy dolgot tanultam ebből a háborúból. Azt, hogy talán 2-3 normális szakember van ,aki a médiában megnyilvánul, a többi nem jobb, mint itt mi. Illetve nem éri el a mi itteni színvonalunkat sem . Pártállástól függetlenül. Viszont egy tv-ben jók, mert az átlagnéző sem jobban tájékozott, tehát elfogadja a hülyeségeiket. Az más kérdés hogy ezért ők szép pénzt kapnak, mi meg semmit.
A parancsnok szerint Hódmezővásárhelyen nincs toborzási probléma, mert vonzza az embereket a Lynx.
2022.10.24-én írta alá SzBK a török-magyar együttműködésről a szándéknyilatkozatot, majdnem 5 hónappal ezelőtt...Katonai együttműködést indított a magyar és a török kormány
Katonai együttműködési keretszerződést kötött a magyar és a török kormány – derül ki egy frissen benyújtott törvényjavaslatból.www.portfolio.hu
Ez egy frissebb sztori! Ez már a piackutatást megelőző szàndéknyilatkozat piszkozatának tervezete...!2022.10.24-én írta alá SzBK a török-magyar együttműködésről a szándéknyilatkozatot, majdnem 5 hónappal ezelőtt...
Ez kibontja a szándék részleteit.2022.10.24-én írta alá SzBK a török-magyar együttműködésről a szándéknyilatkozatot, majdnem 5 hónappal ezelőtt...
Nekem úgy tűnik, hogy most lesz az akkori szándéknyilatkozatból valami.Ez egy frissebb sztori
Ha valakitől gyorsan lehet fegyvert keríteni, az a törökök!Nem fogják fel hogy marha gyorsan kellene még fegyvert venni nem teát iszogatni kardigánnal, mert ha itt kitör valami nagyobb balhé még a busmanoktól is megveszik a lándzsájukat annyira nem lesz fegyver!Na majd akkor piackutathatnak b+...!
Hát ők se kapkodó idegbetegek...!Ha valakitől gyorsan lehet fegyvert keríteni, az a törökök!
A parancsnok szerint Hódmezővásárhelyen nincs toborzási probléma, mert vonzza az embereket a Lynx.
Lynx, az... nem inkább, hogy keletebbre alig van munkahely?A parancsnok szerint Hódmezővásárhelyen nincs toborzási probléma, mert vonzza az embereket a Lynx.
Igen.Apropó. Valaki hallott arról a belengetett 5 új önálló zászlóaljról valamit is ?
Köszönjük.