Egy 2 zlj-i Altayal meg is elégednék!Ahogy írtam, magasabb árat tudnak elérni ha nem nekünk adják el.
Szóval irány a törökök!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy 2 zlj-i Altayal meg is elégednék!Ahogy írtam, magasabb árat tudnak elérni ha nem nekünk adják el.
Szóval irány a törökök!
Altay! Drónok, rakettya sok!és onnan mi kéne a 4x4-en kívül?
A Sungur MANPADS tetszik, meg kerekes járműveik is jók lehetnek. Rakétát és drónt inkább Izraelből vennék...Altay! Drónok, rakettya sok!
Én is onnan vennék! De lószart sem veszünk!A Sungur MANPADS tetszik, meg kerekes járműveik is jók lehetnek. Rakétát és drónt inkább Izraelből vennék...
Jó, nekem ez is jó, csak csinálják már!Ahogy írtam, magasabb árat tudnak elérni ha nem nekünk adják el.
Szóval irány a törökök!
Szia,Nekünk soha nem volt opció az olcsón, pláne nem az ingyen. Ez eddig nem tűnt fel?
Szia,Baltiaknál bepróbálkozhatnak pár év múlva ha Putyin seggnyalói beadják a főnöknek, hogy "sima menet lesz - de most ezúttal tényleg"!
Ukrakjnára is ezt jelentették neki...
Igen, jól van: véreztessék ki ruszkikat annyira, hogy évtizedekig ne legyen kedvük és lehetőségük háborúzni!
Meg az 1 euro-s Leopard 2 ami a lengyeleknél kötött ki, meg az ugyanilyen Gepard ami meg a románoknál. Aztán lehet nyáladzani, hogy mennyivel erősebbek. Plusz simogatni az elutasító kormányok fejecskéjét, mennyire hasznosan és jól csináltátok srácok, simisim-simisimiSzia,
Hat, nekem az 1 EUR/MIG-29 az csak papiron olcso, a valosagban ingyen van.
Csak nekunk nem kellett. Meg az M-109 se kellett.
MI-24 kellett, csak arra vigyaztunk, hogy a tokeletes alapotban erkezo gepek eloszor nagyjavitasra szoruljanak es eladjuk vasarban az osszes potalkatreszt, es csak utana allitottuk hadrendbe oket. Fegyver nelkul. :-(
Drón, sph és rakétatüzérség szeritnem jöhetne tőlük.és onnan mi kéne a 4x4-en kívül?
Èn nem tudom.Mégis milyen háborúkra? Ki ellen?
Eddig a pontig kellene eljutni a gondolkodásban...
Kell keresnem valakit aki most èrettsègizett.Van x mennyiségű letárolt technika.
y mennyiség az az adott ország tartaléka ami alá semmiképp se megy. a különbsége legyen mondjuk Z
Z darab technika van ami eladó.
Azon túl vannak már sokszor, ki lett számolva az ára.minden szóbajöhetőnek is 4x....Gondolom a sereg meg a minisztérium irodáiban még mindig okoskodós arccal mítingelnek nagyon modernen, hogy mire is lehet szükség.
Piacotkutatnak?Gondolom a sereg meg a minisztérium irodáiban még mindig okoskodós arccal mítingelnek nagyon modernen, hogy mire is lehet szükség.
Nyomásgyakorlás? Legalább valami okosan megírt szöveg amit betanulhatnak a fejeseitek, hogy nagyon megrémisszék a pénzügyet?Azon túl vannak már sokszor, ki lett számolva az ára.minden szóbajöhetőnek is 4x....
Maroktartás van.
Stratégiai nyulagom van kormányon.Nyomásgyakorlás? Legalább valami okosan megírt szöveg amit betanulhatnak a fejeseitek, hogy nagyon megrémisszék a pénzügyet?
.Stratégiai nyulagom van kormányon.
Azt az ukránok megtették mikor ránk küldték azt a drónt ami a horvátoknál zuhant le. Volt eredménye?
Moldova....Baltiak, Grúzia, stb.
A ruszki állami TV-n egész hosszú ötletbörzét folytatnak esténként, hogy kit kéne még megtámadni. Persze eléggé vicc az egész egyelőre(!), de jól mutatja hogy "igény volna rá", hogy megint "elmenjenek Berlinig".
Tegyük föl, hogy X év múlva kigyúrják magukat az oroszok megint és jön egy Trump-szerű elnök az USA-ba aki szarik a NATO-ra és Európára (legalábbis ezt a képet sugározza). Putyin (vagy utódja) simán láthatja úgy, hogy a Baltikumban megéri bepróbálkozni.
Oroszország kinyilatkoztatta, hogy szarik minden korábbi szerződésre és mostantól bármilyen eszközzel érvényesíti akaratát.
Ezek után nem csoda ha az USA Európa nagy része mindent meg tesz hogy legyengítse őket.
Volt! Böröndi elrendelte, hogy csak légvédelmi kísérettel lehet közlekedni!Azt az ukránok megtették mikor ránk küldték azt a drónt ami a horvátoknál zuhant le. Volt eredménye?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..