Ja gondoltam.Igen, volt valamelyik topikba
De a keresővel nem találtam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja gondoltam.Igen, volt valamelyik topikba
A [BIZTPOL] Magyarország topikban. (kb. az utolsó 5 oldal.)Ja gondoltam.
De a keresővel nem találtam.
mára már a csillagászati árak helyett-vicc nélkül- elképzelhetetlen áron adnak mindent is..
Te tudsz vmit...Azert meg van par olyan szerzodes ami nem csillagaszati arakat tartalmaz es ha ugy alakul keszek eldurrantanu ezzel a jo diak szerepet betolteni hogy lassatok meg csak most fogadtuk el az uj iranyokat de mi mar most meghoztuk az elso beszerzeseket, es van egy olyan érzésem szandekosan erre is hajtanak.
Miért nem akarta megtanulni? Összehasonlíthatatlanul nagyobb a túlélési esélye, mint egy BTR-ben.A teljesség igénye nélkül ezeket mondja Böröndi
- Bejöttek az első Lynxek és kiderült hogy nem tudnak vele mit kezdeni, a BTR-en szocializálódott katonák többsége alkalmatlan volt erre a technikára - nem is akarták megtanulni. Ezért kellett toborzó kampány.
erőfeszítés, macera...vagy már amúgy is leszerelne már ha tehetné...Miért nem akarta megtanulni? Összehasonlíthatatlanul nagyobb a túlélési esélye, mint egy BTR-ben.
A mixer beton ára 35-50ezer/m3 bruttó. És ez csak a beton.Ha kitör a háború akkor minden kőműves meg betonüzem ezeket fogja öntögetni, gyártani kb. önköltség közeli áron. Nem ebből az árból kell kiindulni...
kivéve amikor hatósági áras lesz hirtelen...A mixer beton ára 35-50ezer/m3 bruttó. És ez csak a beton.
Azt hiszem ez volt az a pont, amikor kikerekedett a szemem és azt mondtam, mesedélután van.Miért nem akarta megtanulni? Összehasonlíthatatlanul nagyobb a túlélési esélye, mint egy BTR-ben.
Vagy csak hazudik mert jár a szája.erőfeszítés, macera...vagy már amúgy is leszerelne már ha tehetné...
Inkabb ezVagy csak nem igaz
Sztem tök lazán mondhatná, mert mind a LYNX, mind a Pzh olyan program, ami gyakorlatilag megszűnt képességeket állít helyre. De Böröndi megjelenése és nyilatkozatai mindig kicsit balfasz benyomást keltenek.Azt nem fogja mondani, hogy a kritikus létszámhiány miatt kellett a pilot programok sorozata mert máshogy nem megy a toborzás...
Szia,Én pont a tendereztetésbe nem hiszek: lassú és drága.
piackutatás, versenytárgyalás majd szerződés. Formális tendernél elkezdhetnek pereskedni, problémázni időt húzni a vesztesek.Szia,
Ha nem extrem korrupt kornyezetrol beszelunk, akkor a tender SOKKAL olcsobb.
Nyilvan, ha veszhelyzet van, akkor szamit, hogy lassu. De ha evekre elore kell hozni egy dontest, akkor nem sokat szamit nehany het plusz. Es egy ertelmes tender csak nehany hettel noveli meg a beszerzesi idot ahhoz kepest, ha 1 gyartoval kotnek NORMALIS szerzodest, hiszen a legtobb dolog mehet parhuzamosan az osszes tenderben levo fele.
Szia,piackutatás, versenytárgyalás majd szerződés. Formális tendernél elkezdhetnek pereskedni, problémázni időt húzni a vesztesek.
Azárt nyilván előtte több céggel tárgyalnak, hogy mikor meg mennyiért szállítanak.... Csak nem csinálnak mellé ilyen formális hülyeséget...Azert az durva, ha ugy kotnek szerzodest, hogy kozben mas sokkal olcsobban sokkal jobbat szallitana.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..