Csak azóta a világ változott meg.
Ez itt senkit nem érdekel - hatalom megtartása és haverok kitömése mindent felülír.
"Háborús vészhelyzet" van, de háborúra nem készülünk: a NATO által kért minimumot hozzuk, azt is kurva nehezen!
Itt minden kamu és szemfényvesztés. Van egy papíron kb. 2000 mrd-os védelmi költségvetés (GDP 2% az kb. 1500 mrd), amit nem lehet honvédelemre költeni, mert zárolva illetve elvonva van. Alapból idióták rakták össze az egész költségvetést - azóta sem sikerül befoltozni.
Sorra bukjuk a kedvező beszerzési és hadiipari ajánlatokat, mert végül hagyjuk őket lejárni - hiába dolgozott több tucat ember azon hogy ezeket kialkudja, leszervezze. Totál égetjük magunkat minden komolyabb hadiipari cégnél: már alig vesznek komolyan lassan...
Ezután már csak sokkal drágábban vehetjük meg ezeket a rendszereket, ami az jelenti, hogy egyáltalán nem vesszük meg, vagy sokkal kevesebbet veszünk, mert pénzünk sem lesz több később sem.
Ha csak fele igaz annak, amit "hallani" arról milyen lehetőségeket hagyunk ki - hát az embernek sírni lenne kedve...
Személy szerint én már fel is adtam a reményt, hogy bármi számottevő fejlesztés lesz a már leszerződött/ismert cuccok beérkezésén kívül a következő 2 évben. Utána meg franc tudja mi lesz...sztem nem sok jó...