Tudom, de nem gondoltam volna, hogy vigyorgó fej nélkül komolynak tûnhet a kérdés.Hatásszünet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, de nem gondoltam volna, hogy vigyorgó fej nélkül komolynak tûnhet a kérdés.Hatásszünet.
Nem tűnt annakTudom, de nem gondoltam volna, hogy vigyorgó fej nélkül komolynak tûnhet a kérdés.
Neki hiába beszélsz...fura hogy 2-szer kell leírnom 2 hét alatt de hát akkor tessék:
gyerekek...............a drog................rossz
A rengeteg "NINCS"-ünk helyett szinte bármilyük, mert nekik VAN!
... hazai gyártással, majd fejlesztéssel!!!
U.I.: A "Parazita" nélkül már végre!!!
.
fura hogy 2-szer kell leírnom 2 hét alatt de hát akkor tessék:
gyerekek...............a drog................rossz
Neki hiába beszélsz...
Vmit nagyon várnak, de a riporter bxsszott megkérdezni pedig nagyon el akarta mondani.Debrecen TV - Esti közelkép - 2023.07.26.
Új parancsnoka van a debreceni dandárnak : Legoza Bálint (dandárparancsnok, MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár)
Igen az új harcjárművekre rákérdezhetett volna...Vmit nagyon várnak, de a riporter bxsszott megkérdezni pedig nagyon el akarta mondani.
MCC Feszt 2023 - Esztergom
2023 július 28. 17:15-18:15 - A hazai haderőfejlesztés perspektívái (Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Dr. Somkuti Bálint)
Belépés: MCC Feszt Pass szükséges
Ohh bazz,én ott voltam katona...! Baja a rambo képző... erről írtam itt egyszer.. csak nem fogtam kifejtősre.Főhajtás az 1994-ben történt aknavetőcső robbanás áldozatai előtt...
A huszonkilenc évvel ezelőtt a Csörlőházi lőtéren történt robbanás következtében elhunyt Kránitz Antal posztumusz őrnagyra emlékeztek a Kossuth-laktanyában. – Kránitz Antal fiatalok százait készítette fel a haza védelmére – emelte ki Tóth Csaba Albert alezredes, az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokság megbízott parancsnok-helyettese az 1994-es aknavetőcső-robbanás áldozatainak emlékünnepségén. Az eseményen a megemlékezők a Csörlőházi lőtéren állított emlékműnél is lerótták tiszteletüket.
@Bálint ?!Debrecen TV - Esti közelkép - 2023.07.26.
Új parancsnoka van a debreceni dandárnak : Legoza Bálint (dandárparancsnok, MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár)
Bal oldalt ott van Ruszin
Mehet a konteo hogy Orbán ot állítja a Fradi élére aztán bobo helyéreBal oldalt ott van Ruszin
Ilyenkor igazán odaírhatnád, hogy hány perc hány másodpercnél van az említett jelenet.Vmit nagyon várnak, de a riporter bxsszott megkérdezni pedig nagyon el akarta mondani.
Vmit nagyon várnak, de a riporter bxsszott megkérdezni pedig nagyon el akarta mondani.
Azt hogy csinálta hogy egyet már a csőbe ejtett és nem lőtte ki...??Ohh bazz,én ott voltam katona...! Baja a rambo képző... erről írtam itt egyszer.. csak nem fogtam kifejtősre.
Elmesélem akkor..szóval ott állatok voltak a kiképzők,naggyon naggyon kemény hely volt. Első lépcsőben..! Rezibe jártunk mindig,a bakonyba...
Azért töltött rá,mert kibaszott nagy nyomás volt minden katonán,és kurva stresszes volt,ezért elfelejtette hogy egyet már a csőbe ejtett..ez az igazság.. Mindenki vért adott..de reménytelen volt.. egy másik baleset is volt,egy BMP falhoz nyomta a srácot,az is meghalt..
Nem tudom,gyorsan történt minden,de 100% hogy ez volt az oka.. rátöltött sajnos...Azt hogy csinálta hogy egyet már a csőbe ejtett és nem lőtte ki...??