Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
OFFAz amerikai kormányváltásig.....
Tudnám, ezt te honnan tudod, amikor idekint senki nem tud semmit, és Bidenre kb senki nem fogad már.OFF
Ami várhatóan nem lesz.
Trump a legerősebb republikánus jelölt akire vagy tucatnyian ráindultak, így kemény maggal ő lesz a befutó - még ha 20-30%-ot kap is.
A Biden-Trump versenyt meg megint Biden fogja nyerni minden felmérés szerint. Trump félidő jelöltjei is buktak, a republikánusok jelentős része sem hajlandó rászavazni, a nagy donorok (pl. Koch-tesók) nem adnak neki pénzt.
Ebbe a versnybe csak a Kaszás szólhat bele, de ő Trumpot ugyanúgy elviheti, mint Bident - tök öreg mind a kettő.
Szóval erre ne építsen senki! Amúgy ezt a "HIMARS-ügyeletet" egy republikánus szenátor vétózta meg - még csak nem is a demokraták!
ON
Ez @Aladeen 3 mondantából melyikre vonatkozott?Khmm azé ezt se vegyük komolyan.
Követem a híreket és ez alapján erre jutottam. Tudni senki nem tud semmit, mert ez még nem tudható, de van alapja annak amit írtam...Tudnám, ezt te honnan tudod, amikor idekint senki nem tud semmit, és Bidenre kb senki nem fogad már.
Van magyar tulajdonban világszínvonalú repülőgépgyár. Onnan már vettünk is gépeket, nem? Mindenki örülhetne (főleg SzBK....)![]()
A magyar kormány szerint „politikai lufi” a HIMARS rakétarendszerek ügye
Az Index kormányzati forrásból úgy értesült, valóban volt vételi szándék, de két évvel ezelőtt.index.hu
Amúgy a múlt év nyaráról nekem is az az infóm, hogy nem HIMARS, hanem valami más volt a listán.
Mondjuk a vadászgépekkel bajban leszünk, mert ugye az USA kilőve, most már Svédország is, az EU-val sem vagyunk jóban, Oroszország nem baráti ország. Szóval akkor ki maradt????![]()
Követem a híreket és ez alapján erre jutottam. Tudni senki nem tud semmit, mert ez még nem tudható, de van alapja annak amit írtam...
Trumpot hű de esélyesnek látod?![]()
Mindeközben ugyanaz a szövetségi nyomozó brigád feltűnően lassan halad a Bidenek millió dolláros kenőpénzei ügyében, már két whistleblower is előlépett, hogy szándékosan lassították a munkájukat, amikor ezen dolgoztak.Egy új republikánus arc verhetné Bident...Chris Christe-vel láttam interjút, ő pl. szimpatikus republikánus nekem. Klasszikusabb Reagen-féle republikánus, nem pedig konteós nárcisztikus idióta mint Trump.
Érdekes, hogy jutott el a Rep. párt Reagentől Trumpig...![]()
Még a kínai mobiltelók is tiltólistán vannak egy kínai vadászgépnek annyi esélye van NATO kompatibilisnek lenni mint Zalatnainak a bankhitelre..Nem megugorhatatlan. NATO kompatibilis MiG-29 meg Szu-22 van.
A cikkben lényeges elem, hogy válaszra sem méltatták a magyar felet amikor (2022 elején) érdeklődtünk HIMARS-ról, pedig akkor még nem is volt aktuális a svéd NATO-csatlakozás kérdése!
Ebből is látszik, hogy szinte minden további amerikai fegyvervásárlás teljesen felejtős nekünk: akkor sem adnák ha kérnénk!
F-35-ről álmodozók szálljanak le a földre!![]()
37 pont nem túl izmos, Biden 41.2-n áll a fivethirtyeight.com-on - az sem túl erős. Két nagyon gyenge jelölt,Trump esélyeit semmi nem mutatja jobban, minthogy hirtelen 37 pontra dagasztva emeltek ellene vádat a szövetségiek olyasmiért, amit eddig kb minden volt elnök megcsinált, csak persze kevésbé pofátlanul meg bután.
Szerintem Biden (ha megéli) verni tudja Trumpot. Viszon szinte bármely centristább republikánus jelölt (nem Trump, de nem is De Santis) lenyomja Bident - szerintem. Majd kiderül - másfél év nagyidő a politikában.Mindeközben ugyanaz a szövetségi nyomozó brigád feltűnően lassan halad a Bidenek millió dolláros kenőpénzei ügyében, már két whistleblower is előlépett, hogy szándékosan lassították a munkájukat, amikor ezen dolgoztak.
FYI Bident kb bárki elveri, a bácsi nagyon gáz már. Az hagyján, de egy év alatt rengeteg kiderülhet a fiával történt boltolásokról, akkor megy a levesbe azonnal. Nem véletlenül hallani sem akarnak a Dem saját ellenjelöltekről, mert Biden nem élne túl ilyesmit.
a 37 vád pont ... nem közvélemény kutatásba37 pont nem túl izmos, Biden 41.2-n áll
oké, félreolvastam!a 37 vád pont ... nem közvélemény kutatásba
43.7 - 45.5 trump javára
Amúgy valszeg bukni fog a Biden és nem Trump miatt , hanem infláció miatt kb lehetne akárki jelenleg az elnök és 100% megbuknaoké, félreolvastam!![]()
Eladnak nekünk is ha fizetünk. Ennyi.Amúgy lényegtelen is.
Ha rászólnak a zsidókra, hogy ne adjanak el nekünk, akkor nem adnak el.
Jaj, baszki... 37 VÁDPONT.37 pont nem túl izmos, Biden 41.2-n áll a fivethirtyeight.com-on - az sem túl erős. Két nagyon gyenge jelölt,
"roncsderbi" lesz.
Hát ennek semmi köze a valósághoz. Trump toronymagasan vezeti a GOP mezőnyt, azaz a többinek esélye sincs Biden ellen.Szerintem Biden (ha megéli) verni tudja Trumpot. Viszon szinte bármely centristább republikánus jelölt (nem Trump, de nem is De Santis) lenyomja Bident - szerintem. Majd kiderül - másfél év nagyidő a politikában.
Hát, ha félreolvasol, akkor hiába olvasol vissza ..oké, félreolvastam!![]()
AkárLehet hogy szavazatért cserébe a svédek fogják fizetni!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..